Hotel Nowe Millenium Reviews

Hotel Nowe Millenium Reviews

4.3

Good - based on 1026 reviews

nowemillenium.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (649)
Sław Joker
Sław Joker
2022-04-13
Mega wrażenie!Sympatyczny i bardzo pomocny Pan na nocnej zmianie w recepcji.Pokoje naprawdę nowoczesne w których odpoczynek jest zapewnieniony nawet po bardzo sresującym dniu w pracy(wyjazd służbowy) Polecam!Osobiście na pewno tu wrócę!
Advertisement
Michał Witlinski
Michał Witlinski
2022-04-02
Fantastyczna obsługa wysoki poziom wykończenia pomieszczeń hotelowych, czysto. Pokoje codziennie sprzątane wymieniane ręczniki naprawdę wysoki poziom.
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Andrzej
Andrzej
2022-03-15
10 Verified
Dwa słoneczne dni ale zimne ! ☺Śniadanie super , wydawane do godz. 11, w pokoju czajnik , kawa i herbata , lokalizacja bardzo dobra ale nie dla tych co chcą mieć blisko plażę . 15 min do dworca kolejowego i promu . Mimo ruchu tirów w pokoju cicho . ☹Brak klucza do otwarcia okna , nie można przewietrzyć pokoju !!!!!
Justyna
Justyna
2022-03-14
10 Verified
☺Ładne nowoczesne pokoje, wygodne łóżko, polecam
Li
Li
2022-03-14
7.0 Verified
☺Sehr guter Zustand der Ausstattung des Zimmer. ☹Fenster sind verschlossen, können nicht geöffnet werden.
Advertisement
Daniel
Daniel
2022-03-14
10 Verified
☺Wszystko super. ☹Nic.
Jens-uwe
Jens-uwe
2022-03-14
9.0 Verified
☺Hervorragende Ausstattung und Frühstück. ☹Liegt direkt an einer viel befahrenen Straße.
Erikperson
Erikperson
2022-03-11
10 Verified
Nice room, staff, food and location! Near ferry, railway station and supermarket. ☺ Perfect location when travelling with ferry and railway to/from Swinoujscie! Close to food supermarket and just some steps from Exchange office and food/alcohol shop. I was very grateful finding this place, when I missed the late evening ferry. Very pleasant staff, and good breakfast with long opening times. Also nice to take the ferry over the river Swina (every 20 minutes or so). ☹ I am 100% satisfied! Thank You!
Per
Per
2022-03-09
8.0 Verified
Very good
Advertisement
Jacek
Jacek
2022-03-09
10 Verified
Exceptional
Aneta
Aneta
2022-03-08
8.0 Verified
Very good
Bogdan
Bogdan
2022-03-06
10 Verified
☺Pokój duży, przestronny i zadbany. Bardzo miła, uśmiechnięta i pomocna obsługa. Dobra lokalizacja hotelu, zwłaszcza dla tych, którzy nie lubią tłumów. 7-10 minut pieszo do promu, a z promu 15 minut spacerem na plażę i do morza prostą drogą. W sezonie zimowym super rozwiązanie dla tych, którym nie chce się czekać w kolejce na statek - piesi właściwie wchodzą od razu.
Hubert
Hubert
2022-03-06
8.0 Verified
Super czysty hotel w skandynawskim stylu za 150pln, blisko terminalu promowego. ☺Super czysty i blisko terminalu promowego. 150pln to rozsądna cena za nocleg ze śniadaniem w Świnoujściu. ☹Okna słabo tłumią odgłosy przejeżdżających pojazdów. Hotel umiejscowiony jest bezpośrednio przy jezdni. Brak windy. Brak gniazdek przy łóżkach w łatwo dostępnych miejscach.
Advertisement
Ludwig
Ludwig
2022-03-05
9.0 Verified
☺Netter und freundlicher Empfang. Sehr dicht am Fährhafen gelegen. Trotzdem ruhig. Sauberes Einzerzimmer. Frühstück recht umfangreich. Ich war bestimmt nicht das letzte Mal in dem Haus. ☹Vielleicht ein kleiner Hinweis in der Empfangshatte des Hafens bei der Ankunft mit der Fähre. Wegeangabe o.ä.
Piotr
Piotr
2022-03-04
10 Verified
Exceptional
Lukasz
Lukasz
2022-03-04
9.0 Verified
Superb
Norbert
Norbert
2022-03-03
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Lukasz
Lukasz
2022-03-02
9.0 Verified
Superb
Joanna
Joanna
2022-02-28
10 Verified
☺Bardzo dobry hotel,czysto,komfortowo,nowoczesny wystrój. Przepyszne śniadanie. Bardzo pomocny personel. Jeśli będę kolejny raz w Świnoujściu, to tylko w tym hotelu.
Katarzyna
Katarzyna
2022-02-28
8.0 Verified
Bardzo dobry hotel w dobrej cenie ☺Czysty, schludny hotel