Claudia. Oils, maintenance of air conditioning, engine diagnostics Reviews

Claudia. Oils, maintenance of air conditioning, engine diagnostics Reviews

4.3

Good - based on 53 reviews

olejeserwis.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (53)
Biesiadne Sioło
Biesiadne Sioło
2024-01-09
Byłem przejazdem w Toruniu. Miałem sytuacje awaryjną którą pomógł mi rozwiązać właściciel Serwis Claudia Oleje i to w sobotę. Pozdrawiam i dziękuję za "ludzką twarz".
Advertisement
Marcin Ściepuro
Marcin Ściepuro
2023-11-09
Firma wiarygodna, słowna oraz solidna. Fachowo, wyczerpujące informacje, bardzo dobra jakość. I przemiła obsługa.
MIECZYSŁAW SURMACZ
MIECZYSŁAW SURMACZ
2023-11-07
Bardzo miło zaskoczyła mnie obsługa firmy Serwis Oleje Claudia. Kompetentnie i rzeczowo pomógł w doborze oleju do mojego Passata właściciel p. Rokosz. Polecam wszystkim !
NicNie Powiem
NicNie Powiem
2023-10-31
Zdecydowanie polecam. Szybko, konkretnie, rzetelnie.
Marcin Kwiatkowski
Marcin Kwiatkowski
2023-06-23
Advertisement
Jacek Mróz
Jacek Mróz
2023-02-17
Magdalena Anusiak
Magdalena Anusiak
2022-11-07
Hypnobirthing Poland
Hypnobirthing Poland
2022-08-25
christoph glinowski
christoph glinowski
2022-07-16
Sprawna i kompetentna obsługa i doradztwo.
Advertisement
glamiani 22
glamiani 22
2022-04-28
Ok
Rysiu215
Rysiu215
2022-01-30
Nie polecam tego serwisu. Brak wiedzy i umiejętności , tylko narzekanie…
Dorota Rokosz
Dorota Rokosz
2021-11-30
Szybko, sprawnie i panowie znają się na rzeczy. Bardzo polecam jeśli ktoś chce oddac samochód w najlepsze ręce!
Mirosław Derwojed
Mirosław Derwojed
2021-10-06
Advertisement
Paulina D.
Paulina D.
2021-09-13
Polecam Pan bardzo miły, wszystko szybko i sprawnie
Zbigniew Milkiewicz
Zbigniew Milkiewicz
2021-07-20
Fachowe wsparcie w zakresie wymiany oleju, odgrzybiania klimy, wymiany filtra kabinowego. Szef firmy rozwieje każdą wątpliwość.
Krystian Stefaniak
Krystian Stefaniak
2021-04-29
Sama wymiana oleju 90zl poniosło gościa pzd
Rafal Kowalik
Rafal Kowalik
2021-03-28
Advertisement
kasia Grześkowiak
kasia Grześkowiak
2021-03-02
Oleje dla każdego;)
Marcin Prusakowski
Marcin Prusakowski
2021-01-11
Sebastian Dziak
Sebastian Dziak
2021-01-09