Netwerk Nederland

netwerknederland.nl

Netwerk Nederland Recensies

Goede beoordeling
4.0
31 recensies Geverifieerd
Netwerk Nederland
%title%

%offer%

Recensies ( 31 ) 4.0

Wouter Ploeg
2024.04.11 2024.04.11 | Netherlands
Klant- en servicegericht! Als ondernemer en onderneming met stevige groeiambities moeten mijn klanten een optimale dienstverlening en klanttevredenheid ervaren. Mijn totale organisatie en met name het sales- en supportteam is hier op ingericht en zien continue toe op verdere optimalisatie. Kritische klanten dragen hieraan bij en zijn een kans om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Dit verwachten wij vice versa ook van onze leveranciers! In de samenwerking met Netwerk Nederland sinds ruim 2 jaar, ervaar ik bovenstaande ambities, werkstructuur en klantgerichte houding ook bij de inkoop van energie en toepassing en uitwerking van deze energiecontracten naast het energiemanagement en advies wat zij in de volle breedte van mijn bedrijfsvoering geven. Ik heb met diverse disciplines contact binnen Netwerk Nederland of het nu gaat om de rvo-meldplicht, zonnepanelen of vragen rondom contracten en facturen. Recentelijk heb ik tot mijn volle tevredenheid wederom mogen ervaren hoe ik en mijn bedrijf ontzorgd worden door Melisia Suic van de advies- en supportafdeling. Zij is voor ons een fijn, transparant en zeer klantgericht aanspreekpunt bij vragen en opmerkingen rondom inkoop, werking en toepassing van de energiecontracten! Wouter Ploeg, OVD Holding bv/ EduHint bv
Antwoord van Netwerk Nederland 2024.04.24
Beste Wouter, wat een mooi compliment dat jullie eigen visie op dienstverlening en klanttevredenheid zo goed overeenkomt met de ervaring die jullie bij ons hebben. Uw bedrijf ontzorgen is onze belangrijkste motivatie om iedere dag weer het juiste te doen! We kijken uit naar een prettig vervolg van onze samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
camping hengeland
camping hengeland
2024.02.23
een fijn bedrijf om mee samen te werken denken echt met de ondernemer mee en helpen je ook met de vraagstukken zoals we hadden om ons bedrijf te verduurzamen.
Antwoord van Netwerk Nederland 2024.02.26
Hartelijk dank voor de mooie review camping Hengeland. We geloven sterk in de kracht van duurzaam ondernemen en zijn blij dat we u hebben kunnen ondersteunen bij dit proces. We kijken ernaar uit om u in de toekomst verder van dienst te zijn en om samen te blijven werken aan uw zakelijke succes en duurzame doelstellingen. Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
Boscamping Appelscha
Boscamping Appelscha
2024.02.15
Een fijne club mensen, die graag hun best voor je doen. Korte lijntjes en snel antwoord op vragen en bij problemen.
Antwoord van Netwerk Nederland 2024.02.19
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Netwerk Nederland. Daar doen onze mensen het voor! Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
Forsch Merk & Groei
Forsch Merk & Groei
2024.02.15
Antwoord van Netwerk Nederland 2024.02.19
Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Netwerk Nederland
andre Knol
andre Knol
2024.02.05
dankzij netwerknederland hebben wij de komende 3 jaar een net tarief kunnen onderhandelen
Antwoord van Netwerk Nederland 2024.02.05
Wat goed om te horen dat we jullie hebben kunnen helpen met het meest eerlijke energietarief. Dat is waar we dagelijks naar streven! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Netwerk Nederland. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als je meer advies nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
vincentravenshorst
vincentravenshorst
2024.01.02
Prima service, correcte mensen. Hier word nog met de klant meegedacht.
Antwoord van Netwerk Nederland 2024.02.26
Bedankt voor het compliment. Fijn om te horen dat u onze service als prima hebt ervaren. Wij vinden het erg belangrijk mee te denken met u als klant, omdat iedere situatie maatwerk is. Op naar een mooie samenwerking! Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
jermainehasper
jermainehasper
2023.12.18
Met behulp van Teamleider Advies Melisia S. hebben wij voor de aankomende jaren minder kosten. door goede adviezen hebben wij strategisch kunnen inkopen. Ook in het verleden heeft ze veel problemen opgelost met Leverancier Gulf Gas and Power. -Vorige Review Ons bedrijf (Fitnesscentrum Performance) heeft in 2018 contact gehad met Netwerk Nederland. Na het gesprek kwam eruit dat wij teveel energie belasting betaalden. Essent zei dat dat niet mogelijk was. Netwerk Nederland heeft er voor gezorgd dat wij circa €3.000,- terug hebben gekregen over meerdere jaren.
Antwoord van Netwerk Nederland 2023.12.21
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Netwerk Nederland. We zijn blij te horen dat Melisia je goed heeft kunnen ondersteunen in het verlagen van jullie energiekosten. Het is goed te weten dat we jullie wederom goed van dienst konden zijn en naar tevredenheid hebben geholpen. Als er in de toekomst meer vragen zijn of als je nog meer advies nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
Finance Rail wagon services
Finance Rail wagon services
2023.11.30
Netwerk Nederland - Luc Smiths Hartelijk dank voor de snelle support voor het afsluiten van het contract. De professionaliteit en klantgericht komt goed tot uiting in de persoonlijke meeting(s). Het advies is maatwerk!
Antwoord van Netwerk Nederland 2023.12.21
Bedankt voor je positieve reactie en het delen van je ervaring met onze hulp bij het afsluiten van het contract. Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle ondersteuning. Maatwerkadvies is precies waar we naar streven, en het is fijn om te weten dat dit wordt gewaardeerd. Bedankt voor je positieve feedback en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
Jos ter Brugge
Jos ter Brugge
2023.11.17
Ik wil Netwerk Nederland erg bedanken voor de snelheid waarmee ze mij correct en kosteloos hebben geholpen. Ik dacht een mooi voordelig 3 jarig contract afgesloten te hebben, maar kreeg een raar onderbuik gevoel toen ik het later goed ging doorlezen. Netwerk Nederland was al 5 jaar na volle tevredenheid mijn aanspreekpunt, na gesproken te hebben met Melisia heeft ze alles voorgelegt bij haar collega Shanida van de compliance-afdeling. Binnen now time hadden ze mijn dossier opgepakt en met succesvol afgerond. Chapeau voor Melisia en Shanida van de compliance-afdeling. Jos ter Brugge
Antwoord van Netwerk Nederland 2023.11.21
Beste Jos, Allereerst hartelijk dank voor je mooie review en complimenten aan onze collega's Melisia en Shanida. Iedere dag proberen wij onze klanten snel en naar tevredenheid te helpen in de zakelijke energiemarkt. We zien helaas vaak misverstanden ontstaan zoals dubbele contracten en foutieve facturen. Erg goed dat je naar je onderbuikgevoel hebt geluisterd en ons snel hebt ingeschakeld. We zijn erg blij dat we het hebben kunnen oplossen en we zijn trots met jou als opdrachtgever. Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
Wendela Versprille
Wendela Versprille
2023.08.24
VvE Wilbertsheem was op zoek naar een onafhankelijke partij om gas en elektra in te kopen. Melisia van Netwerk Nederland heeft onze vraag goed opgepakt. De communicatie was zeer transparant, het advies dat ze gegeven heeft omtrent de inkoop, groot/kleinverbruik aansluitingen waarmee we konden besparen op meetkosten en mogelijke belastingteruggaven zijn bijzonder waardevol geweest. Deze partij is zeker aan te bevelen en heeft een goede concurrentiepositie op de markt.
Antwoord van Netwerk Nederland 2023.08.28
Dag Wendela, wat ontzettend leuk dat u de tijd neemt om een review te schrijven. Dit stellen we erg op prijs. Wij zijn blij dat wij u en de VvE Wilbertsheem op een eerlijke en onafhankelijke manier hebben geholpen, en dat de adviezen waardevol voor u zijn geweest. Onze collega Melisia geeft ook aan dat het contact met u erg prettig verloopt. Wij staan ook in de toekomst met raad en daad voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
berry janssen
berry janssen
2023.07.19
In mei 2023 in contact gekomen met Netwerk Nederland,we hebben samen goed alles doorlopen,eerlijke mensen, eerlijk advies met melisia contact gehad,en nog eens van haar kant een eerlijk antwoord,ik wil jullie hiervoor nogmaals hartelijk danken. op naar een zonnige TOEKOMST.HOF VAN HEDEN en JTK vof SUCCES MET DE ONDERNEMING
Antwoord van Netwerk Nederland 2023.07.21
Beste Berry, wat ontzettend leuk dat je de moeite neemt om een review achter te laten via dit kanaal. We zijn heel blij dat we ook jou een eerlijk advies hebben kunnen geven over de zakelijke energiehuishouding. Deze eerlijke adviezen zijn onze drijfveer om succesvol te zijn in wat we iedere dag doen. Ook onze collega Melisia heeft het contact met jou als erg prettig ervaren. Laten we er inderdaad samen een zonnige toekomst van maken! Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
Caroline van der Klaauw
Caroline van der Klaauw
2023.07.17
Netwerk NL heeft mij zeer deskundig en uitgebreid geinformeerd over mijn mogelijkheden om via hen energie in te kopen. Ik werd deskundig en vriendelijk benaderd. Mijn dank is groot.
Antwoord van Netwerk Nederland 2023.07.17
Beste Caroline, dankjewel voor deze vriendelijke en oprechte review. Onze medewerkers hebben ook een heel prettig contact met jou ervaren. We zijn erg blij dat wij de tijd hebben genomen om de ingewikkelde wereld van energie inkopen te verduidelijken. Nogmaals dank en een hele vriendelijke groet van onze medewerkers. Team Netwerk Nederland
Jachtwerf Grouwstervlet
Jachtwerf Grouwstervlet
2022.10.10
Netwerk Nederland wij zijn er heel erg blij mee. Na een fijn voor gesprek zijn ze voor ons aan de slag gegaan. De boete die we moesten betalen bij Dong energie bleek niet te kloppen en heeft Netwerk Nederland weer voor ons terug gevorderd wat niet zo gemakkelijk ging maar toch is gelukt. Nu bij nieuwe energie leverancier gelukkig net voor de oorlog los barste een mooi aanbod gekregen en 5 jaar vast kunnen zetten nadat we een jaar lang variabel van hebben kunnen profiteren. Als bedrijf zou ik zeker gebruik maken van hun diensten met een vast aanspreekpunt bespaar je veel tijd en wordt alles goed geregeld betreft je energie zaken. Wij vinden het een top bedrijf!
Antwoord van Netwerk Nederland 2022.10.10
Wat fijn dat jullie de tijd nemen voor een Google review! Het terugvorderen van boetes doen we natuurlijk erg graag voor onze klanten, en ook ons hierin vastbijten doen we met veel enthousiasme ;). En we zijn blij dat we jullie nog hebben kunnen plaatsen bij een energieleverancier, dit zijn ook bij ons de succesjes die ons werk extra leuk maken. We zijn in ieder geval erg trots met jullie als opdrachtgever en we gaan ervan uit dat we onze samenwerking nog lang mogen doorzetten. Ons team van advies en ondersteuning staat klaar voor jullie, maar ook in Grou komen we graag langs. Met vriendelijke groet, Het team van Netwerk Nederland
Nicolet Woestenenk
Nicolet Woestenenk
2022.10.06
Netwerk Nederland heeft zich opgeworpen om ons te ondersteunen in het faillissement gebeuren omtrent Sepagreen. Het contact dat via Melisia loopt, is heel prettig. Met alle geduld leidt ze ons door het proces. En houd ons ook goed op de hoogte wat we wel en niet moeten doen! Ook bij vragen over zonnepanelen krijg je een heel duidelijk en eerlijk advies. Na menig negatieve ervaring met energiebedrijven en bemiddelaars hebben we nu alleen maar positieve ervaringen. En zaken die niet helemaal goed lopen, worden ook opgelost.
Antwoord van Netwerk Nederland 2023.07.21
Beste Nicolet, bedankt dat u de tijd neemt om deze review te plaatsen, erg leuk. Vanuit Melisia vernemen we dat het contact met u ook erg prettig is. Dit geeft ons weer de energie en enthousiasme dat stapje extra te doen voor onze klanten, vooral tijdens deze moeilijke trajecten. Ons team van advies en ondersteuning staat graag met raad en daad voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
Frans Nijholt
Frans Nijholt
2022.08.26
2 Jaar geleden met Netwerk in zee gegaan vanwege goed verhaal. Goed contract afgesloten en nu na de enorme stijging gereageerd wat te doen.Er werd ons verteld de prijs op voor hand vast te klikken op een gunstig moment.Dit is inmiddels gebeurd en moesten wel gelijk de aankoop betalen gerelateerd aan volume. Eerst schrok ik daarvan maar uiteindelijk heeft Melisia van Netwerk Nederland mij gerustgesteld en goed uitgelegd dat we een goede deal hebben voor 3 jaar. Medewerker was zeer behulpzaam met oplossingen zoals betalen en verdere vragen. Top...
Antwoord van Netwerk Nederland 2022.08.30
Beste Frans, allereerst bedankt voor deze review en dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. We zijn blij dat u een prettig contact heeft gehad met onze medewerkers. We vinden het erg fijn dat we u hebben kunnen helpen aan een goed contract, de 3 jaren vaste tarieven. Daar doen we het voor! Mocht u meer vragen hebben over uw zakelijke energiehuishouden, neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs voor u klaar! Met vriendelijke groet, het team van Netwerk Nederland
Teus de Jong
Teus de Jong
2022.07.13
Netwerk Nederland is een jaar gelden bij ons langsgekomen om vrijblijvend onze energie zaken in kaart te brengen. Dat is toen in gang gezet. Wij hebben een bedrijf met veel zonnepanelen. Ik had de energie van die panelen voor meerdere jaren verkocht. Dat was voor mij een ongunstige situatie met de huidige hoge stroomprijzen. Netwerk Nederland was de 1e partij die aangaf dat dit contract ontbonden kon worden. Dat is inmiddels gebeurt met succes! Mijn ervaring met Netwerk Nederland is tot op heden zeer positief. Goede communicatie, goede uitleg, veel kennis van de energiemarkt en goed meedenken met de klant. Mijn complimenten!! Ik verwacht in de toekomst een goede samenwerking met Netwerk Nederland.
Antwoord van Netwerk Nederland 2022.07.13
Beste Teus, Allereerst natuurlijk bedankt voor je review. We zijn blij dat we met onze kennis en ervaring de verdiensten van jouw zonnepanelen aanzienlijk hebben kunnen laten toenemen. We zetten deze kennis dan ook heel graag blijvend voor je in. Mocht je weer vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij zijn blij met jou als gewaardeerde relatie. Team Netwerk Nederland!
Wereldbakker Wijnand
Wereldbakker Wijnand
2022.05.12
Netwerk Nederland heeft kennis van zaken en haalt voor de klant het beste er uit! zeker na het faillisement sepa green begeleiden ze ons voortreffelijk en weten op de juiste manier te handelen
Antwoord van Netwerk Nederland 2022.05.12
Beste Wijnand, Bedankt voor deze mooie waardering. Het doet ons goed dat we al sinds 2018 met elkaar samenwerken. Graag willen we daar nog vele jaren aan toevoegen! Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
Dorien Ebbers
Dorien Ebbers
2022.04.11
Dankzij snel en goed advies van netwerk nederland hebben wij geld kunnen storneren van een failliet verklaarde energieleverancier zodat we niet teveel moesten betalen.
Antwoord van Netwerk Nederland 2022.04.11
Geachte mevrouw Ebbers, Dank u wel voor uw mooie waardering. We kijken er naar uit u in de toekomst van dienst te mogen blijven. Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
Daniëlle Witte
Daniëlle Witte
2022.04.06
Door miscommunicatie was het lastig om na verkoop van ons bedrijf het contract te beeindigen. Na telefonisch contact te hebben gehad is dit heel netjes opgelost. Super! Dank je wel
Antwoord van Netwerk Nederland 2022.04.07
Beste Daniëlle, Via deze weg bedanken we jullie voor de samenwerking. We wensen jullie alle goeds voor in de toekomst! Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland
Johan
Johan
2022.03.29
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Netwerk Nederland zich inzet om mij te begeleiden met de schadeclaim die we in gaan dienen naar aanleiding van het faillissement van SepaGreen. Zeer goede contacten en een vaste persoon als aanspreekpunt. Dik voor elkaar!
Antwoord van Netwerk Nederland 2022.03.30
Beste Johan, Bedankt voor jouw mooie woorden. Het team dat de slachtoffers van failliete energieleveranciers helpt werkt ontzettend hard om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Het geeft extra energie om te lezen dat dit zo gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team Netwerk Nederland