Novi Letselschade Advocaten Reviews

Novi Letselschade Advocaten Reviews

5.0

Excellent - based on 10 reviews

novi-advocaten.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (9)
Victoria H
Victoria H
2021-11-10
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Ontzettend geholpen door Nadine. Dankzij haar kracht, doorzettingsvermogen en strijdvaardigheid is mijn zaak na 7 jaar gesloten met een prachtig behaald resultaat! Zonder Nadine en haar team was deze uitkomst totaal anders geweest. Nogmaals veel dank NOVI Letselschade Advocaten !
Advertisement
Timothy Egeler
Timothy Egeler
2021-11-05
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Wij zijn heel blij met de inspanningen, vastberadenheid en eerlijkheid die zij heeft geleverd onze zaak. Zonder Nadine was de uitkomst totaal anders geweest en nu kunnen wij door. Dank je wel Nadine voor je geweldige werk en oprechte eerlijkheid. Wij kunnen Nadine en haar team aan iedereen aanraden!
Kaoutar Idrissi
Kaoutar Idrissi
2021-09-22
Positive
Professionalism
Quality
Value
Voor ik door Nadine bijgestaan werd. Werd mijn zaak door een andere organisatie uitgevoerd. In 12 maanden tijd was er voor mij geen enkel vooruitgang in mijn zaak. Na 12 maanden kwam ik terecht bij Nadine en vanaf het begin viel mij op dat Nadine zoveel voor mij had betekend. Nadine nam vaak met mij contact op om te vragen hoe het gaat. Ik kon alles vragen en niks was onmogelijk. Ook kreeg ik direct een update over alles. Nadine nam haar tijd om het mij uit te leggen. Ook dacht ze altijd mee welke oplossing het beste bij mij past. Ik ben tevreden over de werkwijze en resultaten. Nadine is professioneel, ervaren en heeft veel kennis. Alle beloftes naar mij heeft zij waar gemaakt.
Michelle Oosthuyzen
Michelle Oosthuyzen
2021-08-21
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Heel goed geholpen door Nadine! Fijne omgang, professioneel en goede, snelle communicatie gedurende het hele proces. Ik zou Novi Letselschade Avocaten zeker aanraden bij letselschade!
André Van 't hul
André Van 't hul
2021-05-12
Positive
Professionalism
Ze zijn heel erg goed, werken professioneel, snelle afhandeling van je zaak, dus als je een letselschade advocaat nodig hebt, is dit bedrijf zeker een aanbeveling
Advertisement
Christel van Even
Christel van Even
2021-05-12
Positive
Professionalism
Quality
ik heb altijd prettig samengewerkt met Anita Hanegraaf. Ze is een professional binnen de letselschade, maar ook een zeer gewaardeerde collega. Anita neemt altijd de tijd om uitleg te geven of te overleggen over dossiers. Vanwege haar kennis en ervaring kan Anita slachtoffers goed uitleg geven over het letselschadeproces en bijstaan gedurende het hele traject.
MB
MB
2021-05-11
Positive
Professionalism
Quality
Value
Als oud-collega en studiegenoot van Anita Hanegraaf weet ik dat er volledig op haar vertrouwd kan worden en dat ze ten volle voor een zaak zal gaan. Kwaliteit en klantvriendelijkheid heeft zij perfect verenigd.
L N
L N
2021-04-24
Positive
Professionalism
Quality
Toen ik betrokken ben geraakt bij een verkeersongeval ben ik via via bij Nadine Sonnevelt terecht gekomen. Nadine heeft mij gedurende het proces geholpen om ervoor te zorgen dat de letselschade zaak goed afgerond kon worden. Alle informatie omtrent brieven vanuit verzekeraars heeft Nadine opgepakt, zo kon ik mij richten op herstel! De letselschade zaak is goed opgelost ondanks dat het een lange en moeizame weg was. Nadine heeft zich vast gebeten in de zaak en gevochten voor een goed resultaat.
herman wijnands
herman wijnands
2021-04-22
Positive
Professionalism
Quality
Ik had een probleem met een levering van een tuinmeubel. Zelf bezig geweest om het bestelde en betaalde geleverd te krijgen maar helaas zonder resultaat. Het was net of ik tegen een muur opliep. Nadat Nadine Sonnevelt zich ermee ging bemoeien had ik binnen korte tijd mijn geld terug. De mail wisseling tussen enerzijds het tuinmeubel bedrijf en anderzijds Nadine zag er netjes, verzorgd en professioneel uit. Zonder haar hulp had ik waarschijnlijk mijn geld niet meer terug gezien. Ik kan haar zeker aanbevelen.
Advertisement