OneCredit.pl Opinie

OneCredit.pl Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 149

onecredit.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (148)
x Janowska
x Janowska
2023-11-13
Bardzo dziękuję Pani Paulinie Kwaśniewskiej za ogromne zaangażowanie i wsparcie w pozyskaniu kredytu. Skorzystałam z oferty onecredit dzięki czemu mogliśmy zrealizować zakup wymarzonego mieszkania dla córki. Szczerze wszystkim polecam.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-11-13
Współpraca z Panią była dla nas czystą przyjemnością. Przy okazji poprawiliśmy do 5h nasz rekord od złożenia wniosku do podpisania umowy kredytowej. Jeszcze raz dziękujemy za współpracę i poświęcony czas na napisanie rekomendacji 🙂👍
Kamil Stemplewski
Kamil Stemplewski
2023-11-02
Chciałem podziękować Pani Joannie za sprawne poprowadzenie całego procesu. Pani Joanna wykazała się pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem. Bardzo dobry kontakt. Po prostu świetna współpraca. Gorąco polecam i pozdrawiam :)
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-11-15
Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie tak ładnej opinii. Współpraca z Panem była dla nas wspaniałym doświadczeniem. Pozdrawiamy! :-)
Mehmet Deregozu
Mehmet Deregozu
2023-10-15
Pani Joanna to naprawdę rewelacyjny doradca kredytowy. Dzięki niemu uzyskałem bezproblemowo kredyt. Ekpresowo odpowiadał na moje pytania, był dostępny w różnych godzinach dzięki czemu cały proces przebiegł sprawnie. Gorąco polecam onecredit usługi!
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-10-16
Panie Mehmet, bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię. Stawiamy ogromny nacisk na jakość wykonywanych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Pana zauważone i docenione. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy! 👍👍👍
Daria Łuczak
Daria Łuczak
2023-09-01
Pierwszy raz w ciągu 10 lat pracy nie mogę powiedzieć złego słowa na doradców finansowych. Rzetelna i szybka usługa, zakończona uruchomieniem finansowania na jasnych warunkach. Zdecydowanie polecam, jako przedsiębiorca zamierzam dalej korzystać z usług OneCredit, bo widzę, że nie jest to stracony czas. Pozdrawiam cały zespół i trzymam kciuki, żeby podejście do klientów pozostawało cały czas na tak wysokim poziomie.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-09-05
Dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy dumni, że spełniamy Państwa oczekiwania i jesteśmy gotowi służyć dalszą pomocą. Pozdrawiamy i również trzymamy kciuki za naszą dalszą współpracę!
Arkadiusz Kuśmierek
Arkadiusz Kuśmierek
2023-08-11
Firma OK. Właściciel p.Kamil cierpliwy, z duża wiedzą i bardzo pomocny. Polecam
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-10-16
Panie Arkariuszu, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🙂🙂🙂
Karol Płoski
Karol Płoski
2023-08-10
Wszystko przebiegło super w trakcie procesu pożyczkowego, moim asystentem był Pan Kamil Łęczek - polecam, zawsze pomocny, gdy trzeba było dowiedzieć się na jakim etapie jest wniosek dostawałem bardzo szybką odpowiedz z jego strony.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-08-10
Cieszymy się, że proces kredytowy przebiegł pomyślnie. Dziękujemy za wybór OneCredit.pl. Nasz zespół jest przygotowany, aby zapewnić wsparcie na każdym etapie uzyskania kredytu. Doceniamy pozytywne słowa dotyczące szybkości reakcji oraz pomocy, którą otrzymałeś. Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość.
Agnieszka Wyrwas
Agnieszka Wyrwas
2023-07-22
Świetna, fachowa i szybka pomoc. Zespół profesjonalistów, współpraca z którym to czysta przyjemność. W zabieganej codzienności wszystko podali na tacy. Serdecznie polecam
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-10-16
Pani Agnieszko, staramy się, aby nasi klienci zawsze byli w pełni zadowoleni ze świadczonych przez nas usług dlatego bardzo cieszą nas takie słowa :) Dziękujemy za pozytywną opinię i 5 gwiazdek :) Zapraszamy ponownie! 😍
Tablotelelapto Skup uszkodzonej elektroniki
Tablotelelapto Skup uszkodzonej elektroniki
2023-07-17
Wszystko idealnie, wspaniała obsługa, załatwienie finansowania nawet gdy wszystko wskazuje na brak takiej możliwości.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-07-17
Bardzo nam miło, że mogliśmy spełnić Twoje oczekiwania! Dziękujemy za pozytywną opinię! 🙌
Jakub Tarasiewicz
Jakub Tarasiewicz
2023-06-30
Wspaniała opieka od A do Z. Pani Joanna to prawdziwa mistrzyni w swoim fachu. Potrafi bardzo konkretnie i łatwo wytłumaczyć pewne mechanizmy w których jestem całkowitym laikiem. Dzięki Pani Asi podjąłem świetną współpracę i otrzymałem kredyt bez problemu. Polecam serdecznie!!
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-07-17
Twój komentarz jest dla nas motywacją do jeszcze większych wysiłków! Dziękujemy za pozytywną opinię! 👍
Abel Nashan Fwah
Abel Nashan Fwah
2023-03-30
poleca
Dziękuję za pomoc w uzyskaniu tego kredytu. Zawsze będę wdzięczny CREDIBLE LENDERS PLC. Zawsze będę dawał świadectwo o twoim dobrym towarzystwie i doradzę każdemu, kto potrzebuje pożyczki, aby skontaktował się z tą wspaniałą firmą pożyczkową w celu uzyskania pomocy przez e-mail: crediblelendersplc@gmail.com lub przez WhatsApp: +447476885433 kontakt, aby uzyskać więcej informacji.
David Attama
David Attama
2023-02-06
poleca
Czy potrzebujesz pożyczki, aby zaspokoić swoje potrzeby finansowe, pożyczki na remont domu, pożyczki biznesowej, pożyczki samochodowej, pożyczki na rozpoczęcie działalności gospodarczej bez stresu, niezawodnej, bezproblemowej i niskiej stopy procentowej 3%? CREDIBLE LENDERS PLC, udzielają wszelkiego rodzaju pożyczek o konkurencyjnym oprocentowaniu. Kontakt przez e-mail: crediblelendersplc@gmail.com lub przez WhatsApp: +447476885433.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-03-29
David, opinie powinny być dostępne na osób, które faktycznie skorzystały z naszych usług, a nie w celu spamowania. Pozdrawiamy i prosimy o usunięcie reklamy.
Mateusz Ścisłowicz
Mateusz Ścisłowicz
2023-02-01
Perfekcyjne przeprowadzenie klienta-laika przez cały proces kredytowy i uzyskanie jak najlepszego rezultatu. Pani Asia Grygorcewicz jest cudotwórczynią - może, z pustego nie da się nalać, ale ona potrafi z pół litra zrobić litr :). W dzisiejszych czasach można uzyskać kredyt - ale trzeba iść do specjalistów i profesjonalistów takich jak Osoby pracujące w OneCredit. Polecam serdecznie każdemu.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-07-11
Dziękujemy! Miło przeczytać taką rekomendacje 👍👍
Małgorzata Roszkowska
Małgorzata Roszkowska
2023-01-03
Serdecznie polecam. Cała procedura załatwiona bardzo sprawnie i rzeczowo. Dobra komunikacja i pełna informacja na każdym etapie procesu. Polecam zwłaszcza każdemu, kto chce zaoszczędzić czas w kontaktach z bankami. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z panią Elżbietą Pirowską z OneCredit oraz oferty, jaką mi przedstawiono.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-01-03
Pani Małgosiu, dziękujemy za tak miłe słowa 👍👍 Fajnie wrócić do pracy po nowym roku i przeczytać taką opinie. Pozdrawiamy 😉
Filip Bojcic
Filip Bojcic
2022-10-24
poleca
Czy pożyczasz biznes, pożyczkę osobistą lub sfinansujesz istniejący biznes? Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z Occeanic Lenders PLC przez e-mail: occeaniclendersplc@outlook.com lub WhatsApp pod numerem +17872308628.
Robert Czylkowski
Robert Czylkowski
2022-10-07
Limit w koncie jest problemem? Nie dla konsultantów w OneCredit. Szczególnie polecam Panią Joannę Grygorcewicz. Wykazała się nie tylko znajomością rynku, nadchodzących promocji, ale również sprawnym złatwieniem formalności i doborem najlepszego, astysfakcjonującego mnie produktu. Polecam szczerze!
Odpowiedz z OneCredit.pl 2022-10-07
Dziękujemy! 😉😉
Michał Słota
Michał Słota
2022-10-03
Byliśmy obsługiwani przez Panią Joannę Grygorcewicz, która imponuje niespotykanym profesjonalizmem oraz zaangażowaniem. Oczywiście współpraca zakończyła się pełnym sukcesem i otrzymaliśmy kredyt na dogodnych warunkach. Serdecznie polecam.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-07-17
Dziękujemy za pozytywną opinię! 👍
Rafal Kielczyk
Rafal Kielczyk
2022-04-22
Szybka fachowa pomoc, a co najważniejsze bardzo miła i skuteczna obsługa. Polecam
Odpowiedz z OneCredit.pl 2022-10-07
Dziękujemy 👍👍
Robert Kapitulewski
Robert Kapitulewski
2022-03-14
Sprawy niemożliwie można tutaj załatwić od ręki serdeczne podziękowania dla Pani Joanny.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2022-10-07
Dziękujemy 👍 👍
Ta recenzja została oznaczona jako SPAM.
Ozial Cyprine Mincha Bambuka
Ozial Cyprine Mincha Bambuka
2022-02-13
poleca SPAM
Jeśli potrzebujesz prawdziwego pożyczkodawcy, skontaktuj się z tym adresem e-mail poniżej occeaniclendersplc@outlook.com lub WhatsApp pod numerem +18552127002, aby uzyskać więcej informacji.
Mela Bush
Mela Bush
2021-12-02
poleca
Z całego serca polecam. Pełne zaangażowanie i profesjonalne podejście do tematu. Wpółpraca z Panią Joanną Grygorcewicz to czysta przyjemność. Murowany sukces!!!