Penzion Mušlov

muslov.cz

Penzion Mušlov Reviews

Good rating
4.3
124 reviews Verified
Penzion Mušlov
%title%

%offer%

Reviews ( 124 ) 4.3

Pavlína
Pavlína
2024.01.26
9.0 Verified
☺Ochotný personál. Bohatá a chutná snídaně. Skvělé prostředí hned u vinohradu. ☹Né zcela zásadní - absence TV na pokoji.
Advertisement
Marek
Marek
2023.12.30
8.0 Verified
Very Good
Ivan
Ivan
2023.11.20
6.0 Verified
Procházka po vinicích ☺Penzion jsme si objednali na poslední chvíli. Komunikace byla výborná, ochotná a vše vypadalo dobře. I přes pozdní příjezd bylo vše zařízené. Nicméně po objednání a rychlém prohlednutí www , jsme teprve po telefonickém rozhovoru zjistili že restaurace není v provozu ( to se vyřešilo alespoň studenou kuchyní ) a v celém objektu snad není jediná televize ( zrovna fotbalový zápas o postup na ME ). Ochotný a vstřícný personál úplně nezahladil náš horší pocit z nabízených služeb. ☹Pokoj na přespání dostačující ale zápach z odpadu a špatně fungující dveře od WC neodpovídají ceně 40 euro os/ noc. Chybí TV. Nedostatečné informace na www ubytování.
Jens
Jens
2023.11.13
10 Verified
☺Sehr schöne Pension, sehr nette Gastgeber. Wir waren verspätet angekommen, haben trotzdem ein sehr schönes Abendessen bekommen.
Ivo
Ivo
2023.11.02
8.0 Verified
Vynikající přístup personalu
Advertisement
Luboš
Luboš
2023.11.01
9.0 Verified
Wonderful
Milan
Milan
2023.10.30
8.0 Verified
Very Good
David
David
2023.10.29
8.0 Verified
Very Good
Martin
Martin
2023.10.27
8.0 Verified
Very Good
Advertisement
Šárka
Šárka
2023.10.25
8.0 Verified
Very Good
Věra
Věra
2023.10.24
8.0 Verified
☺Snídaně skvělá. ☹Televize a případně lednička na pokoji.
Jana
Jana
2023.10.23
9.0 Verified
☺Byli jsme moc spokojení. Měli jsme krásný, čistý pokoj s výhledem na zámek Mikulov. Rádi se sem vrátíme.
Tomek
Tomek
2023.10.23
10 Verified
☺Bardzo dobre warunki w tej cenie. Lokalizacja pozwala poczuć odpoczynek po jaki tam pojechaliśmy. Bardzo miły i uczynny personel. Śniadania smaczne i jest wybór. Z pewnością będziemy tu wracać
Advertisement
Michal
Michal
2023.10.19
10 Verified
Exceptional
Darius
Darius
2023.10.19
5.0 Verified
Fair
Pavel
Pavel
2023.10.16
7.0 Verified
Good
Zdeněk
Zdeněk
2023.10.16
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Adamova
Adamova
2023.10.15
10 Verified
☺Krásný, čistý a útulný penzion, dobře vybavený jak interiér tak venkovní posezení , doporučuji .
Pavla
Pavla
2023.09.30
7.0 Verified
☺Skvělí majitele a jídlo a ochota . Majitel vařil vyborne. Počkal i na opozdilce . Na děti jsou zvyklí , cítili jsme se jako doma. Okolí penzionu ,posezení venku je také moc příjemné ,dokonce jsme objevili i hřiště ;) ☹Dostali jsme ne moc dobře situovaný pokoj a to zkazilo celkový očekávaný dojem . Takže moc jsme se nevyspali. A taky bych chtěla zdůraznit že byl v penzionu dost průvan , to není moc příjemné .
Martin
Martin
2023.09.28
8.0 Verified
Very Good