Scandinavian Gastro Clinic

nya.scandinaviangastroclinic.se

Scandinavian Gastro Clinic Reviews

Good rating
4.3
33 reviews Verified
Scandinavian Gastro Clinic
%title%

%offer%

Reviews ( 33 ) 4.3

Marco Aiazzi
Marco Aiazzi
2024.02.21
Proffessionell personal och väldig väk omhändertagande genomsyrar denna klinik. Kan varmt rekommendera!
Advertisement
Anna Vinbladh
Anna Vinbladh
2024.02.13
Kom dit skräckslagen, men möttes av fantastisk personal och blev så väl omhändertagen!🤩
Ann-Sofie Aiazzi
Ann-Sofie Aiazzi
2024.01.07
Jag är patient på kliniken sedan många år och har alltid blivit extremt väl omhändertagen. Kom från öppenvården där de inte klarade hjälpa mig, SGC gav inte upp förrän de hittat rätt och har gett mig livet tillbaka. Dessutom alltid punktliga, hjälpsamma, vänliga och oerhört kompetenta. Läkarna skiljer sig från öppenvården genom att verkligen bry sig och ta sig tiden för dig som patient. Det gör att du känner dig trygg och sedd.
Mikael Beckman
Mikael Beckman
2023.12.11
En fantastisk klinik på alla vis som lyssnar och framför allt tar sig tiden och även efteråt med regelbundna uppföljningar. Fräscha lokaler, trevlig personal och ett bra läge. Kan bara rekommendera.
Ehsan P. Rizi
Ehsan P. Rizi
2023.12.06
Advertisement
Danial Mokhtarzadeh
Danial Mokhtarzadeh
2023.11.10
Fantastisk personal och service. Vänliga och förde dialog i väntan på att Doktorn skulle komma till undersökningsrummet. Ett stort tack till Dr Reza som var informativ och gick igenom allt så att jag skulle känna mig trygg under undersökningen. Om Ni får möjlighet att bli undersökta här så är Ni i trygga och professionella händer.
Birgitta Falk
Birgitta Falk
2023.10.30
Jag har fått supertrevligt och professionellt mottagande. Tack!
Reply from Scandinavian Gastro Clinic 2023.10.30
Tack Birgitta, uppskattas verkligen! Mvh Personalen
Mohamed Watioui
Mohamed Watioui
2023.09.30
Läkaren Reza och hans kollegor är mycket duktiga och professionella. Rekommenderar denna kliniken starkt!
Panos Papadopoulos
Panos Papadopoulos
2023.09.28
Fantastiskt bemötande, mycket skickliga läkare.
Advertisement
Donatas Zv
Donatas Zv
2023.08.16
Trevlig och kompetent personal som är måna om patientens bästa. En obehaglig undersökning blev helt obehagsfri!
Ulviyye Aleskerova
Ulviyye Aleskerova
2023.07.31
Professionell och vänlig personal. Jag rekommenderar det till alla.
Narges Zamani
Narges Zamani
2023.07.31
Woffe M
Woffe M
2023.07.03
Tveksam klinik. Oerhört besviken. Många löften o en lång utredning. Kände mig trygg med det, därefter plötslig helomvändning o allt avslutas utan förklaring. Nu får jag börja om någonstans och tappat massa onödig tid o lidande. Dessutom försäkringspatient o kliniken svarar inte ens på skickade meddelanden.
Advertisement
Merve Erez
Merve Erez
2023.05.20
Hasse MakeClean
Hasse MakeClean
2023.05.19
Kompetent och trevlig personal med oerhört kunniga och tillmötesgående läkare, speciellt Reza Alami. Mycket tryggt omhändertagande. Rekommenderar starkt att gå hit!
Oscar Granberg
Oscar Granberg
2023.04.09
Upplevde ett mycket bra bemötande och en förtroendegivande handläggning av mina besvär. Stark rekommendation.
Dan Rozén
Dan Rozén
2023.03.03
Tyvärr kan jag bara instämma med några tidigare recensioner - lär av våra misstag - anlita ej denna klinik. Undvik all association med kliniken och deras erbjudande. De erbjuder fullgod service vad det gäller kosthållning och träning, men deras medicinska ingrepp är allt annat än effektiva.
Reply from Scandinavian Gastro Clinic 2023.04.17
Hej! Är du säker på att det är hos oss du varit patient? Jag kan tyvärr inte hitta någon med ditt namn i vår databas. Men om det är så att du använder alias här så får du gärna höra av dig till oss, så får vi undersöka vad som gjort att du fick en dålig upplevelse vid ditt besök. Vi har patienten i fokus och om det har brustit någonstans vill vi så klart veta det och göra bättre ifrån oss! Du kan höra av dig till oss på 010- 55 19 230. Med vänlig hälsning Cecilia, verksamhetssamordnare
Advertisement
Johan Weiler
Johan Weiler
2022.12.06
Från incheckning till uppföljning alltid lika trevligt bemött och väldigt fin service. Kan starkt rekommendera SGC!
Reply from Scandinavian Gastro Clinic 2023.03.06
Tack! Vi uppskattar all feedback och roligt att höra att du känner dig väl bemött, då har vi gjort ett bra jobb!
dana keyhanfar
dana keyhanfar
2022.07.07
Mycket professionella. Fantastiskt bemötande. Kunde inte vara mer nöjd!
Dejana Obradovic
Dejana Obradovic
2022.03.09