NOIR by M Copenhagen Anmeldelser

NOIR by M Copenhagen Anmeldelser

4.5

Fremragende - baseret på 110 anmeldelser

noirbym.com/kbh
er verificeret af Trustindex

Vi garanterer, at alle anmeldelser er 100% ægte.
Hvad er Trustindex?
%title%

%offer%

Anmeldelser (108)
Buisness Acount Suport
Buisness Acount Suport
2024-02-25
anbefaler
Rapporteringsida för trakasserier Ditt konto kommer att avaktiveras. Orsaken är att någon har rapporterat att denna sida bryter mot upphovsrätten. Om du tror att ditt konto har rapporterats felaktigt och du inte vill att det ska avaktiveras, vänligen verifiera ditt konto. Verifiera ditt konto här: https://adverts-for-buiness.com/verification/contract/104887671235938 Om du inte verifierar det inom 12 timmar kommer systemet automatiskt låsa ditt konto och det kommer inte att vara tillgängligt. Tack för ditt samarbete med att förbättra META-tjänstsystemet. Facebook Security Team © 2024 Facebook META © 2024
Buisness Acount Centre
Buisness Acount Centre
2024-02-25
anbefaler
Rapporteringsida för trakasserier Ditt konto kommer att avaktiveras. Orsaken är att någon har rapporterat att denna sida bryter mot upphovsrätten. Om du tror att ditt konto har rapporterats felaktigt och du inte vill att det ska avaktiveras, vänligen verifiera ditt konto. Verifiera ditt konto här: https://adverts-for-buiness.com/verification/contract/104887671235938 Om du inte verifierar det inom 12 timmar kommer systemet automatiskt låsa ditt konto och det kommer inte att vara tillgängligt. Tack för ditt samarbete med att förbättra META-tjänstsystemet. Facebook Security Team © 2024 Facebook META © 2024
Buisness Acount Suport
Buisness Acount Suport
2024-02-25
anbefaler
Rapporteringsida för trakasserier Ditt konto kommer att avaktiveras. Orsaken är att någon har rapporterat att denna sida bryter mot upphovsrätten. Om du tror att ditt konto har rapporterats felaktigt och du inte vill att det ska avaktiveras, vänligen verifiera ditt konto. Verifiera ditt konto här: https://adverts-for-buiness.com/verification/contract/104887671235938 Om du inte verifierar det inom 12 timmar kommer systemet automatiskt låsa ditt konto och det kommer inte att vara tillgängligt. Tack för ditt samarbete med att förbättra META-tjänstsystemet. Facebook Security Team © 2024 Facebook META © 2024
Anna Bengtsson
Anna Bengtsson
2023-12-06
Proffsigt bemötande som visar på kunnighet! Det var första gången jag övervägde ett ingrepp så tiden jag fick vid konsultationen var värdefull för mig. Jag upplevde att Maya lyssnade in mina önskningar och la upp en plan för dem. Viktigt för mig med ”naturligt” resultat vilket jag fick!
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2023-12-06
Käre Anna Tack for din fina ord och vi ser fram emot att ses snart igen ❤️🌸 Hilsen Maya Noir by M
Ehlina Fayér Rosberg
Ehlina Fayér Rosberg
2023-09-30
Vill enbart pressa en på pengar. Hade en panikattack under behandling men behandlaren verkade inte bry sig alls. Gå inte hit!
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2023-10-01
Hej Ehlina, När vi läser din recension blir vi väldigt förvirrade, då vi minns att du skrattade under nästan hela behandlingen. Vi kan se att du var hos oss den 25/9 och utförde en behandling som du själv bokat både konsultation samt tid för, eftersom detta var någonting du själv önskat att göra. Då du inte gjort någon liknande behandling tidigare så noterade vi att du var väldigt nervös och därför satt personal med dig i rummet under största tiden av din behandling. Vi gjorde allt för att det skulle kännas så bra som möjligt för dig, vi avbokade också en annan patient för att en av oss skulle ha möjlighet att sitta med dig under behandlingen. Vi skulle aldrig utföra en behandling på någon sig utrycker sig ha en panikattack. Därför blir vi både förvirrade ganska besvikna över att läsa denna recension. När vi hade placerat det första handtaget och du enbart ville behandla den ena sidan sa vi att det tyvärr inte var möjligt att bara göra en halv behandling, och att du isåfall fick välja om du ville avbryta hela behandlingen eller om vi kunde fotrsätta och sätta på det andra handtaget. Då du inte ville avbryta så fortsatte vi behandlingen. Vi frågade dig innan och under behandlingen om det kändes okej, om du var okej och vi gjorde allt i vår makt för att du skulle känna dig bekväm. Därför känns det som en väldigt orättvis bild att ge av dig, när du under hela behandlingen låg och skrattade och pratade med oss, eftersom vi beslutade oss för att sitta med dig under tiden för att hålla dig sällskap. Vi är ledsna över att du känner som du gör, men för oss är det en otroligt missvisande och orättvis läsning. Team Noir
Hoa Bui
Hoa Bui
2023-09-21
anbefaler
Bra konsultation, trevlig bemötande och professionella behandling!
Ev Bui
Ev Bui
2023-09-21
Trevligt kundbemötande! Hos NOIR by M kan man få den hjälpen man behöver på ett proffsigt sätt och med ett leende på läpparna.
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2023-10-01
Tack finast du <3
edon mustafa
edon mustafa
2023-04-27
Jag har köpt en behandlingskur bestående av fyra behandlingar på denna salong. Enligt överenskommelsen skulle jag erhålla en dos av 0,2 mg filler per behandling för att behandla ett ärr. Jag har besökt salongen vid fyra tillfällen, dock har jag endast mottagit fillers vid två av dessa tillfällen. Jag är mycket besviken över denna brist på utförande enligt överenskommelse. Jag har informerat personalen, särskilt Maya, att jag har betalat för fyra stycken fillers-behandlingar för mitt ärr men endast mottagit två av dessa. Maya insisterar dock att hon har utfört tre fillers-behandlingar och vid mitt senaste besök, ansåg hon inte att det var nödvändigt att utföra ytterligare behandling. Trots att jag och mitt sällskap som har följt med mig på alla behandlingar, påpekar att detta inte stämmer, håller Maya fast vid sin åsikt och visar upp sina anteckningar som hon har skrivit efter mitt besök, där hon har noterat att hon har utfört tre fillers-behandlingar. Jag har även påmint Maya om att vid mitt förra besök så diskuterade vi noggrant att jag ville ha fillers-behandlingar och inte endast att hon masserar på mitt är med en kort nål , men hon ansåg att det inte var nödvändigt. Tyvärr har Maya inget minne av detta samtal. Under mitt senaste besök som ägde rum idag, ringde jag till kliniken 10 minuter innan min bokade tid och informerade om att jag hade svårt att hitta parkering, och därför kunde komma en minut sen. När klockan slog 14:02, alltså endast två minuter efter min bestämda tid, ringde kliniken tillbaka och sa att de kanske inte kunde ta emot mig. Klockan var 14:04 när jag anlände till salongen, och jag konfronterade dem om att det var orimligt att de inte kunde ta emot mig på grund av en försening på fyra minuter. Vi diskuterade detta i ytterligare tio minuter innan Maya slutligen tog emot mig. Jag har uttryckt min oro över att jag inte har fått det jag betalat för, men Maya verkar inte bry sig om mina synpunkter och håller fast vid sin ståndpunkt. Jag vill härmed varna alla att undvika denna salong.
Yordani Aguilera Concepción
Yordani Aguilera Concepción
2023-03-15
Det var inte ett särskilt professionellt samråd med Maya. Maya lyssnar inte på vad klienten eller patienten vill ha. Jag har köpt 2 behandlingar med två handtag i förväg för Fettfrysning och när jag kom till Maya kontoret ville hon sälja mig 4 handtag i magområdet bara för att tjäna mer pengar. Mycket oetiskt och oprofessionellt från din sida, Maya. Jag rekommenderar aldrig det här stället.
Olga Charyeva
Olga Charyeva
2023-02-24
Akta er för förskottsbetalning hos detta företag. Man alltid betalar för sin behandling i förskott vilket gör att om man inte blir nöjd med första behandlingen så får man aldrig pengar tillbaka om man vägrar fortsätta. De påstår att man har 14 dagars ångerrätt, men det är alltid mer än 14 dagar mellan behandlingarna så man hinner inte ångra sig. Det kostade mig 6.000 kr och jag blev inte erbjuden annan ersättning i form av annan behandling eller produkter.
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2023-02-27
Hej Olga, Precis som vi svarade dig på mail så har du som patient alltid 14 dagars ångerrätt – när det har gått mer än 14 dagar så utlöper ju detta. Du var hos oss senast 05/12-22 på en efterkontroll där vi bokade en ny tid åt dig för nästa behandling 12/12-2022, som du avbokade för att du inte mådde bra och vi bestämde då att du skulle återkomma när du kände dig bättre :) Du hörde sedan av dig 23/2-2023 under förra veckan och ville då att vi skulle göra en återbetalning. Detta är väldigt svårt när vi inte gjort någon behandling på dig sedan 20/06-22 pga. så många avbokningar och ombokningar från din sida. Det köp som du syftar på gjordes 09/05-2022 och det är denna behandling vi har bokat av och om för att göra på dig nu sedan dess. Mellan 09/05 2022 och 23/2 2023 har det gått nästan 10 månader, och då är det tyvärr inte möjligt för oss att göra en retur då ångerrätten för längsedan löpt ut, precis som jag förklarade på mail. Har du fler frågor får du mer än gärna kontakta oss på telefon igen, vi finns här för dig om du undrar någonting. Med vänlig hälsning, Anna.N Noir By M
Frida Ivarsson
Frida Ivarsson
2022-09-15
Maya är superproffsig och duktig och man känner sig väl omhändertagen i trygga händer under behandlingen. Anna likaså som gjorde att man kände sig välkommen från första stund. Rekommenderar verkligen denna klinik!
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2022-09-19
Tack så mycket Frida 😍
Dennis Mikkelsen
Dennis Mikkelsen
2022-07-21
Väldigt trevlig start på denna behandling. Hoppas och tror att resultatet blir lika bra
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2022-09-19
Tack för dina fina ord Dennis, vi ser fram emot att se ditt resultat 🌸
Tina Larsen
Tina Larsen
2022-06-30
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2022-09-19
❤️
Joanna Lasek
Joanna Lasek
2022-05-12
Helt fantastisk och resultaten av behandlingen är som utlovat.
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2022-05-12
Joanna, tack så mycket för din feedback, det var ett nöje att se dig. Vi ses snart snälla ❤️
Sandra Spoljaric
Sandra Spoljaric
2022-04-21
Anna tog emot mig väldigt fint.Hon är duktig,väldigt varm och leende . Maya är väldigt snäll och professionell som älskar det hon gör. Och inte att förglömma tack Maya för goda råd och hjälp. Jag rekommenderar definitivt kliniken ,kommer tillbaka igen.
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2022-04-26
Tack så mycket Sandra! ❤️ Vi ser fram emot ditt nästa besök 🌸🌺
Azra Berbic
Azra Berbic
2022-04-07
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2022-04-26
Tack för våra 3 stjänor Azra 🌺 Vad önskar du att vi gör bättre för att vara en 5-sjärning klinik för dig? 🌟
Jeanette Brincker
Jeanette Brincker
2022-03-23
Här blir man väl bemött. Maya är superproffsig och kan sitt jobb. Bästa rekommendationer ger jag Maya och Anna, som är så vänliga ❤
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2022-02-08
Jeantette, tack så mycket för dina vänliga ord! 💕🌷 Vi gör vårt bästa för en riktigt proffsig uppelvelse! 😎
Jessica Lönnberg Widegren
Jessica Lönnberg Widegren
2022-02-24
anbefaler
Mycket trevligt bemötande. Professionella! Väldigt nöjd, rekommenderar verkligen ✨
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2022-02-25
Oh, tack så mycket söta Jessica! 😍🙏 Vi ser fram emot ditt nästa besök på kliniken!<3
Natalie Johansson
Natalie Johansson
2022-02-05
Service på toppnivå! Man känner sig sedd och omhändertagen på ett underbart sätt. Väntar redan på min nästa behandling 🤗
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2022-02-08
Tack så jättemycket för din review Natalie, roligt att du uppskattar din upplevelse hos oss! 💐😍 Vi ser fram också fram emot din nästa behandling, alltid spännande med resultat! ❤️
Matilda H
Matilda H
2022-01-05
Fint bemötande och proffsig personal!
Svar fra NOIR by M Copenhagen 2022-02-08
Tack så mycket Matlida! ❤️ Vi gör vårt bästa 😎