Kancelaria EuroLege

neweurolege.jukti.pl

Kancelaria EuroLege Opinie

Opinie Doskonały
4.7
264 opinii Zweryfikowany
Kancelaria EuroLege
%title%

%offer%

Opinie ( 264 ) 4.7

Kinga Marczak
Kinga Marczak
2024.05.16
Bardzo polecam Kancelarię. Wygrali moją sprawę, wielkie podziękowania dla Pana Sebastiana.
Reklama
Jan Mucha
Jan Mucha
2024.05.08
Wszystko konkretnie i dopięte na najwyższym poziomie. Kontakt również bardzo dobry.
Barbara Pacha
Barbara Pacha
2024.04.29
Polecam wszystkim, ktorzy maja problemy finansowe. Korzystalam juz kilka razy i zawsze z pozytywnym skutkiem. Cennik tez w porownaniu z innymi naprawde skromny. Zawsze chetni do pomocy, informacji na temat przebiegu sprawy. Szczegolnie polecam Pania Patrycje Kosman, ktora od kilku lat juz pomogla mi w roznych wydawaloby sie nie do wygrania sprawach. Warto korzystac z ich uslug.
Zaneta Kopek
Zaneta Kopek
2024.04.29
Bardzo zadowolony jestem z waszej firmy.Godna polecenia.
Kamilla Kot
Kamilla Kot
2024.04.24
Sprawa wygrana. Dokumenty przekazane a resztą zajeli sie prawnicy. Bardzo miła i profesjonalna obsluga. Dziękuję bardzo i polecam.
Reklama
Agnieszka Plewa
Agnieszka Plewa
2024.04.22
Polecam z całego serca. Moim zdaniem najlepsi z najlepszych w swoim fachu 😊 profesjonalni, sympatyczni, zwykli a jednocześnie niezwykli ludzie 😊sprawa wygrana! Dziękuję jeszcze raz za pomoc i polecam wszystkim niezdecydowanym , zawsze warto spróbować. Serdecznie polecam kancelarie Eurolege i Pana Mecenasa Adama .
Ela Maciakiewicz
Ela Maciakiewicz
2024.04.22
Korzystam z pomocy kancelarii Eurolege z której jestem bardzo zadowolona szczególne podziękowania są skierowane do p.Adama Rzepki .Gorąco polecam.Nastepna sprawa wygrana.Dziekuje
Karolina Rytka
Karolina Rytka
2024.04.17
EUROLEGE - bardzo polecam wszystkim. Profesjonalna, dobrze zorganizowana pomoc. Przystępne ceny. 100% skuteczność. Szybko i bezboleśnie uwolnili mnie od beznadziejnego długu. Jeśli masz problemy, nie czekaj.
Firma
Firma
2024.04.16
WINDYKACJA I PRZEGRANA SPRAWA I BRAK ZAJMOWANIA SIĘ SPRAWĄ. Nie odpowiadają na maile, sprawa przegrana że zwykłą windykacją mimo reklam wszędzie, że wygrywane są sprawy. A przez telefon Pani w biurze nie potrafi udzielić odpowiedzi. Przesuwanie spraw bez efektu. UŚWIADOMIE WAS NA GŁUPIĄ ODPOWIEDŹ. #BRAK PISM ODPOWIEDNIO SPRECYZOWANYCH #PRACA NA ODWAL SIĘ #BRAK ODWOŁANIA I REPREZENTACJI W SĄDZIE #JAK ZWYKLE NIE WIEDZĄ O CO CHODZI #KAŻDY JEST DLA NIBY FUNDACJI ANONIMEM BO NIC NIE ROBIĄ #MECENAS KISIEL TEŻ ZAPEWNE NIE U WAS NIBY PRACUJE #NO BO CO #MACIE #POWIEDZIEĆ NA TE #BŁĘDNE #DIAGNOZY
Odpowiedz z Kancelaria EuroLege 2024.02.21
Trudno nam się odnieść do wiadomości z anonimowego konta, bo nie wiemy o jaką konkretnie sprawę chodzi. Nie zmienia to jednak faktu, że pomimo bardzo wysokiej skuteczności i wieloletniego doświadczenia, nie możemy nigdy zagwarantować 100% wygranej. Nasi mecenasi o tym informują podczas rozmowy z Klientem. Nie ma również znaczenia, że przeciwnikiem procesowym jest firma windykacyjna. Sprawy banalne, pewne wygrane, po prostu nie istnieją. Dlatego nie możemy się zgodzić z opinią, że mecenas nie zajmował się sprawą. Takie podejście jest całkowicie niezgodne z naszymi standardami. Jednocześnie przykro nam, że nie uzyskał/a Pan/i informacji z pracownikiem biura obsługi Klienta. Zgodnie z naszymi procedurami, jeżeli w danym momencie pracownik nie jest w stanie udzielić informacji, powinien zrobić jedną z dwóch rzeczy: 1. Ustalić potrzebne informacje i oddzwonić do Klienta. 2. Poinformować mecenasa prowadzącego sprawę, aby niezwłocznie skontaktował się z Klientem i udzielił informacji. Gdybyśmy wiedzieli o jaką sprawę konkretnie chodzi, to moglibyśmy ustalić dlaczego tym razem tak się nie stało i na przyszłość ulepszyć procedury obsługi.
Reklama
Iza Iza
Iza Iza
2024.04.15
Po raz kolejny mogę napisać że kancelaria Eurolege stanęła na wysokości zadania i wygrała moja drugą sprawą za co serdecznie jeszcze raz dziękuję. Na pewno warto skorzystać z usług tej kancelarii, pełen profesjonalizm i zaangażowanie osób pracujących w tej kancelarii zasługuje na ocenę 5/5. Polecam!
Piotrek Fajny
Piotrek Fajny
2024.04.06
Profesjonalne podejście do klienta. Sprawa wygrana - czego chcieć więcej. Polecam z czystym sumieniem!
tomasz muras
tomasz muras
2024.04.02
Eurolege to jedyna profesjonalna instytucja która pomaga obywatelom nieznającym się na prawie.Ja skorzystałem z ich usług i mam mniej długów.
kazimierz hardel
kazimierz hardel
2024.04.02
Zaufałem i nie zwiodłem sie dziękuję.
Reklama
Agnieszka Nowicka
Agnieszka Nowicka
2024.03.28
Jestem bardzo zadowolona z współpracy z kancelaria bardzo polecam
Maja Kędzierska
Maja Kędzierska
2024.03.25
Gorąco polecam kancelarię Eurolage. Miła obsługa, fachowe podejście do tematu i co najważniejsze wygrana sprawa 😁
Sylwia Kryś
Sylwia Kryś
2024.03.20
Serdecznie polecam. Firma bardzo rzetelna i skuteczna.
A W
A W
2024.03.20
Bardzo dobra współpraca , sprawa wygrana serdecznie polecam kancelarię
Reklama
Agnieszka Pawłowska
Agnieszka Pawłowska
2024.03.20
Polecam Kancelarię z całego serca, bardzo rzetelnie prowadzone sprawy wszystko na czas, i przede wszystkim sprawy zakończone z wynikiem pozytywnym dla mnie:)
walking
walking
2024.03.14
Dzień dobry. Kancelaria suoer Nie ma dla nich sprawy nie do załatwienia. Na trzy sprawy którymi zajęła się Pani Patrycja wszystkie trzy jak na razie umorzone. Pozdrawiam Pani Patrycjo ;-)
Agnieszka Morawiec
Agnieszka Morawiec
2024.03.12
Bardzo dziękuję za pomoc kancelarii,bardzo uczciwi i rzetelni adwokaci .Polecam z całego serca .