Musculi Massage&Mobility

Musculi Massage&Mobility Reviews

Excellent rating
4.9
29 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (14)
Sportmassage Een hele ontspannen en goede sportmassage van een uur mogen ervaren van Kiki. Ook mijn lichte blessure voelt nu goed aan. Zo'n massage is voor herhaling vatbaar en zal dan zeker bij Musculi massage&mobility terugkomen.
Advertisement
Peter Leenheer
Peter Leenheer
2022.02.23
Mijn vrouw en ik zijn heerlijk gemasseerd door Kiki. Ze is erg goed en weet alle zere plekjes goed te vinden en te verlichten. Bovendien is ze heel sociaal en vriendelijk.
Wieteke Jacobs
Wieteke Jacobs
2022.02.15
Wat een luxe massage aan huis! Kiki is een uitstekende masseuse. Schouders en nek zijn weer helemaal los. Een echte aanrader. Wij gaan het absoluut vaker doen.
Massage op maat Een heerlijke ontspanningsmassage van 60 min gehad van Kiki. Kiki is zeer professioneel in haar aanpak en masseert met volle aandacht. Echt fijn! Voor herhaling vatbaar!
Nickyy Kivits
Nickyy Kivits
2022.01.28
Gekozen voor een ontspanningsmassage van 30 minuten. Kiki wist snel mijn knopen te vinden en kon deze goed uit elkaar knutselen. Hele fijne massage en zeker aan te raden!
Advertisement
Jeannette Van Blitterswijk
Jeannette Van Blitterswijk
2022.01.25
Vandaag is Kiki bij mij aan huis geweest voor een sportmassage van 60 minuten. Door mijn zittend beroep en in mijn vrije tijd veel wandelen heb ik vaak erg veel last van nek en schouders en natuurlijk mijn kuiten. Kiki wist precies de punten los te maken waar het vast zat. Ik voelde mij daarna als herboren. Echt een aanrader!
Teun Gons
Teun Gons
2021.11.06
Vandaag een hele goede massage gehad, alle spanning is weg. Kiki luistert goed naar je probleem en verteld duidelijk wat ze gaat doen. Ik kan het iedereen aanraden, heel ontspannen en zeker voor herhaling vatbaar.
Blanca van Opstal
Blanca van Opstal
2021.09.30
Super massage gehad, en hele goede thuisservice.
Ilske Ilse
Ilske Ilse
2021.09.29
Heerlijk! Een stevige ontspanningsmassage waarbij Kiki een goede balans vindt tussen ontspanning en losser maken van de vast zittende punten. En dat gewoon thuis, Quality at home!
Advertisement
Rob de Ridder
Rob de Ridder
2021.09.25
Top massage met een vriendelijke en relaxte sfeer.
joep kind
joep kind
2021.09.02
Lobke van Nistelrooij
Lobke van Nistelrooij
2021.08.25
Hele fijne massage gehad. Gekozen voor de sportmassage en al snel werd mijn pijnlijke plek gevonden en goed losgemaakt. Nu een dag later al veel minder last. Zeker de moeite waard!
Esther van Bergen
Esther van Bergen
2021.08.19
Gisteren is Kiki bij mij aan huis geweest voor een ontspanning massage van 60 minuten. Door mijn zittend beroep had ik daarvoor erg veel last van nek en schouders. Kiki wist precies de punten los te maken waar het vast zat. Ik voelde mij daarna als herboren. Echt een aanrader!
Advertisement
Anita Wissel ten Cate
Anita Wissel ten Cate
2021.07.28
Vanmorgen ontspanningsmassage mogen ontvangen van Kiki. Het was heerlijk. De druk en de warmte van haar handen erg prettig. Heel de dag nog lekker na gevoeld. Een aanrader! Dank je wel Kiki