NiuWeb.pl - Nowoczesne Strony Internetowe, Agencja Reklamy i Marketingu

NiuWeb.pl - Nowoczesne Strony Internetowe, Agencja Reklamy i Marketingu Reviews

Excellent rating
5.0
14 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (14)
Dominik
Dominik
2024.01.20
Strona od Pana Marcina to czysta perfekcja! Jego umiejętności są niesamowite, a cały proces był mega łatwy. Zdecydowanie polecam!
Advertisement
Małgorzata Majewska
Małgorzata Majewska
2023.09.18
Świetne podejście do klienta i tematu. Profesjonalnie i kreatywnie. Polecam i sama wrócę.
Sebastian Hocaś
Sebastian Hocaś
2023.08.16
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt.
Joanna T
Joanna T
2023.07.24
100% profesjonalizm. Projekt zrealizowany ekspresowo bez żadnych poprawek. Polecam wszystkim :)
Dawid Tandos
Dawid Tandos
2023.07.14
Profesjonalne podejście do klienta i ekspresowa realizacja zlecenia! Polecam w 100%!
Advertisement
Marcin Sas
Marcin Sas
2023.07.12
Pan projektował nam logo Pasieki. Wyszło super. Pełen profesjonalizm. Dodatkowo od siebie dorzucił kilka bonusów. Polecamy na 100%
Łukasz Patejuj
Łukasz Patejuj
2023.07.06
Polecam !!! Szybka realizacja
Grzegorz Przebinda
Grzegorz Przebinda
2023.06.28
Świetna współpraca. Bardzo dobry kontakt. Świetnie wykonane zlecenie Polecam!
Dorota Trela-Taraszkiewicz
Dorota Trela-Taraszkiewicz
2023.06.24
Profesjonalne,rzetelne,estetyczne wykonanie strony internetowej, logo,ulotek i plakatu.Osoba kompetentna,kreatywna,pomysłowa z doświadczeniem i wiedzą w tej dziedzinie. Do tego z poczuciem humoru.Polecam wszystkim grafika na medal.
Advertisement
Natalia Kilian
Natalia Kilian
2023.06.22
Jolanta
Jolanta
2023.06.21
Polecam serdecznie..Expresowe zrealizowanie zlecenia bardzo starannie i profesjonalnie za nieduże pieniądze w stosunku do innych..bardzo dobry kontakt z Panem Marcinem.Polecam Jolanta
Ewelina Knapik
Ewelina Knapik
2023.06.21
Profesjonalne podejście do klienta, estetycznie wykonane logo według moich wskazówek.Projekt zrealizowany szybko i bezproblemowo.Świetny kontakt.Polecam wszystkim, którzy szukają solidnego grafika.
viee viee
viee viee
2023.06.21
Szybka i profesjonalna realizacja . Jestem zadowolona
Advertisement
Szymon Knapik
Szymon Knapik
2023.06.21