Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie

okulista-optometrysta.pl

Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie Opinie

Opinie Doskonały
5.0
381 opinii Zweryfikowany
Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie
%title%

%offer%

Opinie ( 381 ) 5.0

Michał Chodniewicz
Michał Chodniewicz
2024.05.17
Polecam, dobra firma, miła obsługa.
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2023.01.08
Dziękujemy panie Michale za dodanie pozytywnej opinii :)
KEG
KEG
2024.05.17
Zdecydowanie polecam. Duży wybór oprawek, bardzo miła, profesjonalna obsługa, perfekcyjnie dobrane oprawki i szkła. Zawsze jestem bardzo zadowolona a okulary służą bardzo długo.
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.15
dziękujemy za zaufanie, jest nam bardzo miło czytając taki komentarz, oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Marcin Woźniak
Marcin Woźniak
2024.05.16
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.16
dziękujemy panie Marcinie za świetną ocenę :)
Magdalena Kotula
Magdalena Kotula
2024.05.14
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.14
dziękujemy za skorzystanie z oferty OPTYK Nowakowie i oczywiście zapraszamy ponownie :)
Ela Kot
Ela Kot
2024.05.14
Bardzo miły i profesjonalny personel. Polecam serdecznie ten salon 🙂
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.14
dziękujemy pięknie pani Elu za miłą pozytywną opinię, oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
M. R
M. R
2024.05.13
Korzystam z usług już parę ładnych lat. Polecam super obsługa, doradzą, podpowiedzą, pomogą.Polecam
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.13
dziękujemy za zaufanie i wybór naszej placówki, bardzo nam miło, dziękujemy i zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Tedi Sulek
Tedi Sulek
2024.05.10
Jestem bardzo zadowolonym wieloletnim klientem tego zakładu optycznego tu duży profesjonalizm można potwierdzić czy skorygować ustalenia na recepcie badaniem na miejscu. Posiadają wszelkie urządzenia diagnostyczne badania wzroku oczu. Gwarancja na oprawki i soczewki okulary. Sumienne uczciwe wykonanie a ceny konkurencyjne. Pozdrawiam serdecznie miły personel. Jestem kilkunastoletnim klientem wszystkim Gorąco polecam.
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.10
dziękujęmy za miłą super pozytywną ocenę, cieszymy się że mogliśmy sprostać wymaganiom, bardzo cenimy sobie stałych powracających klientów i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Gosia Kapusta
Gosia Kapusta
2024.05.10
Przemiła, fachowa obsługa, szybko i solidnie wykonane zamówienie, przystępne ceny. Z czystym sumieniem polecam ten salon optyczny.
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.10
dziękujemy pani Gosiu za super ocenę, oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Anna Walczak
Anna Walczak
2024.05.09
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.09
dziękujemy pani Aniu za skorzystanie z oferty OPTYK Nowakowie i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Arkadiusz Puchalski
Arkadiusz Puchalski
2024.05.09
Od lat i zawsze fachowo na czas i z uśmiechem. Pierwsze okulary robila u Pani kiedy byłem w 8 klasie podstawówki a mam już 5 z przodu 😁
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.09
super jest to czytać, mega cenimy sobie stałych powracających klientów, dziękujemy za dobre miłe słowa, oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Agnieszka Stachowicz
Agnieszka Stachowicz
2024.05.08
Przy zmianie okularków dla córki zrobiono wcześniej badanie , okulary śliczne w przystępnej cenie. Bardzo szybki czas oczekiwania na odbiór. Ślicznie dziękuję i Polecamy
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.08
dziękujemy pani Agnieszko za zaufanie i wybór naszej placówki, miło nam i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Marzena Bielawska
Marzena Bielawska
2024.05.06
Bardzo fachowa miła obsługa. Gorąco polecam
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.06
dziękujemy panie Marzeno za super miłą dobrą opinię , oczywiście zapraszamy ponownie na przebadanie wzroku oraz ewentualnie po nowe okulary :)
ss s
ss s
2024.05.02
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Od lat realizuję tam recepty na okulary dla siebie i syna, nigdy się nie zawiodłem. Nie wciskają nic na siłę i zawsze coś doradzą, dopasują. Polecam .
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.05.02
super bardzo miło przeczytać taki komentarz, dziekujemy za dobre słowa mamy nadzieję że nigdy państwa nie zawiedziemy i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Anna Kamińska
Anna Kamińska
2024.04.30
Polecam, solidność fachowość, uprzejmość
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.04.30
bardzo nam miło pani Anno, dziękujemy i zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Krzysztof Antonik
Krzysztof Antonik
2024.04.30
Bardzo miła profesjonalna obsługa. Dziękuję całemu zespołowi za obsługę i tak krótki termin realizacji. Pełen profesjonalizm
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.04.30
bardzo nam miło panie Krzysztofie, dziękujemy i zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Mada Madaszka
Mada Madaszka
2024.04.26
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.04.26
dziękujemy pani Magdo za skorzystanie z oferty OPTYK Nowakowie i oczywiście zapraszamy ponownie :)
Robert Lipiński
Robert Lipiński
2024.04.25
Polecam najlepszy optyk.Świetne ceny,miła obsługa dlatego z całą rodziną korzystamy z usług tego zakladau.
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.04.25
dziękujemy pięknie panie Robercie, oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Grzegorz jadczak
Grzegorz jadczak
2024.04.25
Super miejsce, wyjątkowi prowadzący ten biznes, zawsze doradza, służą pomocą, polecam te firmę
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.04.25
bardzo nam miło panie Grzegorzu, dziękujemy za super pozytywną ocenę i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Lidia Dzik
Lidia Dzik
2024.04.25
Super obsługa. Polecam.
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.04.25
dziękujemy pani Lidio za super ocenę i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Renata Mizera
Renata Mizera
2024.04.24
Odpowiedz z Okulista Radom NFZ Dobry Okulista Badanie Wzroku Cennik Opinie 2024.04.24
dziękujemy pani Renato za świetną ocenę jakosci naszych usług, oczywiście zapraszamy ponownie :)