Next Cosmetic Clinics

nextcosmeticclinics.nl

Next Cosmetic Clinics Reviews

Excellent rating
4.8
92 reviews Verified
Next Cosmetic Clinics
%title%

%offer%

Reviews ( 92 ) 4.8

O S
O S
2024.05.07
Super tevreden over de behandelingen huidverstrakking en de vetbevriezing!
Ina Arends
Ina Arends
2024.05.07
Tot nu toe gaat de behandeling prima en voorwaarts, naar tevredenheid! Zeker blij met personeel heel vriendelijk en behandeling zelf is goed vol te houden. Ik heb nog veel in het verschiet maar voor nu blij!
mislina bayazıt
mislina bayazıt
2024.05.01
Pleasant service and friendly people. Happy with the result!
kit festa
kit festa
2024.04.30
Im so happy about the results Thanks
kit festa
kit festa
2024.04.30
Im so happy about the results Thanks
Afnan Mirzakhan
Afnan Mirzakhan
2023.12.30
Ik ben super tevreden met het eind resultaat. Ik zie een enorme verschil!
Elisa Vernacotola
Elisa Vernacotola
2023.11.30
Perry ...
Perry ...
2023.10.07
Mijn ervaring bij Next Cosmetic Clinic was ronduit teleurstellend. Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenliep, voelde ik me niet welkom. Het personeel leek ongeïnteresseerd en niet erg behulpzaam. Ik had gehoopt op een warme en professionele omgeving, maar helaas was het tegenovergestelde waar. Wat me het meest stoorde, was de buitensporige wachttijd. Ik begrijp dat medische faciliteiten soms druk kunnen zijn, maar mijn geduld werd flink op de proef gesteld. Ik heb meer dan een uur gewacht voordat ik überhaupt werd gezien door een medewerker. Dit gebrek aan efficiëntie is onaanvaardbaar, vooral als het gaat om gezondheidszorg. Bovendien was de houding van het personeel verre van professioneel. Er was een duidelijk gebrek aan vriendelijkheid en begrip. Ik voelde me niet serieus genomen als patiënt en dat is absoluut onaanvaardbaar als je vertrouwt op een kliniek voor cosmetische ingrepen. Ik had gehoopt op een positieve ervaring bij Next Cosmetic Clinic, maar helaas was dat niet het geval. Ik ben diep teleurgesteld in de service die ik heb ontvangen. Het is essentieel dat deze kliniek hun houding en efficiëntie verbetert om patiënten de zorg en aandacht te bieden die ze verdienen. Op basis van mijn ervaring zou ik het ten zeerste afraden om deze kliniek te bezoeken.
Steven Lake
Steven Lake
2023.10.06
I recently had an experience at Next Clinic, and unfortunately, it didn't meet my expectations. The staff seemed a bit disorganized, and I felt like my concerns weren't fully addressed. The overall atmosphere didn't give me the confidence I was looking for in a cosmetic clinic. I believe there is room for improvement in terms of communication and customer service. I hope my feedback can be taken constructively, as I believe every business has the potential to grow and provide excellent.
Thera Reus
Thera Reus
2023.10.06
Djoggo Bhoendie
Djoggo Bhoendie
2023.10.06
Ontzettend lange wachttijd hier en je wordt heel slecht geholpen als klant. Prijzen zijn wellicht aantrekkelijk maar hier is goedkoop zeker te stellen duurkoop. Wees gewaarschuwd.. Ik moest mijn behandeling bij een ander kliniek laten corrigeren en was hier veel geld voor kwijt. Het verbaast me wel dat er goede Reviews worden geschreven over deze zaak.. Weet vrijwel zeker dat deze reviews fake zijn.
Maurice Isenia
Maurice Isenia
2023.09.07
Wat een top service. Super uitleg en bekwaam personeel. Ik ben zeer tevreden!
Chaiyenne Huisman
Chaiyenne Huisman
2023.09.05
I’ve been coming here for a few treatments and they’ve honestly been amazing ! Truly do recommend
Lars van Rijn
Lars van Rijn
2023.09.04
Van het eerste consult tot de laatste controle was mijn ervaring fantastisch. Mijn ooglidcorrectie met plexr heeft mijn gezichtsvermoeidheid aanzienlijk verminderd en mijn blik opgefrist. Ik waardeer de zorg en aandacht die aan mijn wensen werd besteed.
Femke Smit
Femke Smit
2023.09.04
De communicatie was duidelijk en de dames stonden klaar om mijn vragen te beantwoorden. Mijn lipfiller ziet er natuurlijk en mooi uit, en ik ben zo blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Ze verdienen absoluut mijn aanbeveling.
Jolanda Schoten
Jolanda Schoten
2023.09.02
Wat een verfrissende ervaring! De behandelingen die ik kreeg was pijnloos en effectief. Het personeel was uiterst professioneel en deed er alles aan om me op mijn gemak te stellen.
Christel Vermolen
Christel Vermolen
2023.09.02
Na lang onderzoek en aarzeling ben ik zo blij dat ik voor Next cosmetic heb gekozen. Mijn lippen zien er natuurlijk vol en prachtig uit. De zorg en aandacht die ik kreeg, evenals de resultaten, maken me een terugkerende klant.
Michelle Noordermeer
Michelle Noordermeer
2023.08.31
De medewerkers namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven me echt het gevoel dat ik in goede handen was. De hydrafacial heeft mijn huid zichtbaar verbeterd en ik kan niet wachten op mijn volgende behandeling.
Daan van Rijn
Daan van Rijn
2023.08.31
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met mijn filler-behandeling bij Next Cosmetic Clinics. Ze hebben echt naar mijn wensen geluisterd en hebben me geholpen mijn jeugdige uitstraling te herstellen. Het was een naadloze ervaring van begin tot eind, en ik kan deze kliniek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele cosmetische behandelingen.
yordi Suwijn
yordi Suwijn
2023.08.21
Super resultaat! Blij met het eind resultaat van de behandelingen. Aanrader!