North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk

northozon.pl

North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk Opinie

Opinie Doskonały
5.0
41 opinii Zweryfikowany
North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk
%title%

%offer%

Opinie ( 41 ) 5.0

Mateusz EM
Mateusz EM
2024.05.07
Polecam każdemu, usługa wykonana szybko i profesjonalnie :)
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.07
Dziękuję za pozytywną opinię 🙂 Zapraszamy ponownie, di skorzystania z naszej usługi ozonowania klimatyzacji samochodowej z dojazdem do klienta 💪
Reklama
Barbara Biernacka
Barbara Biernacka
2024.05.02
Sprawnie i rzetelnie wykonana usługa profesjonalnego ozonowania mieszkania oraz szybka bezproblemowa komunikacja, a wszystko z empatią i zaangażowaniem. Bardzo dziękuję!
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Dziękuję za opinię. Bardzo się cieszę, że mogłem pomóc i ozonowanie skutecznie usunęło problem alergenów :) Ozonowanie dla alergików zalecane jest dwa razy do roku, teraz tj. wczesnym latem oraz jesienią. Polecamy się, do zobaczenia 🙂
aras wal czak
aras wal czak
2024.04.05
Szybko solidnie poolecam
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.04.05
Dziękuję za opinię. Cieszę się, że mogłem pomóc i ozonowanie skutecznie usunęło zapach kwasu masłowego z wnętrza samochodu.
Aga Kot
Aga Kot
2024.03.01
Polecam z całego serca!
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.03.07
Bardzo dziękuję za pozytywną opinię. Takie słowa są dla mnie ogromnie ważne i motywują do pracy :) Pozdrawiam serdecznie!
Magdalena Lala
Magdalena Lala
2024.02.29
Usługa ozonowania wykonana bardzo sprawnie i profesjonalnie, polecam :)
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.03.07
Dziękuję :) Pozdrawiam serdecznie!
Reklama
Dariusz V
Dariusz V
2024.02.27
Bardzo profesjonalnie wykonana usługa. Czas ozonowania idealnie dobrany do sytuacji, wszystko w bardzo miłej atmosferze. Szczerze polecam tą firmę, na pewno jeszcze wrócę.
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.03.07
Panie Dariuszu, dziękuję za pozytywną opinię. Naszym celem jest przede wszystkim zadowolenie klientów, dlatego stawiamy na najwyższe standardy w obsłudze wszystkich zleceń. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc :) Pozdrawiam serdecznie!
Agnieszka
Agnieszka
2024.02.26
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Dziękuję za pozytywną opinię!
Arek Grabiec
Arek Grabiec
2024.02.18
Profesjonalnie, punktualnie i rzetelnie. Usługa ozonowania zrealizowana praktycznie od ręki! Serdecznie polecam!
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Tak właśnie działamy, każde zlecenie realizujemy z zachowaniem najwyższych standardów już od pierwszego kontaktu. Pozdrawiamy, do zobaczenia 🙂
Marcin K
Marcin K
2024.02.16
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Dziękuję za pozytywną, polecamy usługę ozonowania/odgrzybiania klimatyzacji samochodowej z dojazdem do klienta. Zapraszamy do kontaktu 🙂
Reklama
Rafał Błaczkowski
Rafał Błaczkowski
2024.02.15
Polecam usługi pana Rafała. W mieszkaniu miałem problem z gryzkami. Bardzo fachowe doradztwo przez telefon oraz na miejscu krótko przed dezynsekcją. Pan Rafał poświęca czas i uwagę potrzebną do przygotowania się do zabiegu. Zabieg szybki i bezproblemowy. Teraz czekam ja efekty :) miejmy nadzieję, że gryzki to już historia :)
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.03.07
Dziękuję za pozytywną opinię. Cieszę się, że mogłem pomóc rozwiązać ten uciążliwy problem ;) Pozdrawiam serdecznie :)
Aleksander Dziedzic
Aleksander Dziedzic
2024.02.13
Miły i bezproblemowy kontakt, wszystko przeprowadzone sprawnie, elastyczne podejście do klienta, polecam :)
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.03.07
Dziękuję za opinię :) Pozdrawiam serdecznie :)
Julia Rachwalska
Julia Rachwalska
2024.02.01
Serdecznie polecam. Efekt jest zdumiewający. Pan Rafał jest bardzo pomocny, kompetentny i przemiły. Bardzo dziękuję i pozdrawiam!!!
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.03.07
Pani Julio :) , Dziękuję za Pani opinię oraz życzliwe słowa. Jest mi szczególnie miło, że zamierzony efekt został osiągnięty a ozonowanie skuteczne. Pozdrawiam serdecznie :) !!
Igor Kania
Igor Kania
2024.01.26
Pełen profesjonalizm wykonania i duża skuteczność ozonowania. Polecam.
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.03.07
Dziękuję za pozytywną opinię :) Pozdrawiam serdecznie!
Reklama
Dorota Jakub Mytych
Dorota Jakub Mytych
2024.01.25
Super elastyczne podejście do klienta 😊 Pan wszystko wytłumaczył, podał zalecenia i wskazówki. Sama usługa ekspresowa:)
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Dziękuję za pozytywną opinię. Nasi zadowoleni klienci to najlepsza wizytówka dla North Ozon. Do zobaczenia 🙂
Arkadiusz NOWAK
Arkadiusz NOWAK
2024.01.13
Jeżeli trafia Ci się korniki w domu - przyniesione tak jak w naszym przypadku, z drewnem do kominka, to Ci goście tutaj załatwiają temat na czysto!! Polecam, w domu nic nie chrobocze
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Dziękuję za opinię. Cieszę się że problem koników został ostatecznie rozwiązany. Pozostajemy do dyspozycji w podobnych sytuacjach. :)
Anna Dolewa
Anna Dolewa
2024.01.11
Pełen profesjonalizm! Polecam!
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Dziękuję za opinię. Polecamy się w podobnych przypadkach. Do zobaczenia. 🙂
Марія Некрутенко
Марія Некрутенко
2024.01.11
Wszystko było świetne! Pan rozwiązał problem z pluskwami, którego nie mogliśmy rozwiązać przez 5 miesięcy! Zadowolony z usług i miłego podejścia)))
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Dziękuję za opinię 🙂 Problem z pluskwami rozwiązujemy w większości przypadków po dwóch zabiegach. Tak też było tym razem :) Monitorujemy konieczność wykonania 3 zabiegu. Dwa zabiegi zamgławiania ULV skutecznie usuwają pluskwy. Polecamy się w podobnych przypadkach. Do zobaczenia 🙂
Reklama
Krzysztof Luczek
Krzysztof Luczek
2023.12.30
Z usług North Ozon korzystałem w celu ozonowania, dezynfekcji i usunięcia nieprzyjemnych zapachów z moich pomieszczeń w Gdańsku. Metody ozonowania i zamgławiania ULV, które stosują, są niezwykle skuteczne. Personel był profesjonalny i dokładnie wyjaśnił cały proces. Zauważyłem znaczącą poprawę jakości powietrza i czystości w moim domu. Polecam North Ozon każdemu, kto szuka efektywnych rozwiązań dezynfekcyjnych w Gdańsku, Gdyni, czy Sopocie. Usługa na najwyższym poziomie!
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Dziękuję za pozytywną opinię Cies się, że ozonowanie pomieszczeń przyniosło zamierzony efekt i pełne odświeżenie przestrzeni. Polecamy również usługę zamgławiania ULV głównie przy likwidacji insektów. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na stronie northozon.pl. Do zobaczenia 🙂
manul
manul
2023.12.23
Wszystko przebiegło sprawnie, polecam
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Dziękuję za opinię, rozwiązany problem i zadowoleni klienci to dla Nas najlepsza wizytówka. Polecamy się w podobnych przypadkach. Do zobaczenia 🙂
Jacek Dziekoński
Jacek Dziekoński
2023.12.06
Polecam ozonowanie przez North ozon. Profesjonalnie i skutecznie. Zniknął nieprzyjemny zapach w mieszkaniu po psie najemców. Polecam!
Odpowiedz z North Ozon - Ozonowanie, dezynfekcja, usuwanie zapachów, dezynsekcja, zamgławianie ULV Gdańsk 2024.05.04
Dziękuję za pozytywną opinię i cieszę się, że mogliśmy pomóc. Polecamy się w podobnych przypadkach. Do zobaczenia 🙂