My Hotel Apartments

My Hotel Apartments Reviews

Excellent rating
4.9
120 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (328)
Daniel Pruna
Daniel Pruna
2024.02.17
Advertisement
Omen7
Omen7
2024.02.11
4.0 Verified
locatie foarte buna / comunicare deficitara
Reply from My Hotel Apartments
Daca prin comunicare deficitară va referiți la faptul ca nu am tolerat lipsa dvs de respect si deopotrivă agresivitatea verbală la adresa personalului, da - ne facem vinovați. Daca prin evaluarea dvs de 4, ați căutat să faceți un rău proprietății, să vă răzbunați pentru ca vi s-a explicat clar ca nu veți mai fi primit pe viitor, atunci evaluarea va reflecta întocmai, si nu spune nimic depre noi. Noi nu putem decât să uităm experiența avută cu dvs, oricum aceasta se pierde ușor printre numeroasele experiențe frumoase pe care le lasă în urmă oaspeții de calitate ce ne trec pragul, si sa va compătimim pentru modul in care alegeti sa va comportati. Cu drag, Administrația.
Ice
Ice
2023.12.05
10 Verified
Exceptional ☺ Excellent experience. The staff are very good and very helpful. Good value for money. We will come back here again for our events! Recommended. ☹ none
Jucariile Alessiei
Jucariile Alessiei
2023.10.31
ana maria 2009 ana maria
ana maria 2009 ana maria
2023.10.07
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Calin
Calin
2023.09.10
9.0 Verified
Wonderful ☹ One bedroom has no airco. No own parking - you park on the street if you're lucky.
Raileanu
Raileanu
2023.08.03
10 Verified
Punct ochit punct lovit ☺Locația deosebit de convenabila având in vedere scopul - situat la cca 100 m. Surprinzător de curată și linistitita. Dotata cu tot ce am avut nevoie ☹Programele TV mai diverse:HBO, Axn etc
Cosmin Epurescu
Cosmin Epurescu
2023.07.21
Antonio
Antonio
2023.06.28
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Adrien
Adrien
2023.06.26
10 Verified
Exceptional
Ronit
Ronit
2023.06.19
10 Verified
דירת ארמון ☺דירה ענקית מעוצבת כארמון. ממש מרגישים כמשפחת מלוכה. בבוקר חיכו לנו ליד הדלת קרואסונים טריים ומיץ תפוזים. חניה בשפע ברחוב. מומלץ ☹לנו לא הפריע, אבל לחדר השלישי, עוברים דרך החדר השני. וגם, אין לחדר השלישי מזגן, אבל הוא מקבל את הקירור מהמזגן בחדר השני בצורה מושלמת
Nureini
Nureini
2023.06.10
10 Verified
exceptional quality ☺ top apartment, very kind host, I loved the cleanness and attention to detail. there is always big bottle of water in the fridge and free croissant and orange juice at the door every morning. exceptional experience. highly recommended ☹ none
Laura
Laura
2023.02.23
9.0 Verified
Spatios ☹S-a auzit toată noaptea ventilatorul de la baie sau de la centrală , calorifer ..nu stiu exact .. a fost un zgomot continuu :(
Advertisement
Diea
Diea
2023.01.26
10 Verified
☺O cazare excelenta!
Oleh
Oleh
2022.12.27
9.0 Verified
Superb
Vasile
Vasile
2022.12.23
10 Verified
Exceptional
Lars
Lars
2022.11.29
5.0 Verified
Passable
Advertisement
Carlo Ialenti
Carlo Ialenti
2022.11.21
Un grazie alla direttrice
Location
Rooms
Service
Ferenc
Ferenc
2022.10.28
10 Verified
Perfect ☺ Very nice staff. Big space, big balcony. Parking place. ☹ I did like everything.
Reply from My Hotel Apartments
Thank you so much for your kind review!
Adrian
Adrian
2022.09.26
10 Verified
Exceptional