NorEkspert

norekspert.no

NorEkspert Opinie

Opinie Doskonały
4.9
99 opinii Zweryfikowany
NorEkspert
%title%

%offer%

Opinie ( 97 ) 4.9

Andrzej Krajda
Andrzej Krajda
2024.05.18
Reklama
Dawid Olbryś
Dawid Olbryś
2023.12.15
Polecam. Szybki kontakt z klientem i dokładność wykonanych usług.
Odpowiedz z NorEkspert 2023.12.15
Dziękujemy za opinię Panie Dawidzie! Polecamy się na przyszłość :)
Marta Safian-Borowska
Marta Safian-Borowska
2023.10.31
Michal Godlewski
Michal Godlewski
2023.09.30
Bardzo dziękuję za miłą obsługę. Firma na piątkę
Odpowiedz z NorEkspert 2023.12.15
Dziękujemy za opinie Panie Michale! Polecamy się na przyszłość :)
Robert Zapał
Robert Zapał
2023.09.13
Reklama
Igor Juskowiak
Igor Juskowiak
2023.08.20
Pozytywny
Profesjonalizm
Bardzo polecam💯
Jaroslaw Kumala
Jaroslaw Kumala
2023.08.03
Polecam 😉
Odpowiedz z NorEkspert 2023.08.04
Dziękujemy za opinie Panie Jarosławie! Polecamy się na przyszłość :)
Mateusz Wojtanowicz
Mateusz Wojtanowicz
2023.07.28
Długo szukałem firmy, która będzie potrafiła rozliczyć mnie w Norwegii, z którą będę miał kontakt "od ręki" i nie będę musiał czekać tygodniami aż ktoś się mną zajmie. Bardzo polecam. Wiele spraw, przez już chyba 4 lata, pomogli mi załatwić z norweskimi urzędami. Polecam!
Odpowiedz z NorEkspert 2023.07.31
Dziękujemy za opinie Panie Mateuszu! :) Polecamy się na przyszłość
Arkadiusz Fijalkowska
Arkadiusz Fijalkowska
2023.07.03
Nie polecam źle wypełnione papiery nie dopilnowane dokumenty które powiny być wysłane a ja o tym nie wiedziałem unia tylko kasować za byle co 199 zł Dostałem namiary na podane biuro uzupełnili mi wszystkie dokumenty jakich nie dostałem bo mnie te biuro nie poinformowało za 3 zalatwione sprawy zapłaciłem 200 zł im bym musiał zapłacić 600 zł Odradzam żałuję że zacząłem współpracę
Reklama
Marek Felski
Marek Felski
2023.06.19
Profesjonalna i miła obsługa. Tam gdzie inne biura poległy, NorEkspert dał sobie wyśmienicie radę. Polecam !!!
Mateusz Kneba
Mateusz Kneba
2023.06.13
Super fachowe podejście.
Odpowiedz z NorEkspert 2023.06.14
Dziękujemy za opinie Panie Mateuszu! :) Polecamy się na przyszłość !
Justyna Urbas
Justyna Urbas
2023.06.07
Polecam firmę NorExpert każdemu kto potrzebuje pomocy w kwestii rozliczenia czy zasiłków w Norwegii. Pełen profesjonalizm,znajomość praw i przede wszystkim miła obsługa.
Odpowiedz z NorEkspert 2023.06.09
Dziękujemy za opinie Pani Justyno! Polecamy się na przyszłość :)
Grzegorz Noak
Grzegorz Noak
2023.05.18
Jestem bardzo zadowolony z usług NorEkspert. Rozliczenie podatku zrobione z najwyższą starannością i bez problemu. Polecam usługi tej firmy.
Odpowiedz z NorEkspert 2023.05.19
Dziękujemy za opinie Panie Grzegorzu ! Zapraszamy do kontaktu w przyszłości :) !
Reklama
Krzysiek Hartman
Krzysiek Hartman
2023.05.10
poleca
Szczerze polecam biuro. Pełen profesjonalizm, bardzo dobry i ciągły kontakt, otrzymałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Firma reprezentuje mnie przed NAV i pomaga w odzyskaniu podatku, informują na bieżąco o każdym kroku. Polecam 😀
Odpowiedz z NorEkspert 2023.05.12
Bardzo dziękujemy za opinię Panie Krzysztofie🙂 ! Polecamy się na przyszłość !
Mariusz Plachimowicz
Mariusz Plachimowicz
2023.04.28
Super firma .Wszystko załatwią z dokumentacją związane z Norewgia .Polecam jestem zadowolony z obsługi i szybkość realizacji dokumentacji .
Odpowiedz z NorEkspert 2023.05.04
Dziękujemy za opinie Panie Mariuszu :) ! Polecamy się na przyszłość !
Stanislawa Tokarz
Stanislawa Tokarz
2023.04.27
Bardzo dobra współpraca, wszystkim polecam.
Odpowiedz z NorEkspert 2023.05.04
Dziękujemy za opinie Panie Stanisławie ! Polecamy się na przyszłość !
Jakub Zaleski
Jakub Zaleski
2023.04.26
Mogę z pewnością polecić firmę NorExpert, pełny profesjonalizm i super kontakt. Pan Marcin Szulc dysponuje dużą wiedzą na temat podatków w Norwegii.
Odpowiedz z NorEkspert 2023.05.04
Dziękujemy za opinie Panie Jakubie ! :) Polecamy się na przyszłość
Reklama
Pawel Sieńko
Pawel Sieńko
2023.04.25
Odpowiedz z NorEkspert 2023.05.04
Dziękujemy za ocenę Panie Pawle ! :)
Waldemar Jaworski
Waldemar Jaworski
2023.04.21
poleca
🙂dobra i fachowa obsluga.
Odpowiedz z NorEkspert 2023.05.05
Bardzo dziękujemy za opinię Panie Waldemarze🙂 ! Polecamy się na przyszłość !
Marti L.
Marti L.
2023.04.19
Uczciwie i porzadnie wykonuja zlecenie, co roku wracam do tej firmy bo servis i obsluga jest na 6+ . Goraco polecam
Odpowiedz z NorEkspert 2023.04.20
Bardzo dziękujemy za opinie ! :)