OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Wschodnia

onholiday.com.pl/apartamenty/dzielnica-wschodnia

OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Wschodnia Reviews

Excellent rating
4.8
15 reviews Verified
OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Wschodnia
%title%

%offer%

Reviews ( 15 ) 4.8

Matt S.
Matt S.
2023.08.30
Mieszane uczucia. 163 zł na dobę od osoby, ale w budynku ściśnięte 21 mieszkań. Na parterze gdzie była kwatera, dodatkowo mieści się 5 mieszkań. Grube przegięcie. Oczywiście lokatorzy spod 2-jki poczuli się jak u siebie na wsi i odpalili na maxa telewizor. Ogarnęli się, jak do nich poszedłem. Ale nie moja rola jest nauka kultury jakichś wieśniaków. Boję się pomyśleć, co tam się dzieje w szczycie sezonu, jak jest oblężenie morza. Brak klimy, a w nocy tam się włóczą ludzie wracający z nocnego picia na mieście, więc słabo z otwieraniem okna. Ogolnie drugi raz bym tam nie wrócił, niestety. Może poza sezonem. W lokalu brak płynu do mycia naczyń, jakichkolwiek detergentów, nic. Nawet mydła w łazience zabrakło. Brak myjaczkow, tylko ręczniki. Bardzo słabo, w wielu miejscach gdzie byłem na wakacjach do wyboru do koloru były środki do czyszczenia, mycia, czasem przesadne ilości. Na plusy sieć wifi, telewizory, kuchenka, dobrze wyposażona kuchnia. Parking dodatkowo płatny 30 zł za dobę. Opłata serwisowa (200 zł) nie wliczona do ceny na stronie, bardzo dziwna praktyka.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Julia
Julia
2023.08.21
10 Verified
☺Czysto, schludnie, nowocześnie, świetna lokalizacja, cisza, spokój, kameralny charakter. Gorąco polecam!
Barbara
Barbara
2023.08.16
8.0 Verified
pobyt udany ,Kołobrzeg jest wart odwiedzenia
Aleksandra
Aleksandra
2023.08.15
10 Verified
☺Super lokalizacja!
Aleksandra Wendzonka
Aleksandra Wendzonka
2023.08.14
Wszystko super! Szczerze polecam 😀
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Wschodnia 2023.08.15
Serdecznie dziękujemy za opinie - zapraszamy ponownie
Maik
Maik
2023.05.20
10 Verified
To nie był ostatni raz ☺Bliskość plaży i morza
Stefanie L
Stefanie L
2023.05.19
Sehr gepflegt!
Reply from OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Wschodnia 2023.05.19
Vielen Dank für Ihre Meinung – wir laden Sie wieder ein
Stefanie&marcel
Stefanie&marcel
2023.05.19
9.0 Verified
Empfehlung ☺Top Ausstattung 👍🏻 Sauberkeit 👍🏻 Freundlichkeit 👍🏻 ( lernt Deutsch, zur besseren Kommunikation) War alles super. Unweit vom Zentrum. Markt und Apotheke in der Nähe. Ruhiges , anständiges Viertel . Gastgeberin sehr freundlich! Gerne wieder. ☹Keine Beanstandungen
Sandra
Sandra
2022.08.14
10 Verified
Exceptional
Kim
Kim
2022.08.12
10 Verified
Kommen gern wieder :-) ☺+ sauberes Apartment; alles vorhanden, was man gebrauchen könnte + top gepflegte Anlage; schöner Spielplatz auch für die Kleinsten ☹-
Reply from OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Wschodnia
Danke für deine Meinung. Bitte komm zurück
Christian
Christian
2022.08.07
10 Verified
Exceptional
Radosław
Radosław
2022.07.23
10 Verified
Exceptional
Magdalena
Magdalena
2022.05.03
10 Verified
Exceptional
Manuel Roemer
Manuel Roemer
2022.01.02
Wir waren im on Holiday Apartment Polanki. Großartiger Service. Sehr schöne Wohnung mit allem was man braucht. Ein klasse Preisleistungsverhältnis. Immer wieder gerne. Danke
Reply from OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Wschodnia 2022.01.02
Vielen Dank für dieses tolle Feedback, das uns motiviert, weiter hart zu arbeiten. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie uns wieder besuchen und On Holiday Apartments weiterempfehlen
Adam Wisniewski
Adam Wisniewski
2021.11.18
Polecam..spokojne komfortowe miejsce.
Reply from OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Wschodnia 2021.11.18
Serdecznie dziękujemy za opinię, zapraszamy ponownie.