OneCredit.pl Opinie

OneCredit.pl opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 139

onecredit.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (138)
Mateusz Ścisłowicz
Mateusz Ścisłowicz
2023-02-01
Perfekcyjne przeprowadzenie klienta-laika przez cały proces kredytowy i uzyskanie jak najlepszego rezultatu. Pani Asia Grygorcewicz jest cudotwórczynią - może, z pustego nie da się nalać, ale ona potrafi z pół litra zrobić litr :). W dzisiejszych czasach można uzyskać kredyt - ale trzeba iść do specjalistów i profesjonalistów takich jak Osoby pracujące w OneCredit. Polecam serdecznie każdemu.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-02-01
Dziękujemy! Miło przeczytać taką rekomendacje, szczególnie w czasach, kiedy dostęp do kredytów jest coraz mocniej ograniczany 👍👍
Małgorzata Roszkowska
Małgorzata Roszkowska
2023-01-03
Serdecznie polecam. Cała procedura załatwiona bardzo sprawnie i rzeczowo. Dobra komunikacja i pełna informacja na każdym etapie procesu. Polecam zwłaszcza każdemu, kto chce zaoszczędzić czas w kontaktach z bankami. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z panią Elżbietą Pirowską z OneCredit oraz oferty, jaką mi przedstawiono.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2023-01-03
Pani Małgosiu, dziękujemy za tak miłe słowa 👍👍 Fajnie wrócić do pracy po nowym roku i przeczytać taką opinie. Pozdrawiamy 😉
Filip Bojcic
Filip Bojcic
2022-10-24
poleca
Czy pożyczasz biznes, pożyczkę osobistą lub sfinansujesz istniejący biznes? Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z Occeanic Lenders PLC przez e-mail: occeaniclendersplc@outlook.com lub WhatsApp pod numerem +17872308628.
Robert Czylkowski
Robert Czylkowski
2022-10-07
Limit w koncie jest problemem? Nie dla konsultantów w OneCredit. Szczególnie polecam Panią Joannę Grygorcewicz. Wykazała się nie tylko znajomością rynku, nadchodzących promocji, ale również sprawnym złatwieniem formalności i doborem najlepszego, astysfakcjonującego mnie produktu. Polecam szczerze!
Odpowiedz z OneCredit.pl 2022-10-07
Dziękujemy! 😉😉
Michał Słota
Michał Słota
2022-10-03
Byliśmy obsługiwani przez Panią Joannę Grygorcewicz, która imponuje niespotykanym profesjonalizmem oraz zaangażowaniem. Oczywiście współpraca zakończyła się pełnym sukcesem i otrzymaliśmy kredyt na dogodnych warunkach. Serdecznie polecam.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2022-10-07
Dziękujemy👍
Rafal Kielczyk
Rafal Kielczyk
2022-04-22
Szybka fachowa pomoc, a co najważniejsze bardzo miła i skuteczna obsługa. Polecam
Odpowiedz z OneCredit.pl 2022-10-07
Dziękujemy 👍👍
robi “robikapi” kapi
robi “robikapi” kapi
2022-03-14
Sprawy niemożliwie można tutaj załatwić od ręki serdeczne podziękowania dla Pani Joanny.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2022-10-07
Dziękujemy 👍 👍
Ta recenzja została oznaczona jako SPAM.
Ozial Cyprine Mincha Bambuka
Ozial Cyprine Mincha Bambuka
2022-02-13
poleca SPAM
Jeśli potrzebujesz prawdziwego pożyczkodawcy, skontaktuj się z tym adresem e-mail poniżej occeaniclendersplc@outlook.com lub WhatsApp pod numerem +18552127002, aby uzyskać więcej informacji.
Mela Bush
Mela Bush
2021-12-02
poleca
Z całego serca polecam. Pełne zaangażowanie i profesjonalne podejście do tematu. Wpółpraca z Panią Joanną Grygorcewicz to czysta przyjemność. Murowany sukces!!!
Marlena Bausch-Korpysa
Marlena Bausch-Korpysa
2021-12-02
Pozytywny
Profesjonalizm
Odpowiedz z OneCredit.pl 2021-12-27
Dziękujemy!
Bogdan Matusiewicz
Bogdan Matusiewicz
2021-11-09
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Reakcja na coś
Dziękuję za profesjonalną obsługę, firma godna polecenia.
Odpowiedz z OneCredit.pl 2021-12-27
Dziękujemy!
Jolanta Galas-Bosch
Jolanta Galas-Bosch
2021-10-23
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Odpowiedz z OneCredit.pl 2022-10-07
Dziękujemy 😉
Jakub Martyniuk
Jakub Martyniuk
2021-09-03
Pozytywny
Profesjonalizm
Polecam!
Odpowiedz z OneCredit.pl 2022-02-10
Pięknie dziękujemy za polecene!
Marcin Szczepański
Marcin Szczepański
2021-08-15
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Podziękowania Bardzo chcielibyśmy podziękować pani Joannie Grygorcewicz za pomoc w uzyskaniu kredytu. Muszę przyznać, że z tak profesjonalnym podejściem i prowadzeniem całego procesu dawno się nie spotkaliśmy. Życzę każdemu kto przystępuję do uzyskania środków finansowych w ten sposób, aby trafił na tak empatycznego i profesjonalnego doradcę. Pomimo trudności technicznych pani Joanna bardzo sprawnie przeprowadziła nas przez proces a do tego cały czas byliśmy informowani o postępach, co dawało nam poczucie bezpieczeństwa i pewności, że wszystko idzie zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Przez cały czas była dostępna pod telefonem i mogliśmy zadzwonić z każdym pytaniem i wątpliwością. Nie sądziliśmy że to kiedyś powiemy ale tylko brać kredyt jeżeli ma się takiego doradcę!!!
Odpowiedz z OneCredit.pl 2021-12-27
Panie Marcinie, dziękujemy za tak wspaniałą rekomendację :-)
klient
2021-08-02
rewelacyjne wsparcie Pani Joasia Grygorcewicz z Onecredit.pl pomogła mi w zebraniu dokumentów, przygotowaniu wniosku oraz sprawnie przeprowadziła przez cały proces uzyskania kredytu. Mimo piętrzących się problemów (np. uzyskiwanie dochodów z różnych źródeł, kiepski BIK) potrafiła znaleźć najlepsze rozwiązanie i to w terminie, który założyłyśmy na wstępie. Bardzo polecam jej usługi
Patryk Zawadzki
2021-08-01
Podziękowanie za współpracę Bardzo sprawnie przeprowadzony proces uzyskania kredytu. Czytając opinie pozostałych Klientów, całkowicie się z nimi zgadzam. Pozdrawiam
Zbigniew Broniowski
Zbigniew Broniowski
2021-05-19
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Reakcja na coś
Odpowiedz z OneCredit.pl 2021-05-26
Dziękujemy za ocenę. Dziękujemy!
Kancelaria Radcy Prawnego Paweł Marek
Kancelaria Radcy Prawnego Paweł Marek
2021-04-30
Wszystko szybko, miło i profesjonalnie
Jakub Gollnik
Jakub Gollnik
2021-04-26
poleca
Miejsce sprawne tj. efektywne, p. Elżbieta jest najlepszym reprezentantem brokera, gdzie liczy się czas i rezultat w zawiłościach finansów! Polecam moim klientom!
piotr sobocinski
piotr sobocinski
2021-04-24
Bardzo dobra komunikacja i szybkość działania. Pierwszy raz spotykam się z takim poziomem obsługi w usługach finansowych