MySpirit - Prva slovenska parfumarna Reviews

MySpirit - Prva slovenska parfumarna Reviews

4.9

Excellent - based on 107 reviews

myspirit.si
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (107)
Nana Ngema
Nana Ngema
2023-06-01
recommends
It was my first time investing in Forex and i was really scared not to invest in a wrong company, then I got introduce to this great platform / company where i met Mrs Rebecca Wayne is an expert trader who's truly honest and understanding, i was bold enough to invest in her company. Mrs Rebecca Wayne is a God sent to me and my family, She managed my trading account to my greatest surprise i was rewarded with shocking profits week after i invested, Thanks Mrs Rebecca Wayne you've changed our lives, I never thought of becoming financially stable after all I've been through. I have no regret investing in this great platform and it's one of the best decisions I ever made, now I'm living a stress-free life and paid all bills. Please feel free to contact Rebecca Wayne for trading advice and assistance. WhatsApp: +18304848051 Email: rebeccawayne150@gmail.com
Lwando Madikizela
Lwando Madikizela
2022-10-19
recommends
Thank you Hendrick Jennifer for not disappointing me like other traders are doing. Why won't i tell the world of how awesome Hendrick Jennifer fx trading platform is? that real traders are still out there making life easier.. to those looking for legit professional trader should contact Her and start living the life you ever dreamt of, because forex trading is real. Though my first trading experience with Hendrick Jennifer took me two weeks before i was enable to make withdrawals into my bank account which was amazing, here is Hendrick Jennifer details. Email: hendrickjennifer550@gmail.com WhatsApp +13523402962
Jožica Prejac
Jožica Prejac
2021-08-19
recommends
Res prijetno disi, obenem se hvala za darilce. Priporocam , se bom kupovala pri vas. 🥰
Andreja Rodosek Bobovnik
Andreja Rodosek Bobovnik
2021-02-16
recommends
Pozdravljeni,danes sem prejela parfem ki sem ga narocila.Bila sem zelo presenecena nad vonjem embalazo in darilcem zraven.Hvala vam za hitro dostavo,odlicen vonj parfema za prijaznost in predvsem za darilo ki sem ga zraven dobila.Iz ❤ priporočam nakup.Hvala vam iz ❤
Loti Hlebec
Loti Hlebec
2021-01-28
recommends
Priporočam nakup kateregakoli parfuma,noro dišeči in obstojni, priročna embalaža, spravim v manjso torbico ali pa kar v žep, zelo zadovoljna ????
Nika Gliha
Nika Gliha
2020-12-24
recommends
Parfumska verižica MySpirit odlična kot darilo, elegantna in izjemno dišeča??
Brigita Gašparič
Brigita Gašparič
2020-12-02
recommends
Izdelke My spirit by Rebeka klasik priporočam vsem, ki bi rade lepo dišale. Prepričal me je zelo obstojen vonj, luškana embalaža in dostopna cena ❤️
Sara Maučec
Sara Maučec
2020-11-15
recommends
Nakup parfumčkov toplo priporočam saj imajo edinstvenj vonj kateri se skozi dan spreminja in ne zbledi. Pri meni je v stalni uporabi tudi v torbici ga imam ❤️???
Vesna Lesic
Vesna Lesic
2020-09-25
recommends
Odlični parfumi! Hvala za dodatni parfum! ?
Patricija Gašperlin
Patricija Gašperlin
2020-09-16
recommends
Zelo zadovoljna z parfumi, včeraj naročila danes dobila plus tega so me presenetili se z dodatnim parfumom ki sem ga dobila brezplačno ?
Nataša Vasle
Nataša Vasle
2020-06-16
recommends
Super parfumčki, zelo lepo dišijo in so res dolgo obstojni. Hitra dostava, zaposleni pa zelo prijazni. Če potrebujete pomoc pri izbiri parfuma, vam radi pomagajo, zvestobo pa bogato nagradijo. Res toplo priporočam vsem, ki rade lepo disite in ste site fake parfumov, ki izgubijo vonj po parih minutah. Hvala myspirit ???
Špela Baldasin
Špela Baldasin
2020-06-06
recommends
Že tretjič sem naročila pri vas, vsakič sem zadovoljna ? Trenutno imam v roki Adula Dior-J'Adore - čudovito diši ? Se javim, preden ga zmanjka ?
Petra Horzelenberg
Petra Horzelenberg
2020-02-05
recommends
najboljši približek izvornega vonja (hypnotic poison) ? zelo priročna kovinska embalaža, končno ni treba paziti da se ne razbije. ? zelo dolgo obstojen, na oblekah diši še par dni in tudi na koži ne izgublja sladkobe tekom dneva. zelo zadovoljna?
Mateja Meolic
Mateja Meolic
2019-11-27
recommends
super parfumčki..nedavno drugic narocila parfum Romantic in bom se tretjic..tudi ostali lepo dišijo???priporocam
Alenka Jovanovič
Alenka Jovanovič
2019-09-28
recommends
Najlepša hvala za omamno dišeči paketek ? Zelo ste mi polepšali dan ?
Darinka Podgrajšek
Darinka Podgrajšek
2019-07-10
recommends
vsem priporočam izdelke od Rebeke so najboljše in najkvalitetnejše kar sem jih do sedaj zasledila in uporabila Rebeki pa želim obilo uspeha še naprej, da nas bi razvajala s takimi kvalitetnimi izdelki od parfuma dalje
Brigita Kranjc Vitežnik
Brigita Kranjc Vitežnik
2019-03-07
recommends
Probat ni greh, zelo DOBROooo
Nikitta Yoni Noa
Nikitta Yoni Noa
2018-12-29
recommends
Navdušena <3 nad proizvodom, parkiranjem in nadzvočno dostavo.
Sandra Gajšek
Sandra Gajšek
2018-12-28
recommends
Zadooovoooljna zelo ? Hvala vam Zala ?
Emina Duranovic-Salibasic
Emina Duranovic-Salibasic
2018-12-14
recommends
Hvala Rebeka in MySpirit. Zelo zadovoljna, priporocam?