Nextfatfreeze.nl

Nextfatfreeze.nl Reviews

Excellent rating
4.9
415 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (415)
Tessa van Es
Tessa van Es
2024.04.12
Zojuist heb ik de laatste behandeling van mijn pakket van 4 sessies gehad. Ik ben ontzettend tevreden over de service, behandeling en het resultaat. De kliniek is erg mooi, het personeel is heel vriendelijk en na de eerste behandeling zag ik al resultaat. Over 2 maanden heb ik mijn eindcontrole en ik kan niet wachten om het definitieve resultaat te zien!
Elisa Vernacotola
Elisa Vernacotola
2024.04.10
I’ve been doing treatments at the clinic for about a year now and have gotten amazing results!! The staff is super friendly and always catering to my needs. They understood exactly what I wanted to wanted to improve and made sure I would achieve my ideal goals!
marianne zillikens
marianne zillikens
2024.04.08
Heel vriendelijke medewerkers, voelt als een relax momentje
Tycho x
Tycho x
2024.04.05
Van te voren best een beetje sceptisch door mijn medische kennis of dit ging werken. Toch laten overtuigen. Inmiddels wekelijks goeie begeleiding en behandeling van Ines. Dankzij haar kennis en expertise een vertrouwd gevoel en fijne behandelingen. Aanrader!!
kim stekelenburg
kim stekelenburg
2024.04.04
Net weer geweest voor me huidverstrakking bij Lissa. Vandaag mijn vijfde behandeling gehad voor me buik en nu al super tevreden. Tijd vliegt ook altijd voorbij met de gezellige Lissa. Tot volgende week weer.
Linda Delfgaauw
Linda Delfgaauw
2024.04.03
Mijn ervaring is positief . Perfect parkeren voor de deur! Ontzettend aardige dames . En een mooi resultaat . Ik ben tevreden .
Kinga Walendziak
Kinga Walendziak
2024.04.02
it’s always such a pleasure coming to this clinic, all the women working here are so so kind and helpful and the results are truly amazing, I couldn’t be happier! :)
Anna EM
Anna EM
2024.04.02
Professional, skilled and nice personel. Freezing treatment is amazing invention. I need to admit that It was hard for me to believe in process at first but I saw effect after first session. Advice from me do not hesitate just try
Pluk van He
Pluk van He
2024.03.29
Ik ben ontzettend blij met de behandeling die ik heb gekregen. Ze stemmen elke behandeling af op wat je nodig hebt, wat heeft geleid tot een prachtig resultaat. Ik zou absoluut overwegen om terug te komen voor een volgende keer.
Jamie K
Jamie K
2024.03.28
Altijd heel goed geholpen en fijn ontvangen!
Sylvia Kuijper-Rus
Sylvia Kuijper-Rus
2024.03.28
Ik zit nu sinds enkele weken bij Fatfreeze voor vetbevriezing en huidverstrakking. Ik begin nu al resultaat te zien. Het personeel is zeer professioneel, bekwaam en heel erg vriendelijk. Ben erg blij met het resultaat tot nu toe en ik raad Fatfreeze zeker aan!
Amrita Lakhisaran
Amrita Lakhisaran
2024.03.27
Erg blij met mijn resultaat! Uitstekende service en de meiden zijn erg lief en kundig!
Amrita Lakhisaran
Amrita Lakhisaran
2024.03.27
Ben blij met mijn resultaat! Service uitstekende!! Lieve meiden die er weren erg kundig
T K
T K
2024.03.26
Na altijd onzeker geweest te zijn over mijn boven armen, heb ik er voor gekozen om langs te gaan bij Next Fatfreeze. Ik ben nu halverwege de behandeling en ben blij verrast over het tussen resultaat! Ik kan niet wachten tot het eind resultaat. Tot nu toe een hele fijne ervaring.
marjolein verburg
marjolein verburg
2024.03.25
Na 2 zwangerschappen toch nog best onzeker over mijn buikje en dankzij Next Fatfreeze waarbij ik vandaag de 5e behandeling heb voor deze zone erg tevreden. En zie aan de voor en na foto’s duidelijk verschil. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en de zaak is fris en schoon. Echt een aanrader
Lina Nana Pokuaa
Lina Nana Pokuaa
2024.03.15
Heel tevreden met de resultaten.
Giorgia Silva
Giorgia Silva
2024.03.12
Very nice treatment, I really recommend it
Giorgia Silva
Giorgia Silva
2024.03.12
Very nice treatment, I really recommend it
kit festa
kit festa
2024.03.12
Very nice treatment, I really recommend it
Garincha Hermelijn
Garincha Hermelijn
2024.03.09
Ik heb een kin behandeling gehad en zag een resultaat na 6 weken. Het ziet er goed uit, ben blij met resultaat! I had a chin treatment and I saw a result after 6 weeks. Its looking good for now and I am happy with the result s!