My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych Opinie

My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 43

mywspieramy.org
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (43)
Tomasz Janeczko
Tomasz Janeczko
2024-02-12
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2024-02-12
Dziękujemy za 5 gwiazdek!
Advertisement
Janusz Świderek
Janusz Świderek
2023-11-05
Agencja nie jest najtańsza. Ale warto zapłacić, jak chce się mieć szybko niepełnosprawnych do pracy
Maciej Krupa
Maciej Krupa
2023-09-27
Oczywiście, jestem tutaj, aby pomóc i dostosować treści opinii zgodnie z Twoimi instrukcjami, nie zmieniając płci autora.
Józef Tomaszewski
Józef Tomaszewski
2023-09-17
Nie można się dodzwonić. Na maile odpowiadają szybko
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-09-21
Dziękujemy za opinię i komentarz. Pracownicy My Wspieramy starają się sprostać wymaganiom klientów. Za wszelkie niedogodności przepraszamy.
Krzysztof Pawlak
Krzysztof Pawlak
2023-09-12
Jestem zadowolony. Wytłumaczyli jakie są możliwości na obniżenie wpłaty na PFRON. Dopilnowali wszystkiego.
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-09-12
Dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię o pracy agencji My Wspieramy. Zadowolenie naszych klientów jest priorytetem w naszej działalności. Każdy Pracodawca otwarty na pracowników z dysfunkcjami i każdy zatrudniony kandydat z niepełnosprawnością stanowi dla nas bodziec do rozwijania się i dalszej pracy.
Advertisement
Marcin Czerniawski
Marcin Czerniawski
2023-09-07
Mam pracę zdalną i to najważniejsze
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-09-08
Życzymy sukcesów w pracy i polecamy agencję My Wspieramy Pracodawcom osobom niepełnosprawnym.
Mariusz Czech
Mariusz Czech
2023-09-02
Mam I grupę inwalidztwa. W chorobą i w moim wieku trudno znaleźć pracę. Pomogła mi ta agencja
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-09-08
Zespół agencji My Wspieramy cieszy się, że udało się nam Panu pomóc w znalezieniu Pracodawcy. Życzymy owocnej współpracy!
Zygmunt Grzyb
Zygmunt Grzyb
2023-08-14
Wszystko w porządku
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-08-16
W imieniu agencji pracy dla niepełnosprawnych dziękuję za pozytywną opinię o działalności naszej firmy.
Bronisław Barczyński
Bronisław Barczyński
2023-06-01
MyWspieramy ma wieloletnie doświadczenie w wspieraniu osób niepełnosprawnych w znalezieniu pracy. Dzięki ich staraniom wiele osób zyskało stabilne zatrudnienie i zdobyło niezbędne umiejętności do samodzielnego funkcjonowania na rynku pracy.
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-06-22
Załoga agencji My Wspieramy dziękuje za dobrą ocenę.
Advertisement
Jan Mirecki
Jan Mirecki
2023-05-22
Samodzielnie nie potrafiliśmy znaleźć pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności. Zadziwiające było, jak szybko polecili następne osoby do zatrudnienia. Wybraliśmy dwie osoby.
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-05-22
Zadowolenie Pracodawców, którzy skorzystali z oferty agencji My Wspieramy i podobne wpisy są dla do naszego zespołu motywacją do jeszcze skuteczniejszego działania. Dziękujemy i polecamy swoje usługi. Zachęcamy innych Pracodawców do zatrudniania osób z niepełnosprawnością.
Jacek Sadowiak
Jacek Sadowiak
2023-03-08
Jest spoko Pani Agata jest mistrzem Świata
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-03-08
Dziękuję za pozytywną opinię w imieniu Pani Agaty i całego zespołu agencji pracy dla osób niepełnosprawnych My Wspieramy.
Ewa Bednarska
Ewa Bednarska
2023-02-06
Dzięki Agencji pracy dla niepełnosprawnych My Wspieramy, udało mi się znaleźć pracę zdalną, z której jestem bardzo zadowolona.
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-02-08
Dziękujemy za opinię. Agencja My Wspieramy szczególnie promuje model pracy zdalnej, który daje szanse na zatrudnienie osób niepełnosprawnych z najpoważniejszymi dysfunkcjami.
Wiktor Porwit
Wiktor Porwit
2023-02-03
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-02-08
Dziękuję w imieniu zespołu My Wspieramy za pozytywną opinię.
Advertisement
jolanta lipińska
jolanta lipińska
2023-01-31
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-02-21
Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych dziękuje za pozytywną ocenę. Rozumiemy, że Pani jest zadowolona z naszej współpracy.
Marta woźniak
Marta woźniak
2023-01-30
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-02-23
Pani Marto w imieniu pracowników agencji My Wspieramy dziękujemy za 5 gwiazdek. Życzymy powodzenia.
Jacek Rogalski
Jacek Rogalski
2023-01-26
każdemu doradzam tę agencję, wszystkie inne odpadają w przedbiegach, tylko ci ludzie zapewnią ci sukces
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-02-02
Zespół agencji My Wspieramy dziękuje za tak pozytywną opinię. Dokładamy starań, aby zatrudnienie osób niepełnosprawnych za pośrednictwem naszej agencji pracy przekładało się na sukces zarówno niepełnosprawnego pracownika, jak i jego pracodawcy.
Agata B.
Agata B.
2023-01-25
Dzięki Agencji już prawie dwa lata pracuję i zanosi się na to, że będę pracować dłużej. Świetna koordynacja między pracodawcą a pracownikiem, szybkie odpowiedzi na wszelkie pytania, jasne instrukcje dotyczące pracy. Agencja naprawdę na medal.
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-02-21
Cieszymy się, że zyskała Pani długofalowe zatrudnienie dzięki agencji My Wspieramy. Będziemy dokładać starań, aby pracownicy z orzeczeniem zawsze o nas mieli zdanie takie, jak Pani.
Advertisement
Rafał Gąsowski
Rafał Gąsowski
2023-01-24
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-02-21
Agencja My Wspieramy dziękuje Panu za 5 gwiazdek.
* “‪Safona‬” *
* “‪Safona‬” *
2023-01-23
Zdecydowanie polecam , warto współpracować
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-02-21
Dziękujemy za polecenie w imieniu całego zespołu agencji pracy dla osób niepełnosprawnych My Wspieramy.
Katarzyna Harmala
Katarzyna Harmala
2023-01-22
Bardzo rzetelna firma. Zawsze można liczyć na jej pracowników.
Odpowiedz z My Wspieramy - Agencja pracy dla osób niepełnosprawnych 2023-02-21
Zespół My Wspieramy zyskuje tylko większą motywację, po takich wpisach. Staramy się zaspokajać zarówno potrzeby pracodawców, jak i pracowników w procesie zatrudnienia osób niepełnosprawnych.