Ögonlocksakademin Reviews

Ögonlocksakademin Reviews

4.7

Excellent - based on 144 reviews

ogonlocksakademin.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (120)
Elham Sameri
2023-07-18
Misslyckad ögonlocksoperarion Höga priser men dålig kvalitet. Doktor Reza Aslani är inte kompetent och trovärdig. Rekommenderar in den kliniken. Man bör anmäla till IVO och Konsumentverket. Om man vill få hjälp efter dålig utförd operation ska man kontakta klinikens försäkringsbolag. Han vågar inte lägga mina före och efter bilder på klinikens mediekanaler eftersom han hade gjort fel.
Advertisement
Jessika
2023-07-05
Högsta betyg Så otroligt nöjd från första mötet och nu 3 månader senare. Allt gick så bra och kände hela tiden att jag var i trygga händer. Blir glad varje gång jag ser mig i spegeln. Fått tillbaka så mycket. Ett fantastiskt resultat och mycket fint gjort av Dr Yousef Pourakbar. Rekommenderar Ögonlocksakademin varmt. Bästa bemötande rakt igenom, trevliga och varma människor som gör det dom är bäst på!! Jessika
Katarina Korell
2023-04-16
Entropion Opererades av Reza entropion 14/3 2023, efter haft problem med skav i ögat ett par år. Sökt hjälp men ingen har lyssnat på mig. Nu ser jag utan att behöva ha fransarna framför ögat som en gardin. Så glad att kunna få hjälp, sök och gå INTE med dessa problem när det inte behövs. Lycka till
Kurdistan Gafori
2023-03-29
Ögonlocks operation Jag har varit hos Reza Aslani och jag är otroligt nöjd! All personal var fantastiska och Reza Aslani kan jag inte tacka nog för det fantastiska resultat som jag fick.
IS
IS
2023-03-12
Bäst Jag vill verkligen rekommendera kirurgen Dr. Yosef och hela personalen på Ögonlocksakademin. Jag hade nyligen en operation och jag kan inte nog betona hur professionell och duktig Dr. Yosef är på det han gör. Det kändes som om han utförde magi! Han förklarade allt på ett klart och tydligt sätt och jag kände mig verkligen trygg under hela processen. Jag är också tacksam för att Dr. Yosef var ärlig och inte försökte sälja på mig några andra operationer som jag inte behövde. Det visar att han bryr sig om sina patienter och inte bara är intresserad av pengar. Jag vill också ge en stor eloge till sköterskorna som tog hand om mig före och efter operationen. Jag var rädd och nervös, men de var så vänliga och förstående. De gav mig också mycket bra råd och instruktioner som gjorde hela processen mycket enklare för mig. Jag är tacksam för den vård och omsorg som jag fick på Ögonlocksakademin! Jag känner mig mycket bättre nu och jag kan inte tacka personalen tillräckligt för allt de gjorde för mig.
Advertisement
Maryam Khandan
2023-02-19
Dålig attityd Mina ögonlock ser olika ut. Blev nästan beskylld för det vid mötet efter operationen. Dr Aslani tror sig vara den bästa kirurgen i Sverige och är så skrytsam. Han tog 26000 kr, tusen kr mer än deras ordinarie pris bara för att han kunde. Han visade inget intresse för att korrigera felet. Rekommenderar inte honom. Sköterskorna var superbra och trevliga. Jag mår dåligt varje dag när jag tittar i spegeln. Han är sämst, välj en annan klinik.
Maria Seehusen
2023-01-29
Ögonlocksoperationen på Ögonlocksakademin Ögonlocksoperationen på Ögonlocksakademin I oktober gjorde jag på båda sidor övre ögonlocksplastik samt reposition av fettkudden i nedre ögonlocken. Dessutom ptos korrektion på ena sidan. Alla dessa ingrepp gick smidigt vid samma tillfälle i lokalbedövning. Resultatet har blivit helt fantastiskt. Håligheten under ögonen är borta och jag ser nu betydligt yngre och piggare ut. Stort tack Dr Reza Aslani.
Lavdije
2022-11-14
Ptos Ptos är inget nytt för mig. Har opereat mig 4 gånger tidigare en gång privat och 3 gånger i Lund via landstinget, blev aldrig nöjd , tyckte det bara blev värre samt att mitt öga såg konstigt ut. Jag gav upp. Men en dag sökte jag via Google och hittade ögonlocksacademin bokade tid och fick träffa dr Reza Aslani . Vad kan jag säga vilket bemötande ,vilken omhändertagning, man märkte redsn direkt att han gick in helhjärtat för och hjälpa mig trots att allt kunde bli misslyckad efter så många operationer, men nej Dr Reza gav inte upp han hjälpte mig på bästa sätt han kunde för att underlätta mina besvär och han lyckades. Efter så många operationer kan se skillnaden mellan de olika ögonkirurgerna och Dr Reza A är klart den bästa. Är evig tacksam för den hjälp jag fick av honom. Rekommenderar honom starkt för Ptos är inte lätt och kräver en skicklig kirurg att göra jobbet . Dr Reza A är proffs och hela hans team är helt underbara , de sätter verkligen patienten i centrum och gör att för att vi ska få den bästa tänkbara vården. Mvh Lavdije
Maria
2022-06-07
Opererade övre ögonlock för fyra veckor sedan på Ögonlocksakademi. Redan efter en vecka syntes det knappt men nu ser jag lika pigg som jag känner mig. Inga tunga ögonlock som trycker och hänger över ögonen. Jag var lite orolig men fick fantastiskt bemötande av dr Reza Aslani och hans superduktiga och empatiska personal. Och det blev såå bra. Rekommenderar varmt.
Advertisement
Ask
Ask
2022-05-17
Fantastisk kirurg Opererade ögonlocken hos dr Yosef Pourakbar. Helt fantastisk kirurg! Jättefina snitt och stygn. Läker ihop mycket fint. Är jättenöjd!
Katja
2022-04-10
Över förväntan nöjd. Genomförde både över-och undre ögonoperation hos dr Josef och är tre månader senare fortsatt väldigt nöjd med det naturliga resultatet och frånvaro av trötta hängiga ögon som fick mig att se äldre och sliten ut. Har inga ärr undertill och de övre läker fint som utlovat. Josef följde noga upp och besvarade alla frågor jag hade före och efter ingreppet. Tyckte all personal var väldigt empatisk och välkomnande, rekommenderar dem gärna till alla som funderar på att operera sig.
JaRe
2022-03-23
Verified
Blä Akta er för denna bluff kliniken. 5 stars omdömen går inte att lita på. Så mkt som de skryter och pratar strunt om att hur ” proffsiga” dem är stämmer inte alls med verkligheten!!! De vet inte ens vad som står i dess hemsida och följer inte det. De skriver inga journaler heller, och när man ber om journalkopior skickar dem inte den . De saknar moral och även bryter mot patientavtalet och överenskommelser när de ens känner för det utan att ta det minsta hänsyn till patienten i fråga. De sk kirurger/ kliniken är inte ens medlem/mar i någon kirurgförbund och dessutom saknar patienter ”patientgaranti ” och om det skulle behövas korrigering efter operationen gör dem inte det och då måste du betala en till summa för för att dem ska korrigera det!!! 🙏🏼Snälla bojkotta dem och allt skit som det står i hemsidan matchar inte deras verklighet. De ändrar sig väldigt snabbt och det inte ens går att lita på dem. Ge dem inte vinst tack och supportra inte såna kommersiella kliniker som bara bryr sig om pengarna och inte om din hälsa!!!
Siri
2022-03-21
Rekommenderar varmt dr Yousef Oerhört skicklig på sitt hantverk och resultatet av ögonlocksoperationen blev enastående, jag är över all förväntan nöjd och tycker jag idag har vackrare ögonform än när jag var yngre och besvärsfri. Lugnande tablett erbjuds den som önskar men det behövdes aldrig då kirurgen gjorde mig så pass trygg att jag skrattade mig igenom operationen som varken gjorde ont eller var obehaglig. Det betydde mycket att få diskutera med en lyhörd och realistisk kirurg som mötte kunden med ett förstående leende istället för att bagatellisera ens oro eller önskemål. Hatten av för dr Yousef och den omsorg teamet uppvisade, vänta inte med att genomföra den operation jag nu inser att jag för flertal år sedan borde ha gjort. Jag är utan tvekan tillbaka om några år för att åtgärda även de nede ögonlocken hos samma kirurg.
Advertisement
Javid
2021-12-27
Maria S
2021-09-21
Dr. Reza är en av de bästa ögonkirurgi i hela världen. Dr. Reza Aslani är proffs på det han gör och har passion för sitt jobb. Han är ödmjuk, kärleksfull, omtänksam, proffsig för det han gör. Han gör det extra när det behövs för att patienterna ska vara nöjda. Det är sällsynt att finna en sådan proffsig kirurg med så många unika och enastående egenskaper. Jag rekommenderar värmt Dr. Reza om du vill göra ögon operation för jag har en väldigt god erfarenhet av honom.
Jeanette Hjertner
Jeanette Hjertner
2021-05-02
Opererade mina övre ögonlock för 17 dagar sedan. Är supernöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera denna klinik.
Nikki Nekoman
Nikki Nekoman
2021-03-18
Jag hade Yosef Pourakbar som läkare , och rekommenderar han starkt då jag är väldigt nöjd med resultatet.
Advertisement
Elma Halilovic
Elma Halilovic
2021-03-07
Gjorde min operation hos Reza Aslani och är väldigt nöjd med bemötandet och resultatet. Det märks att han är en kirurg som är specialist på det han gör ??
Monica Carlson
Monica Carlson
2021-03-04
Dr Reza Aslani med sitt fantastiska team opererade mig för ca 10 dagar sedan. Kom dit super nervös teamets varma välkomnande och proffsiga bemötande gjorde att nervositeten försvann. operationen gick galant, snabb återhämtning. jag är så glad att se pigg ut även efter en natts sömn. tjusiga ögonlock efter tio dagar :) det absolut bästa jag har gjort ett fantastiskt resultat. Rekomenderar Ögonlocksakademin det varmaste Tusen tack till hela Teamet proffsiga ut i fingertopparna är ni
Karina Röjde
Karina Röjde
2021-02-02
Är verkligen supernöjd efter min övre ögonlockskirurgi, äntligen har jag ögonlock och både ser o känner mig piggare. Man blir väl omhändertagen och det gick snabbt. Tack så jättemycket ?