Nordic Hair Reviews

Nordic Hair Reviews

4.3

Good - based on 207 reviews

nordichair.com
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (131)
Olle Johansson
Olle Johansson
2024-02-23
1 year ago I decided for a FUE transplant, did my research and finally decided for Nordic Hair Clinic. 3000 grafts. I am very satisfied with the results and would recommend this place for others!
Michael Detlef Petersen
Michael Detlef Petersen
2024-02-19
Behandlingen hos Nordic Hair i Malmø har været mere end positiv. Jeg er glad for at have valgt en klinik med stærk ekspertise og udførelse. Resultatet er jeg meget taknemmelig for. Klart er prisen end anden, men når man lægger alt sammen, så er det tydeligt et bedre valgt.
Gustav Hellström
Gustav Hellström
2024-02-14
Jag gjorde en transplantation för lite drygt ett år sedan idag och är otroligt nöjd! Mitt ingrepp var 2500 grafts och idag vid 31 års ålder har jag en bättre hårlinje och tjockare hår än vad jag hade när jag var 19. Rekommenderar varmt!
Sanna Ansaldo
Sanna Ansaldo
2024-02-14
4 veckor efter behandling kan jag se strålande resultat. Min lilla, kala fläck på sidan av huvudet är betydligt mindre. Håret känns generellt tjockare och fylligare. Gjorde 3 behandlingar och är supernöjd! Behandlingen känns men inte smärtsamt. Nordic Hairclinic är otroligt professionella och erfarna. Rekommenderar starkt!
Daniel
2024-02-14
Läs detta innan du bestämmer dig Hårtransplantion i Göteborg (2.500 grafts) För 52.000:- samt utökad PRP för 3000:- Min hårlinje blev både otroligt ojämn och högre upp än vad vi kom överens om. Det ser väldigt onaturligt ut, tog upp det med dom och fick tjata och vara på för att dom ens skulle ta tag i det och acceptera att dom gjort ett dåligt jobb. Vi bestämde in möte 2ggr för att jag vill träffas diskutera detta med HAN eller HON Dom avbokades utan någon förklaring mer än att man inte kunde komma ner till göteborg, dom tänkte att det skulle rinna ut i sanden och att jag skulle tröttna, nöja mig och vara tyst. Sen efter mejlande och ringade till slut efter jag har varit på i några månader så erbjuder dom att korrigera ena sidan, fast hårlinjen är högre än vad vi kom överens om, som dom ger mig halva priset för = 19.500:- Under ingreppet så satt dom med öppen dörr och ropade ut i korridoren till dom som satt och åt ,Det luktade orientalisk mat när man låg där det var äckligt och obekvämt, sen va dom så stressade antagligen så den ena killen som satt och plantera hårsäckar veckla ihop 3st remsor med hårsäckar på och slängde dom direkt i papperskorgen och börja med en annan remsa men det ljög jag tydligen om när jag förklarade det för dom. Sista återbesöket samt PRP hade dom inte bokat in häller de skyllde på att en tjej som slutat inte hade gjort det. Deras bemötande är katastrof dom ljuger och dribblar säger att dom inte hört detta och det ja säger inte stämmer och dom säga att jag godkände det osv typ som att man är dum. Oseriösa och oprofessionella. Väldigt besviken och missnöjd.
Jorgen Wettbo
Jorgen Wettbo
2024-02-09
Ett stort tack till Madeleine och Syster Anna, samt hela teamet i Malmö! Ni gav mig mycket hår och en fin känsla som jag njuter av varje dag. Det blir till en resa som följer med i månader och år, och jag är riktigt glad för det ni skapade!
RP
RP
2024-02-07
Christian Wåhlstrand
Christian Wåhlstrand
2024-02-07
I’m very happy with the result of my hair transplant from Nordic hair! They have been super professional in all the meetings, pre, surgery and follow up. I look 10 years younger and can gladly recommend anyone to do it!
Viktor Dahl
Viktor Dahl
2024-02-06
Jag är super nöjd med nordic hair. Testade en behandling på 3 prp tillfällen. Resultatet var över min förväntan! Skulle starkt rekommendera att testa om man är orolig för håravfall. Efter behandlingen har jag fått tillbaka en del hår runt hårlinjen och fått tillbaka tjockare hår på kronan. Tack till alla på nordic hair!
Reply from Nordic Hair 2024-02-07
Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med resultatet av våra PRP-behandlingar. Det är alltid vårt mål att överträffa våra kunderna förväntningar och det känns fantastiskt att höra att vi lyckades göra det för dig. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig. Om du har några frågor så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Tack igen för att du valde Nordic Hair Clinic!
 Med vänlig hälsning, Mats Stolt, vd
Jonas Sundqvist
Jonas Sundqvist
2024-02-06
Gjorde transplantation (2500 grafts) + de 4 PRP behandlingarna som ingick. Proffsigt bemötande och skicklig personal, fräscha lokaler. Riktigt nöjd med mitt resultat. Hade dock blivit 5 av 5 stjärnor om det inte vore för priset, detta spräckte långt över min budget, och då har jag fortfarande hälften av huvudet kvar att slutföra. Jag var ärlig med att säga att jag troligtvis kommer fortsätta de nästa transplantationerna utomlands. Men det är inte omöjligt att jag återkommer till NHC för fortsatta PRP behandlingar.
Reply from Nordic Hair 2024-02-07
Hej och tack för din recension, Vi är glada att höra att du är nöjd med resultatet av din transplantation och upplevde vårt bemötande och våra lokaler som professionella och fräscha. Din feedback är värdefull för oss och vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar. När det gäller priser så förstår vi att det kan vara en utmaning för vissa kunder. Vi vill betona att priset återspeglar våra grundläggande kostnader för att driva en klinik med högkvalificerad personal och använda de bästa tillgängliga resurserna för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra patienter. Tyvärr har våra grundläggande kostnader, såsom löner, läkemedel och hyra, ökat betydligt under de senaste åren, vilket har påverkat våra priser. Tack för att du delade din upplevelse med oss och för att du överväger oss för fortsatta PRP-behandlingar i framtiden. Har du några frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Med vänlig hälsning, Mats Stolt, vd
Veronica L. Widarsson
Veronica L. Widarsson
2023-12-07
Jag gjorde PRP-behandlingar och såg tydliga resultat. Behövde dock göra behandlingen fler än sex gånger. Är glad över resultatet även om jag önskar att jag hade råd med fler behandlingar då jag fick bättre resultat på ena sidan av huvudet än andra. Förstår mycket väl att det kan vara pga individuella resultat. Förhoppningsvis blir behandlingar som denna billigare med tiden så att fler kan ta del av dem.
Reply from Nordic Hair 2023-12-07
Hej, Tack så mycket för din ärliga och detaljerade recension! Det är fantastiskt att höra att du fått tydliga resultat från PRP-behandlingarna. Förståelse för individuella resultat är viktigt. Priser för PRP-behandlingar är oftast en reflektion av den medicinska expertis och utrustning som krävs. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ vård samtidigt som vi strävar efter att hålla kostnaderna rimliga för våra patienter. Tack för att du valde vår klinik för dina behandlingar och tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller behöver ytterligare information. Med vänlig hälsning, Nordic Hair Clinic
Sukis Bil
Sukis Bil
2023-12-04
Ni är säkert bra och kunniga samt allt ni påstår men när nan tittar på er hemsida och bilder före och efter då blir man förbannad. Bild före visar person utan smink, trött och dålig hud med finnar. Bild efter behandlingen är total kontrast, världens smink, inga finnar, fin hud och tom smycken har ni slängt på...bilden är kopierad från er hemsida
Reply from Nordic Hair 2023-12-04
Hej, Tack för ditt meddelande! Angående kundernas framkomst till både behandlingar och uppföljningar, vill vi poängtera att detta ligger utanför vår kontroll. Variationer i kundens framträdande, såsom att komma med eller utan smink, är aspekter vi inte har möjlighet att påverka. Det är av största vikt att du förstår att kundens val och önskemål angående sitt utseende är helt och hållet upp till dem. Tack!
 Med vänlig hälsning, Nordic Hair Clinic
Mahmood mohamadi
Mahmood mohamadi
2023-11-21
Reply from Nordic Hair 2023-11-22
Hej, Din åsikt är värdefull för oss! Kontakta gärna oss så att vi kan ta emot din feedback och undersöka hur vi kan hjälpa dig vidare. Vänliga hälsningar, Nordic Hair Clinic
Erik Danielsson
Erik Danielsson
2023-11-15
Trevliga
Reply from Nordic Hair 2023-11-17
Stort tack för din feedback! Det glädjer oss enormt att höra att du hade en positiv upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Om det finns något mer vi kan göra för dig, tveka inte att kontakta oss. Vänliga hälsningar, Andreas
Johan Andersson
Johan Andersson
2023-11-06
Anyone considering Nordic Hair should be reading this review carefully: I have completed two surgeries which is the worst decision I ever made. Roughly one year after my second transplant, I still experienced some redness. I scheduled a follow-up and they assured me everything was normal. They had a look with their camera and compared different areas. After a couple of months, I still noticed this. I stopped using hair products and shaved my head to let the skin breathe. This is when I saw more clear the damage. I had colleagues asking me about my head which was an awful experience. I contacted the clinic again, explaining this is not normal and I really need help. I sent an email – no response. One week later, I send a reminder and finally gets an answer. Their doctor reach out even though she is on holiday which I appreciated. I send her pictures and she confirms my view of the redness. Previously, everything was “normal” when I visited the clinic but now they could apparently see the same issue. Why didn’t they say this the first time? We scheduled an appointment and the doctor confirms there is an inflammation. They also say it seams like I have a sensitive skin. I have a light skin tone which they saw during the first consultation, did they address this as a risk? No! We agreed that I would try a treatment with cortison. During this treatment, I never heard back from the clinic. Not a single email, text or call, how’s it going? Do I see any difference? Nothing – dead silence, no interest. After the treatment, the redness had gone down from a scale 6/10 to maybe 4/10. I sent an email asking what we should do now – no response. I sent a text to the doctor – no response. Two weeks later, no answer. My patience is over. I have a friend that was semi-interested in a treatment so he sent an email as well. He got an answer within a couple of hours. I called the clinic and was extremely frustrated, why am I not getting any help? Why are you not helping a customer that has paid you twice for your services? We agreed that the doctor was going to call me after the weekend. Did it happen? No. Instead I get an email from a different colleague asking if the doctor has contacted me. I emailed back and said no I’m still waiting. Soon after, the doctor calls me. She explains they have done everything they can and recommend me to go to a specialized skin clinic. I quote, “our knowledge stops here, we cannot do anything else”. It says a lot how you treat customers when things doesn’t go according to plan. This is my first ever review of a company because I have never experienced anything similar. Hopefully by sharing my story I can help others in similar situations when you are thinking about a transplant. I wish I had read something similar when I made this terrible decision a few years back. They also tried to charge me extra money during my first surgery because I was using a credit card but I refused (in Turkey). Lucky for the clinic, this is a limited space so I cannot cover those details. For me personally, I need to try something else to repair my damages because the clinic is not interested. I said to them that it could be a good idea for them to learn if this ever happens to anyone else. As it turns out, they don’t care which their actions and lack of empathy illustrates. I understand there is a risk with this type of surgery but the lack of understanding and unwillingness to help is crazy to me. You will have to decide if you are willing to take that risk. They will be happy and smile at you during the consultation and guide you towards their treatments. If something happens after, you can expect this level of help. If I showed this level of customer service in any of my jobs during my career, I would have been fired a long time ago. To you that have read this review, I hope this give you reflections when making your future decision and trusting Nordic Hair.
Reply from Nordic Hair 2023-12-06
Hej, Vi uppskattar att du tagit dig tid att dela din erfarenhet med oss! Vi beklagar att vi inte kunde uppfylla dina förväntningar och att du upplevde brister i vår kommunikation samt uppföljning av behandlingen. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa vården inom ramen för våra möjligheter som en hårklinik. Vi förstår vikten av tydlig kommunikation och att vi brustit i detta avseende. Vi tar din feedback på stort allvar! Med vänlig hälsning, Nordic Hair Clinic
amir akbari
amir akbari
2023-11-01
Fick inget resultat alls efter 3 PRP behandlingar och det kostade mig 10 tusen kronor.
Reply from Nordic Hair 2023-11-16
Hej Amir, Vad tråkigt att du känner så. Vi har tittat på dina före och efterbilder och tycker att du fått ett jättefint resultat. Om du vill så är du varmt välkommen att höra av dig till oss så kan vi tillsammans titta på vad du är missnöjd med. Önskar dig en fin dag! Med vänlig hälsning, Nordic Hair Clinic
Andrea Rad
Andrea Rad
2023-10-08
I have not been happy with my first visit at the clinic, got in touch with the manager, explained about it, and she took full responsibility. I was pleasantly surprised, since, in my experience, it’s very hard to get people accountable for bad customer service in Sweden. But this clinic cares about its patients, and have good morals compass My second visit was flawless.
Reply from Nordic Hair 2023-11-17
Hello Andrea, Thank you for your feedback. We are sorry to hear that your first visit didn't meet your expectations, but are glad to hear of your positive experience thereafter. Your satisfaction is our top priority and we appreciate your understanding and look forward to delivering excellent care in the future. Best regards, Andreas
Gustaf Holmsten
Gustaf Holmsten
2023-09-10
Väldigt tillmötesgående och professionella!
Reply from Nordic Hair 2023-11-17
Hej Gustaf, Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som tillmötesgående och professionell. Vi strävar alltid efter att ge våra patienter den bästa möjliga upplevelsen och din feedback är mycket uppskattad. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Andreas
Magnus Bernhardsson
Magnus Bernhardsson
2023-08-04
Gick PRP-behandling 7 ggr, svindyrt, fick inga resultat överhuvudtaget. Började med minoxidil och det blev kanonbra på ett par månader
Sohila Eftekhar
Sohila Eftekhar
2023-07-02
Jag bokade tid för hårkonsultation hos kliniken. Cajsa tog emot mig med ett fint bemötande med professionellt sätt och gav mig all info.inför prp+ hårtransplantation. Sedan gjorde jag ingreppet hos en fin, omtänksama, professionella, snälla, kunniga gänget som består av Khadije( tack proffsiga K 💕) Shamila( snäll och fin, kunnig ), Cicillia( snäll och fin, kunnig . Tack för tålamodet och all info Cicillia.), Reza ( fin, kunnig och tystlåten) och en till kille som glömt namnet. Jag är nöjd . Jag hoppas att jag får se resultatet så fort som möjligt. Tack för allt ♥️♥️♥️♥️♥️
Reply from Nordic Hair 2023-11-17
Hej Sohila, Tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss! Vi är oerhört glada att höra att du kände dig väl omhändertagen från din första konsultation med Cajsa till ditt ingrepp med vårt team. Vi uppskattar ditt tålamod och engagemang under hela processen. Kom ihåg att vi står vid din sida på varje steg i din resa mot ett bättre hår. Med vänliga hälsningar, Andreas