Frisörerna Olle & Marie Reviews

Frisörerna Olle & Marie Reviews

4.2

Good - based on 225 reviews

ollemarie.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (213)
Veronika Botros
2024-02-04
Balayage Jätte nöjd med min balayage utförd av Gabriella :)
Advertisement
Malcolm
2024-01-18
Ett rån av pengar Bad om att klippa håret så det blir längre dem gav mig en buzz cut istället
Graham
2024-01-11
Bästa Olle & Marie‼️🧚✨😍 Bror f*cka up mitt hår så hårt. Jag bad om en fade och fick i stället en ren tvångsrakning. Blev också frågad om en ”glad avslutning”. Tackade nej då jag inte hade tid, kan någon som har varit där säga vad det innebär?
Fanny Moberg
2023-06-29
Väldigt missnöjd Hej. Jag är sjukt missnöjd och mår så sjukt dåligt nu, var hemma från jobbet idag på grund av vad dom gjorde med mitt hår. Jag gick till dom för att ljusa upp mitt hår, ville ha ljusbrunt. Det vart fint och jag var nöjd med resultatet först. Efter inte ens 1 vecka så märkte jag att nyanseringen/färgen dom la i mitt hår hade försvunnit så mitt hår var typ gult (bild med 2an är hur mitt hår såg ut efter att dom hade fixat det när nyanseringen hade släpptk). Jag skrev till dom och dom tog in mig för att fixa det. Jag visade då bild på mitt naturliga bruna hår (det är bilden nedan med en 1a på) och sa att det är den färgen jag vill ha. Jag ville ha en ljusare brun färg. Bilderna med gröna tröjan är hur mitt hår ser ut nu, vad dom gjorde med mitt hår. det är alltså mörk mörk brunt nu, inte ens i närheten av det jag ville ha. Mår piss. Dom verkligen gjorde inte ens i närheten av de jag ville ha, myyycket mörkare och nu är min sommar förstörd. betalade 2,200 Sek för att få mitt hår förstört
Advertisement
Maryam Noori
2023-05-22
Bra bemötande och jätte trevliga så nöjd med håret.
perjin Muazzini
2023-04-21
Första gången jag upplever att en frisör bemött mina förväntningar till fullo, både längd och färg, så jävla nöjd
Rowaida Wik
2022-10-09
Bäst i stan!
Nelly Cankalp
2022-08-30
Bästa ✅ Ni är så snälla och hjälpsamma. Bra service bemötande och finaste jobbet. Så nöjd, bästa personal
Advertisement
Marielle
2022-01-24
Juana
2021-12-16
Proffs! Grym service, bra priser, professionella frisörer. Bäst i Farsta! ❤️
Agneta
2021-12-09
Dålig klippning Kvinnlig frisör, ville inte klippa som jag ville ha det, påstod att det skulle bli fult. Fult är det nu efter det hon klippt mig, sämsta frisör jag varit hos
Gustav
2021-12-03
Advertisement
Elisa A
Elisa A
2021-10-28
Critical
Quality
Min tonårsdotter bad om en "Wolf cut" och kom hem med en tvättäkta pottfrilla . Hon var förtvivlad och vi valde att klippa om frisyren hos annan frisör. Hon hade med sig flera bilder och visade men jämfört med dem blev resultatet rena skämtet.
Mandy Goodman Peleka
Mandy Goodman Peleka
2021-10-23
Andreas Olsson
Andreas Olsson
2021-09-04
Bra frisörsalong, snyggt klippt, inget nonsens. ?
Leia Leia
Leia Leia
2021-08-28
Positive
Professionalism
Quality
Value
Behövde knappt förklara för frisören vad jag ville ha, hon förstod precis! Trevliga & serviceinriktade. Tack så mycket till frisören som tog hand om mig :)
Advertisement
Karin Svärd
Karin Svärd
2021-08-06
Sara Fransson Willumsen
Sara Fransson Willumsen
2021-08-06
Helene Ganheden
Helene Ganheden
2021-08-04