Frisør Drop Inn

Frisør Drop Inn Reviews

Excellent rating
4.8
321 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (321)
kristain gade
kristain gade
2024.03.29
Fantastisk service - klipningen var lige som det skulle være
Advertisement
Anne grethe Kristensen Fonnesbæk
Anne grethe Kristensen Fonnesbæk
2024.03.28
Camile la Cour
Camile la Cour
2024.03.12
Klart den bedste frisør i Herning - man bliver mødt med et smil og er glad når man går derfra. Kommer helt sikkert igen!:))))
karīna cukmača
karīna cukmača
2024.03.11
Kasper Edeling
Kasper Edeling
2024.03.07
Bedste sted i hele Herning. God stemning og højt humør, god musik og altid kaffe på kanden. Muhammed er både en fantastisk frisør, men også en genial barber
Advertisement
Marcin Lisewski
Marcin Lisewski
2024.02.22
Freddie Staal
Freddie Staal
2024.02.17
Helt perfekt frisør! Man kan ringe med kort varsel og nyde en kop kaffe de få minutter man skal vente :) . 5/5 eller 10/10 hvid det var muligt!
Abdullah Yadgari
Abdullah Yadgari
2024.02.10
"Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Frisør Drop Inn! Fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med venlighed og professionalisme. Personalet var utroligt dygtige og lyttede virkelig til mine ønsker og behov. Min frisør skabte præcis det look, jeg drømte om, og jeg følte mig utroligt godt tilpas og afslappet under hele sessionen. Atmosfæren i salonen var hyggelig og indbydende, og jeg følte mig virkelig forkælet. Jeg kan varmt anbefale Frisør Drop Inn til alle, der leder efter en førsteklasses frisøroplevelse!"
Maria Petersen
Maria Petersen
2024.01.29
Super god service. Meget tilfreds 😊👍👍
Advertisement
C D
C D
2024.01.17
Vildt god service og meget kompetent medarbejder der fik klippet barnet, og rettet op på tidligere klipninger. Vi kommer igen.
Trine Kærsgaard
Trine Kærsgaard
2024.01.14
Frisør Drop In i Herning er super dygtige og professionelle. Kan varmt anbefales uanset køn. Det er en stor flot butik og de arbejder kun med miljøbevidste produkter. Fem stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Annelise Dahl Andersen
Annelise Dahl Andersen
2024.01.13
Andreas Svensson
Andreas Svensson
2024.01.10
Godt og venlig betjening, fik håret lige som jeg ville have det.
Advertisement
Amar Medic
Amar Medic
2024.01.02
Andreas Hauge
Andreas Hauge
2023.12.29
Herning bedste frisør, de tager virkelig kærlig om dit hår og bruger sin tid på du ser skarp ud hele tiden. Søde mennesker og altid glad.
Lasse Andersen
Lasse Andersen
2023.12.28
Man kan ikke bestille tid, men man går bare ind i biksen, og så har eller får de højest sandsynligt tid til en. Jeg var hjemme på juleferie og trængte virkelig til en klipning. Jeg blev klippet af ejeren af biksen, og det var en hurtig og effektiv omgang med et rigtigt godt resultat. De ved, hvad de laver. Atmosfæren og stemningen hos Drop Inn er løs og frisk og jeg oplevede en meget venlig energi. Desuden er prisen rigtigt god. Man får så absolut en klipning, som er pengene værd.
LucasBB
LucasBB
2023.12.21
Stabil klipning
Advertisement
Viktor Jepsen
Viktor Jepsen
2023.12.21
De laver nogle crazy fade hos drop in, de tager sig virkelig go tid, så det bliver ordenligt i forhold til Cut by ibo.
tobias damgaard
tobias damgaard
2023.12.20
Dejligt sted - godt resultat og hyggelige medarbejdere
Benjamin Hesselmark
Benjamin Hesselmark
2023.12.09
Hurtigt og tilfredstillende frisure