Obleč svůj tým

oblecsvujtym.cz

Obleč svůj tým Reviews

Excellent rating
5.0
44 reviews Verified
Obleč svůj tým
%title%

%offer%

Reviews ( 41 ) 5.0

Jana Papirnikova
Jana Papirnikova
2024.05.20
S novou poptávkou na dresy pro běžecký tým jsme se opět s důvěrou obrátili na Obleč svůj tým. A opět jim patří velký dík za precizně odvedenou práci, rychlou a příjemnou komunikaci, ochotu a rychlost výroby. Návrh - myšlenku jsme měli vlastní, přenesení do grafické podoby bylo téměř dokonalé, upravovali jsme jen detaily. Děkujeme!!! Jana a EnjoyRUN ;-)
Reply from Obleč svůj tým 2024.05.21
Dobrý den, Jani, moc děkujeme za krásné hodnocení! ☀️
Krystof Kulka
Krystof Kulka
2024.05.19
super navrh, super realizace a super cena
Reply from Obleč svůj tým 2024.05.20
Dobrý den, moc děkujeme za krásné hodnocení! ☀️
Zuzana Zahradníčková
Zuzana Zahradníčková
2024.05.15
Nechala jsme udělat squashový dres jako dárek, perfektní provedení, skvělý materiál, výborná komunikace...Všem doporučuji!
Reply from Obleč svůj tým 2024.05.15
Děkujeme za krásné hodnocení! ☀️
Martina Szaboova
Martina Szaboova
2024.03.03
Absolutne uzastny tim,vdaka ktoremu hrdo reprezentujeme svoj klub a svoju krajinu v tom najuzasnejsom klubovom obleceni. Stacil len jeden jediny navrh a my sme si oblecenie zamilovali. Nepotrebovali sme ziadne zmeny,lebo oblecne malo vsetko co sme si zelali. Z celeho srdca dakujeme!
Reply from Obleč svůj tým 2024.03.04
Moc děkujeme za krásné hodnocení a držíme palce při všech závodech a soutěžích. ☀️
Pavlína Zitová
Pavlína Zitová
2024.02.16
Kvalitní zpracování, krásná grafika a perfektní komunikace. Moc děkujeme! Edit: I s další zakázkou jsme nadmíru spokojení! Ilustrace psa je od PesPotěší, celkový design samozřejmě Oblečsvůjtým. Jedny legíny dělají parádu až v Americe ;-)
Reply from Obleč svůj tým 2023.09.14
Děkujeme za pochvalu a krásnou recenzi. Hezký den. ☀️
Klára Vítová
Klára Vítová
2024.02.12
Skvělá komunikace, ochota, rychlé doručení a kvalit. Doporučuji.
Reply from Obleč svůj tým 2024.02.12
Dobrý den, Kláro, moc děkujeme za krásné hodnocení! ☀️
Lukas Krizan
Lukas Krizan
2024.01.16
Dva palce hore na všetko !!! prístup k objednávke, doručenie skúšobnej sady, xy uprav v návrhu, ideálna cena = maximálna kvalita výsledku !!! za celý tým Zoborských Corgoňov odporúčam !!!
Reply from Obleč svůj tým 2024.01.16
Moc děkujeme za krásné hodnocení! ☀️
Karolina Badoskova
Karolina Badoskova
2023.12.28
Skvělá komunikace, rychlé jednání, na všem se lze domluvit. Lze si nechat zaslat vzorky pro lepší představu. Můžu jen doporučit :) Ve spolupráci budeme pokračovat i v budoucnu.
Reply from Obleč svůj tým 2024.01.02
Moc děkujeme za krásné hodnocení! ☀️
Eliška Benešová
Eliška Benešová
2023.11.01
Rychlé zpracování objednávky, bezproblémová a vstřícná komunikace, vyhovění nestandardnímu požadavku, kvalitní produkt. Mohu jen doporučit!!
Reply from Obleč svůj tým 2023.11.01
Moc děkujeme za krásnou recenzi a přejeme pěkný den ☀️
Šárka Kristiánová
Šárka Kristiánová
2023.10.19
Jsme maximálně spokojení, nechali jsme si vytvořit dresy pro závody a jsou naprosto skvělé, padnou a materiál je perfektní! Ještě jednou moc děkujeme!
Reply from Obleč svůj tým 2024.03.04
Děkujeme za krásné hodnocení. ☀️
Není “III” Hezky
Není “III” Hezky
2023.10.14
Zdravím všechny, před třemi měsíci jsem objednal pro naší skupinu 70 triček a k tomu dále mikiny a šortky dle zájmu. Měl jsem holé ruce, jen nápad, jak by mohlo dané tričko s nápisem a znakem přibližně vypadat. Po výměně desítek e-mailů, upřesnění, změn a návrhů, jsme konečně došli k finálnímu výsledku. Téměř každý měl svou změnu, tím pádem je každé tričko originální. Je skvělé, že se nemusí platit za další grafické návrhy. Po domluvě mi poslali grafický vzor na tričku pro další výrobky. Zaplatil jsem za první vzorové triko a nechal si ho poslat. Barvy jsou neuvěřitelně jasné a "nevypratelné". Po dvou měsících užívání, pocení a praní vypadá tričko stále stejně. Když vyberete správné barvy, tak ani na tričku není vidět pot. Materiál je nezvyklý, není to ani dres, ani přilnavé umělé tričko. Je ideální požádat o poslání vzorové sady, abyste měli jistotu, do čeho jdete. A to nemluvím o velikostech. I ty je ideální vyzkoušet. Nikdy jsem si s nikým jiným nevyměnil stovky e-mailů a klaním se trpělivosti, kterou se mnou měli. Jsem rád, že jsem využil vašich služeb.
Reply from Obleč svůj tým 2023.10.20
Děkujeme za pochvalu a hodnocení, spolupráce s Vámi je skvělá a moc nás baví! ☀️
Ondřej David
Ondřej David
2023.10.11
Trička objednaná pro firemní akci přišla v perfektním stavu - barva, grafika, logo, padnoucí velikosti, vše v naprostém pořádku. Komunikace při zadávání objednávky byla vlídná a pohotová.
Reply from Obleč svůj tým 2023.10.11
Děkujeme za krásné hodnocení. Hezký den ☀️
Jan Findrik
Jan Findrik
2023.09.11
Naprostá spokojenost. Komunikace, úprava designu, materiál dresu, cena, kusová výroba...Doporučuji 👍 Dres jsem hned pokřtil, normálně se tolik nezaprasim, ale asi to tak mělo být na premiéru.
Reply from Obleč svůj tým 2023.09.13
Dobrý den, moc děkujeme! ☀️
Cod NRG
Cod NRG
2023.08.21
Zdravím všechny chci říct nechal sem si udělat na míru Esport dres, protože když mám organizací je dobrý mít dres když se jede na akcí a Kort když se jede reprezentovat, sem maximálně spokojený s kvalitou vše odpovída co sem potřeboval co se týká podpory email nebo tel.domluva 100% paní profesionální přístup a rychle dodání děkuji moc.
Reply from Obleč svůj tým 2023.08.21
Dobrý den, děkujeme za pochvalu a důvěru a přejeme hezký den. ☀️
Musil Jan
Musil Jan
2023.06.08
recommends
jednání na úrovni,rychle vyrobeno a dodáno . Skvělá spolupráce.Material a design parádní velká spokojenost a suprove jednání.Vsem doporučuji a za nás BK Pekelní běžci Česká Lípa velká spokojenost a radost s dresu obrovská😉😉🍀🍀Za celý tým BK Pekelní běžci Česká Lípa 🍀🍀🍀 moc a moc děkujeme
Reply from Obleč svůj tým 2023.06.09
Děkujeme za krásné hodnocení a držíme palce na všech závodech 💪
Pavel
Pavel
2023.06.08
Nechali jsme si vyrobit dresy pro mladé hasiče. Perfektní od komunikace až po výrobu. Dresy jsou krásné a kvalitní.
Reply from Obleč svůj tým 2023.06.08
Děkujeme za pochvalu a krásnou recenzi ☀️
Pavel Antoš
Pavel Antoš
2023.05.16
Obleč svůj tým...jasná volba na výrobu dresů s sportovních triček! ;-) Skvělá komunikace, skvělé zpracování, včasné zhotovení a doručení!
Reply from Obleč svůj tým 2023.05.16
Děkujeme za krásné hodnocení a držíme palce na všech dalších závodech 💪
Lenka Pohlodkova
Lenka Pohlodkova
2023.05.10
Kvalitní, rychle schnoucí materiál, který vydržel ultra trail, přiléhající, ale neodírající. Skvělé a spolehlivé jednání a krásný grafický návrh.
Reply from Obleč svůj tým 2023.05.11
Děkujeme za krásné hodnocení a držíme palce na všech dalších závodech ☀️
Petra Krylová
Petra Krylová
2023.04.29
recommends
Výborná kvalita, originální návrh a perfektní komunikace! Děkuji a doporučuji! :-)
Reply from Obleč svůj tým 2023.05.05
Děkujeme za krásnou recenzi, moc vám to všem sluší! 🔝💯
starý bobr
starý bobr
2023.03.31
Super spolupráce.....
Reply from Obleč svůj tým 2023.05.11
Děkujeme 😊