OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Uzdrowiskowa

onholiday.com.pl/apartamenty/dzielnica-uzdrowiskowa

OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Uzdrowiskowa Reviews

Excellent rating
4.8
17 reviews Verified
OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Uzdrowiskowa
%title%

%offer%

Reviews ( 17 ) 4.8

Iwona
Iwona
2024.05.07
10 Verified
☺Apartament super. Czysty zadbany wszędzie blisko. Cała rodzina zadowolona. Chętnie wrócimy po raz kolejny.
Halina
Halina
2024.05.04
10 Verified
Super dziękuję! ☺Bardzo miła obsługa😘 ☹Nie mam uwag!Super
Andrzej
Andrzej
2024.02.02
8.0 Verified
Very Good
Konrad
Konrad
2023.12.31
10 Verified
Exceptional
Ania Płociennik
Ania Płociennik
2023.10.29
Apartament bardzo czysty, ładnie urządzony, wszystko co potrzebne jest. Blisko morza i promenady. W budynku basen co jest dodatkową zaletą.Kontakt z rezydenetem super.
Location
Rooms
Service
Reply from OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Uzdrowiskowa 2023.10.29
Bardzo dziękujemy - zapraszamy ponownie
Ryszard
Ryszard
2023.10.29
10 Verified
Super udany wypad na przedłużony weekend ☺Apartament czyściutki, wyposażony we wszystko co potrzebne. Lokalizacja blisko morza. Kontakt z rezydentką super. Dodatkowym udogodnieniem jest basen, który znajduje się w tym samym budynku co apartament. Gorąco polecam.
Waldemar
Waldemar
2023.09.04
10 Verified
Exceptional
Justyna
Justyna
2023.08.23
10 Verified
☺Wszystko ☹Brak takiej rzeczy
Waldek Jaśkiewicz
Waldek Jaśkiewicz
2023.08.16
Pokoje czyste i zadbane. Pani rezydent uprzejma i miła. Blisko do plaży. Chętnie tutaj wrócimy.
Trip type
Family
Location
Rooms
Service
Anonymous
Anonymous
2023.08.09
10 Verified
War sehr schön, Preis/Leistung haben gepasst ☺Die Unterkunft war gut und modern ausgestattet
kamil pp
kamil pp
2023.08.08
Reply from OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Uzdrowiskowa 2023.08.08
Bardzo dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie
Hubert
Hubert
2023.07.29
9.0 Verified
Wonderful
Peter
2023.07.21 2023.07.21 | Germany
Polecam Super apartament swietna lokalizacja obsluga Pani rezydentki perfekcyjna. Moge z czystym sumieniem polecic
Kasper Skokowski
Kasper Skokowski
2023.07.10
Bardzo fajna atmosfera i bardzo się podobało
Reply from OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Uzdrowiskowa 2023.07.10
Bardzo dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie do skorzystania z oferty
Waldemar Gosławski
Waldemar Gosławski
2023.06.11
Polecam.
Reply from OnHoliday Apartamenty Kołobrzeg, Dzielnica Uzdrowiskowa 2023.06.11
Dziękujemy bardzo
Waldemar
Waldemar
2023.06.11
10 Verified
Super. ☺Bardzo dobry kontakt z rezydentem. Czyściutko i wszystko dostępne.
Aneta
Aneta
2023.05.07
7.0 Verified
☺Super lokalizacja, apartament ładny, ale już wymagający małych poprawek. ☹Powinno być nieco taniej, w terminie majówkowym wyszło dość drogo, porównując z innymi ofertami. Super byłoby mieć w cenie basen i SPA- tym się właśnie zasugerowałam robiąc rezerwację.