Gabinet psychologiczny Oko na dziecko psycholog dziecięcy

okonadziecko.pl

Gabinet psychologiczny Oko na dziecko psycholog dziecięcy Reviews

Excellent rating
5.0
15 reviews Verified
Gabinet psychologiczny Oko na dziecko psycholog dziecięcy
%title%

%offer%

Reviews ( 15 ) 5.0

Aurelia Jartyś
Aurelia Jartyś
2024.04.09
Polecam wizyty u Pani Oliwi , Córka nie nawiązuje łatwo kontaktu z osobami dorosłymi a po pierwszej wizycie nie mogła się doczekać kolejnego spotkania .Udzieliła nam wielu fachowych wskazówek, bardzo polecam wizyty ,teraz wiemy gdzie leży problem i możemy wspólnie nad tym popracować .Pani Oliwia jest bardzo empatyczną i kompetentną osobą. Jesteśmy obie bardzo zadowolone z tej współpracy. Polecam.
Advertisement
Tajemniczy
Tajemniczy
2024.02.21
Bardzo polecam panią Maję. Życzliwa uprzejma i co najważniejsze bardzo profesjonalna ;)
Malgorzata Staniszewski
Malgorzata Staniszewski
2024.02.21
Polecam Panią Oliwię jest przemiła a w tym rzeczowa i kompetentna.
Magdalena Jamka
Magdalena Jamka
2024.02.21
Pani Maja to świetna specjalistka, bardzo cierpliwa i empatyczna. Gabinet jest przytulny, co dodatkowo wpływa na przyjemną atmosferę wizyty. Moje dziecko bardzo polubiło te spotkania. Polecam z całego serca!
Ania Leania
Ania Leania
2024.02.21
Polecam wizyty u Pani Mai ,syn nie nawiązuje łatwo kontaktu z osobami dorosłymi ,pani psycholog swoją cierpliwością i ciepłą osobowością nawiązała z nim kontakt, udzieliła nam wielu fachowych wskazówek, bardzo polecam wizyty ,teraz wiemy gdzie leży problem i możemy pomóc dziecku .
Advertisement
Ralph M
Ralph M
2024.02.19
Bardzo polecam Panią Oliwię, byłem w wielu miejscach z dzieckiem. Jednak zostaje stałym klientem, syn nie chce innego psychologa.
Anna Masala
Anna Masala
2024.02.08
Bardzo polecam. Pani Maja jest profesjonalna, ale też bardzo życzliwa, pomocna i otwarta. Stwarza bezpieczną atmosferę zarówno dla dziecka jak i rodziców. 10/10
Zuzanna Krzewicka
Zuzanna Krzewicka
2024.02.03
Z całego serca polecam panią Oliwię. Ogromne zaangażowanie, duża empatia i wyrozumiałość dla mojego syna. Cieszę, że spotkaliśmy na naszej drodze kogoś kto potraktował problem poważnie i znalazł odpowiednie narzędzia do pracy.
K D
K D
2024.02.02
Advertisement
Marlena k
Marlena k
2024.01.18
Polecam Panią Maję. Bardzo miła, wyrozumiała i empatyczna osoba. Od razu złapała świetny kontakt z moją córką.Profesjonalnie przygotowana na każde spotkanie z dzieckiem, zaangażowana w swoją pracę. Przekazała nam cenne wskazówki, dzięki którym jest nam po prostu łatwiej funkcjonować i radzić sobie w kryzysowych sytuacjach.
Daria Kuras
Daria Kuras
2023.09.21
Serdecznie polecam Panią Oliwę, która jest osobą w pełni zaangażowaną w swoją pracę. Skuteczne działanie i otwarte podejście do rozwiązywania problemów Pacjentów, tych dużych i małych.
Paulina Mizera
Paulina Mizera
2023.09.01
Polecam współpracę z Panią Mają, świetnie nawiązała kontakt z moim synem, atmosfera w gabinecie jest przemiła, a współpraca przebiega bez zarzutu. Dziękujemy:)
Agata Kazimierska
Agata Kazimierska
2023.08.29
Bardzo polecam Panią Maję, ma wspaniale podejście do dzieci. Już po pierwszej wizycie bratanek wyszedł zadowolony, a my dostaliśmy mnóstwo wskazówek, dziękuje.
Advertisement
Jacob N
Jacob N
2023.08.27
Pani Oliwia ma super podejście, widzę różnice zachowań z moim 7 latkiem - za co bardzo dziękuje.
Reply from Gabinet psychologiczny Oko na dziecko psycholog dziecięcy 2023.08.28
Ja również :)
Patrycja
Patrycja
2023.08.16
Pani Oliwia jest bardzo empatyczną i kompetentną osobą. Już jakiś czas córka chodzi na terapię i jesteśmy obie bardzo zadowolone z tej współpracy. Polecam.
Reply from Gabinet psychologiczny Oko na dziecko psycholog dziecięcy 2023.08.28
Bardzo dziękuje :)