Networklink

networklink.nl

Networklink Reviews

Excellent rating
5.0
15 reviews Verified
Networklink
%title%

%offer%

Reviews ( 15 ) 5.0

Eric Dijkhuizen
Eric Dijkhuizen
2024.05.02
Positive
Professionalism
Quality
Value
Dankzij Networklink een super leuke klus gevonden waar ik 2 jaar werkzaam ben geweest. Ik werd al die tijd zeer professioneel begeleid en kan iedereen hun betrokkenheid aanraden. šŸ™
Maurice
Maurice
2024.04.25
Van het begin tot aan de afronding van mijn project hebben ze consistent uitstekende dienstverlening geleverd. Wat ik vooral waardeerde, was het persoonlijke contact. Ze stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden. De afhandeling van facturen verliep snel en efficiƫnt. Kortom, een fantastisch bedrijf met een geweldig team!
Reply from Networklink 2024.04.29
Dank voor de mooie samenwering als opdrachtgever en interim manager Maurice!
Robert van Velzen
Robert van Velzen
2024.03.26
Ik heb recent via Networklink een project bij een opdrachtgever afgerond. Het was een prettige samenwerking met het team van Networklink. Persoonlijk contact wanneer nodig, in combinatie met een snelle en zorgvuldige afhandeling van de contractering en facturering.
Reply from Networklink 2024.03.26
Dank voor de mooie samenwerking Robert!
Helga Van Den Oord
Helga Van Den Oord
2023.12.20
Fijne en persoonlijke bemiddeling.
Christophe Ducros
Christophe Ducros
2023.08.22
Perfect matchmaker, super professionals team. Looking forward to collaborating again with you. Highly recommend!
Sander Kruitbos
Sander Kruitbos
2023.07.19
Bij Networklink weet je als opdrachtnemer heel duidelijk waar je aan toe bent. Het contact verloopt soepel en prettig. Als je een nieuwe opdracht zoekt, klop dan vooral hier eens aan!
Bas de Lange
Bas de Lange
2023.07.14
Networklink is de perfecte matchmaker tussen digitale specialisten en opdrachtgevers. Ze begrijpen het belang van zowel de juiste vaardigheden als de juiste persoonlijkheid! Ik heb 2,5 jaar via Networklink bij een opdrachtgever gewerkt en dit was door het persoonlijke contact een hele fijne samenwerking.
Dennis Rijkers
Dennis Rijkers
2023.07.13
Samenwerken met NetworkLink is echt heel fijn en gaat altijd soepel. Je voelt je welkom en er wordt tijd voor je gemaakt. Ook de opdrachten via NetworkLink zijn altijd een fijne fit.
Jouke Dessens
Jouke Dessens
2023.07.13
Networlink staat al jaren op mijn shortlist wanneer ik interim Digital professionals zoek. Snelle en persoonlijke dienstverlening, erg fijn om mee te werken.
Demmy Onink
Demmy Onink
2022.10.14
In het wilde westen van recruitmentbureaus is Networklink een verademing. Oprecht geĆÆnteresseerde en fijne mensen die mij met hun persoonlijke aanpak aan een geweldige opdracht hebben geholpen.
Menno de Haan
Menno de Haan
2022.10.01
Zeer tevreden over de organisaties waar ik via Networklink terechtgekomen ben. Dank!
Manon Somers
Manon Somers
2022.09.29
Hele goede ervaringen met Gijs/Networklink bij het vinden van interim professionals. Er wordt snel geschakeld (indien nodig), de communicatie is heel helder en er wordt echt met je meegedacht.
Robin
Robin
2022.09.29
Fijne recruiter om mee samen te werken. Professioneel, uitstekend in de communicatie, persoonlijk en weten inhoudelijk wat er gevraagd wordt.
Sheryl Wels
Sheryl Wels
2022.09.28
Naast dat ik zelf een goede interim rol heb gekregen, hebben ze ook geholpen met het uitbreiden van het team tijdens de opdracht. Altijd fijn en goed contact. Persoonlijk en professioneel.
The Locals
The Locals
2021.05.17
Thanks for helping me out! Great Job. Thx Gijs