Dr. Niyazi Şimdivar Reviews

Dr. Niyazi Şimdivar Reviews

4.4

Good - based on 121 reviews

niyazisimdivar.com
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (121)
Canan Vecihe inciler
Canan Vecihe inciler
2024-02-19
Kızım ile geldim oldukça tedirgindim ama o kadar sicak kanlı ve ilgili bir ekipki aileden hissettiriyorlar
Damla İnciler
Damla İnciler
2024-02-19
Burda işlem yaptırmak çok güvenli annem ve ben yaptırdım gerek hocamızın bilgisi sıcak kanlılığı ,ekibin güler yüzlülüğü ve hemşirelerin her daim ilgisi ve alakası süper tavaiye ederim
Nebiha Ceyran
Nebiha Ceyran
2024-02-12
Niyazi bey gördüğüm en güler yüzlü en tatlı doktorlardan ekip efsane tatlı ilgili alakalı çok profesyoneller her şey için teşekkür ederim ❤️💖
Özge Tuncel
Özge Tuncel
2023-12-12
Niyazi hocama burun estetiği oldum sonuç mükemmel oldu işinde oldukça başarılı ve cok ilgiliydi kendisine cook teşekkür ederim beni rahat bi nefese ve çok güzel bi burna kavuşturduğu için 😍🙏
Can Çiftpınar
Can Çiftpınar
2023-12-08
Zeinab Arjah
Zeinab Arjah
2023-12-07
I travelled all the way from Australia & had my nose done by this wonderful doctor about 1.5 years ago and i can honestly say that the entire experience from the Doctor to the staff & hospital was absolutely phenomenal! Everyone has complimented me on my nose because of how well it was done. Dr Niyazi delivered exactly what was asked of him to do by me. He listened to all my concerns and made sure that not only did i aesthetically achieve my dream nose but also fixed my deviated septum & breathing problems. I 100% recommend this doctor to anyone who is interested to get their nose fixed. I can’t thank Dr Niyazi enough for the confidence him & his team have given me. Once again, i 100000% recommend him to anyone who is looking for an incredible surgeon.
doğa hanım
doğa hanım
2023-12-05
Dusak dolgusu yaptırdım gerçekten çok memnun kaldım büyük bir yer sevdiğim bir yer
Kübra AKYAZ
Kübra AKYAZ
2023-09-15
Niyazi hocamın Niğde’den hastasıyım. Yanılmıyorsam 2014 tarihinde parmağımda bir kitle olduğu için kendisine muayene olmuştum. Çok küçük ve basit görünen ama uğraştıran bir kitleyi ameliyat ile aldı. Hem titiz çalışması hem de estetik görünümü ile ameliyattan çok memnun kaldım. Bir ortopedi doktoruna da gidebilirdim ama iyi ki gitmemişim. İletişimi çok iyi alanında uzman ve sempatik bir doktor. Her şey için teşekkürler.
SERAP Yıldız
SERAP Yıldız
2023-07-21
Bir defa botox için gittim. Tutmadı tekrar gittim kendileri de tutmadığını kabul ettiler tekrar yaptılar. Yine tutmadı bu defa benim cildime işte sorun sizde falan dediler. Çok pahalı ayrıca. Sadece ismi var. Gitmeyin
Ayten 7
Ayten 7
2023-07-13
Karın germe ve lipo oldum cok cok memnun kaldım nıyazi hocam işinde çok başarılı ve çok sempatik biri benm gibi cok araştırıp kimseye güvenmeme korkusu yaşayanlara nıyazi hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum cok başarılı NET.
Burak Bulat
Burak Bulat
2023-06-08
Karaktersiz bir insan. Asla güvenip de işlem yaptırmayın.
BÜŞRA ŞENELLİ
BÜŞRA ŞENELLİ
2023-02-28
Kliniğin ismi ünlemiş diye gittiğim bi yer tamamen kötü çıktı handenaz şimdivara yaptırdığım Botoksum hiç tutmadı sonrasında hiç yardımcı olmadılar ayrıca fiyat olarakta çok pahalıydı isme güvendim çok pişmanım
Esra
Esra
2023-02-02
rinoplasti için gitmek istiyorum ama fiyatları inanılmaz yüksek
Tuğçe Deveci
Tuğçe Deveci
2023-01-21
çok kötü görünüyor burnum
S. Rossi
S. Rossi
2023-01-19
I would stay away from here at all costs. They will not disclose pricing and then gouge you. There are many better options in Adana and in Turkey.
Cheyenne Smith
Cheyenne Smith
2023-01-18
Terrible work, exorbitant prices. I don't think the good reviews are real. How could they be? STAY AWAY.
Andrew Smith
Andrew Smith
2023-01-15
Prices are extremely high and not competitive with the area. They also will not tell customers prices sometimes and then charge exorbitant amounts for services. many better options in Adana.
Elif Sakman
Elif Sakman
2022-10-20
Günümüz Estetikte özellikle Adana Gibi büyükşehirlerde bir çok Kliniğin tercihi ne güzel ki en kaliteli cihazlar ve ürünler oluyor. Bu durumda maalesef bazı hocalarımız şehirin gerek özel hastaneleri, gerek reklam şirketleriyle anlaşıp bir marka oluşturmaya çalışıp klinikte çok acımasız fiyat politikası uyguluyorlar. Çok yazık.. Halbuki orada yapılan işlemin aynısını aynı kalitede çok daha uyguna yapan hocalar var veya başka küçük şehirlerde..
Kevser Tören
Kevser Tören
2022-10-17
Hakan Dinç
Hakan Dinç
2022-09-08
this is the best