Nijm Web Design & Hosting

nijm.nl

Nijm Web Design & Hosting Reviews

Excellent rating
5.0
26 reviews Verified
Nijm Web Design & Hosting
%title%

%offer%

Reviews ( 25 ) 5.0

Gerrit for Bazeja
Gerrit for Bazeja
2024.02.18
Arjan is er altijd. Reageert snel. Design op maat. Mogelijkheden tot extra zaken als goede vindbaarheid, google ads en meer.
Advertisement
Tonny Croezen
Tonny Croezen
2024.02.06
Had problemen met een website, top geholpen door Arjan van NIJM.nl. Terwijl de website al niet eens meer bij hen gehost wordt. Echt klasse dat je me toch nog wilde helpen. En dat op zo'n tijdstip geweldig bedankt nogmaals. Zeker aan te bevelen..!!!
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2024.02.09
Graag gedaan!
Roelof Kuik
Roelof Kuik
2024.01.23
Kende NIJM al uit een eerdere prettige ervaring. In 2023 de 10 jaar oude website van onze goede doelenstichting verhuisd. Ik zag er wel tegen op. Ging echter probleemloos en met veel praktische en tijdbesparende verbeteringen; o.a. nu gekoppelde email naar Outlook en strakke invulformulieren. Werkt in de praktijk toch een stuk makkelijker. Ook de tijd voor onderhoud is nu veel korter. Jaarlijks actualiseren was altijd een klus. Een gegarandeerde aanrader dus, goed bereikbaar en prijstechnisch helemaal OK.
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2024.01.23
Dank voor je positieve review!
Harriet Kalthof
Harriet Kalthof
2023.11.07
Als vormgever ben ik kritisch over de uiteindelijke technische uitvoering van website’s. Bij Arjan hiervoor aan het juiste adres. Gemaakte afspraken komt hij na én voor overleg -of eventueel bijsturen- neemt hij de tijd. Heel klantgericht. Doet de mail het nog niet..? Arjan helpt je hier graag bij zodat het overstappen naar hem een zo klein mogelijke moeite is. Dank je wel Arjan. Ik ben zeer tevreden! Harriet Kalthof Vormgever en illustrator | www.primaprent.nl
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2023.11.07
Dank voor je leuke review!
Dineke Luring
Dineke Luring
2023.08.23
Ik ben uitermate content met de diensten van Nijm Webdesign & Hosting. Geen verzoek is te veel en wanneer er zich problemen voordoen, wordt er direct en met professionaliteit ondersteuning geboden. Momenteel is Arjan bezig met het ontwikkelen van een prachtige nieuwe website voor mij, en dat zou ik natuurlijk niet laten doen als ik niet tevreden was. Een absolute aanrader.
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2023.08.24
Hallo Dineke, dank voor je positieve review!
Advertisement
Ina Folkerts
Ina Folkerts
2023.08.18
Twee jaar geleden onze website (www.sleenerzand) door NIJM Webdesign & Hosting (Arjan) laten refreshen en optimaliseren. Hierbij zijn mijn ontwerp/verander wensen en functie-eisen zeer goed meegenomen met een mooie website als eindresultaat. Kleine gewenste aanpassingen of correcties nadien werden ook vlot en binnen redelijke tijd uitgevoerd. Tot op de dag van vandaag nog steeds zeer tevreden over NIJM en blij met onze website.
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2023.08.18
Bedankt voor de positieve feedback!
Ilse S
Ilse S
2023.07.28
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2023.08.18
Hallo Ilse, bedankt voor je review!
Daan Planting
Daan Planting
2023.07.13
Als startend ondernemer had ik hulp nodig bij het instellen van mijn mailadressen en eigen domeinnaam. Arjan Nijmeijer van NIJM Webdesign & Hosting heeft me prima geholpen!! Bedankt daarvoor.
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2023.07.13
Graag gedaan!
Bastiaan Kooij
Bastiaan Kooij
2023.07.09
De triathlon vereniging in Assen (Tri4you) had een website die in de loop der jaren onbruikbaar was geworden. Velen hadden er, met de beste bedoelingen, aan gesleuteld. Het gevolg was een website die haast onbeheerbaar was. Het plaatsen van een stukje tekst met foto was alleen mogelijk als je technisch onderlegd was. Arjan (van NIJM we hosting) heeft ons geholpen om er weer een toegankelijke site van te maken. Eentje die eenvoudig maar toch ook modern oogt. Zowel aan de voor- als achterkant een professionele uitstraling.
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2023.07.09
Thanks!
Advertisement
Bastiaan Jager
Bastiaan Jager
2023.07.07
Goede service en kwaliteit.
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2023.07.07
Dank voor je review!
Arjan Steenbergen
Arjan Steenbergen
2023.06.30
Levert snelle service & kwaliteit!
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2023.06.30
Dankjewel voor de positieve review!
Jos Tieks
Jos Tieks
2022.10.18
Henk Otter
Henk Otter
2021.04.27
Advertisement
Jeffrey Klip
Jeffrey Klip
2021.01.04
Positive
Professionalism
Quality
Snel en professioneel geholpen.
Eerko Orsel
Eerko Orsel
2019.02.23
Verstand van zaken!
Reply from Nijm Web Design & Hosting 2019.02.27
Dank voor je positieve review!
Renske Van Der Hoeven
Renske Van Der Hoeven
2017.11.13
recommends
Robert Hoitink
Robert Hoitink
2017.04.19
recommends
Altijd zeer prettig contact met Arjan (Nijm) Zou hem zeker aanbevelen!
Advertisement
Marnick Joël Meesters
Marnick Joël Meesters
2015.02.12
recommends
Johan Hartman
Johan Hartman
2014.02.20
recommends
Helga Nijenhuis
Helga Nijenhuis
2013.12.29
recommends