Ubezpieczenia Opole

Ubezpieczenia Opole Opinie

Opinie Doskonały
5.0
207 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (207)
Jacek Sowa
Jacek Sowa
2024.02.28
Personel uprzejmy i pomocny. Doradzą najkorzystniejszą ofertę, przypomną o kończącym się ubezpieczeniu, nawet niektóre sprawy można załatwić zdalnie ! Korzystam z Ich usług już 5 lat i gorąco polecam , w szczególności Panią Anię za świetne podejście do klienta!
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2024.03.01
Panie Jacku, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie. Cieszymy się, że możemy służyć pomocą od 5 lat. Niezmiernie nam miło, że profesjonalna obsługa naszych Doradców pomogła w wyborze i zakupie odpowiedniej polisy ubezpieczeniowej. Jesteśmy do dyspozycji i zapraszamy ponownie.
Reklama
Iza Pankratów
Iza Pankratów
2024.02.23
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2024.02.23
Pani Izo, serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pani oczekiwania.
Карина Моргун
Карина Моргун
2024.02.15
Polecam serdecznie. Zawsze szybko.
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2024.02.19
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Krzysztof Gierczak
Krzysztof Gierczak
2024.02.15
Serdeczne podziekowania dla Pani Dominiki, usługa i doradztwo na najwyższym poziomie wszystko szybko sprawnie i rzeczowo, polecam CU PARTNER!
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2024.02.15
Bardzo dziękujemy za docenienie naszej obsługi i czas poświęcony na wystawienie nam opinii. Jest nam ogromnie miło, że mogliśmy pomóc i spełniliśmy Pana oczekiwania.
kamila krawczyk
kamila krawczyk
2024.02.14
Bardzo polecam w każdym aspekcie! Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Bardzo dziękuję za pomoc.
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2024.02.15
Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości i zaangażowania naszej obsługi. Zapraszamy ponownie do Centrum Ubezpieczeń Partner.
Reklama
dawid kaczmarek
dawid kaczmarek
2024.01.19
Jestem zadowolony miła obsługa i doradztwo. Polecam serdecznie
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2024.01.19
Dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania. Pozostajemy do dyspozycji i zapraszamy ponownie.
Anatolii Pukhalskiy
Anatolii Pukhalskiy
2024.01.16
Super obsługa, pełen profesjonalizm w przygotowaniu idealnej oferty dla mnie. Polecam
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2024.01.17
Bardzo dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny. Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Pana oczekiwania. Pozostajemy do dyspozycji i zapraszamy ponownie.
Krzysztof Samborski
Krzysztof Samborski
2024.01.15
Gorąco polecam! Bardzo miła i chętna do pomocy obsługa!
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2024.01.15
Dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz pozostawienie pozytywnego komentarza. Ogromnie nam miło, że nasi doradcy pomogli w dokonaniu zakupu odpowiedniej polisy ubezpieczeniowej. Zapraszamy ponownie.
Jewel Rana
Jewel Rana
2023.12.11
I highly recommend, nice and helpful ladies Very good service, lady spoke very nice English
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.12.12
Thank you so much for taking the time to share your positive experience with our insurance company! We are delighted to hear that you found our service to be of high quality and that our team, especially the ladies you interacted with, were able to assist you effectively. Providing excellent customer service is a top priority for us, and we appreciate your kind words.
Reklama
Jakub Zatoń
Jakub Zatoń
2023.09.12
Serdecznie polecam każdemu! Panie sprawnie poleciły najlepszy możliwy wariant ubezpieczeniowy. Format zasługuje na 5 gwiazdek bez dwóch zdań!
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.09.13
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że byliśmy w stanie sprostać Pana oczekiwaniom. Współpraca z takim klientem, jak Pan, to czysta przyjemność. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie!
Dariusz
Dariusz
2023.09.08
Serdecznie polecam, fachowa i szybka obsługa klienta . Wyszukanie najlepszej oferty u nich to najlepsze co może być
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.09.08
Panie Dariuszu, dziękujemy za opinie oraz polecenie naszych usług. Cieszymy się, że nasza współpraca przebiegła owocnie i zapraszamy ponownie.
Maciej Sroga
Maciej Sroga
2023.08.11
Polecam
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.08.14
Serdecznie dziękujemy za polecenie naszych usług i zapraszamy ponownie!
Fllipperro
Fllipperro
2023.08.10
Pani Franczeska jest bardzo uprzejmą kompetentną oraz profesjonalną doradczynią klienta w zakresie ubezpieczeń. Jestem bardzo zadowolony z usług, wszystko na miejscu od ręki i rzetelnie wyjaśnione. Polecam 🙂
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.08.11
Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Pana zauważone i docenione. Dziękujemy i zapraszamy ponownie!
Reklama
Maria P.
Maria P.
2023.08.02
Fachowa obsługa. Polecam
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.08.03
Pani Mario, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie, jakim nas Pani obdarzyła. Dziękujemy również za polecenie naszych usług i pozdrawiamy serdecznie!
Martyna Kasprzak
Martyna Kasprzak
2023.07.29
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.07.31
Dziękujemy za pozytywną ocenę i zapraszamy ponownie!
Michał Słaby
Michał Słaby
2023.07.04
Profesjonalnie, szybko, sympatycznie. Od lat ubezpieczam wszystkie pojazdy z wykorzystaniem pomocy PARTNER'a, zawsze chętnie wracam :)
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.07.20
Dziękujemy i cieszymy się, że nasza obsługa spełnia oczekiwania. Współpraca z takim klientem to przyjemność. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy!
Anna Mateja
Anna Mateja
2023.06.26
Korzystam u usług już od kilku lat. Mogę polecić z całego serca. Profesjonalna obsługa, przemiła atmosfera oraz Panie.
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.06.26
Pani Anno, serdecznie dziękujemy za wyrażenie uznania. Pani zaufanie i rekomendacja są dla nas niezwykle ważne. Dziękujemy za owocną współpracę i pozdrawiamy serdecznie!
Reklama
Anna Karolina
Anna Karolina
2023.06.19
Wraz z mężem jesteśmy klientami Centrum Partner od lat. Najlepsze ceny ubezpieczenia OC, AC czy mieszkania, kupuję tutaj też polisy turystyczne. Fachowe doradztwo, sprawne załatwienie formalności, przemiła i życzliwa obsługa. Moim zdaniem w woj. opolskim najlepsi.
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.07.20
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię, zaufanie oraz lojalność. Podczas naszej pracy stawiamy na profesjonalizm i zadowolenie Klienta. Cieszymy się, że wielokrotnie mogliśmy pomóc i dziękujemy za owocną współpracę z Centrum Ubezpieczeń Partner!
Aleksandra Glensczok
Aleksandra Glensczok
2023.06.09
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam Serdecznie!
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.06.09
Pani Aleksandro, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy. Zachęcamy do ponownego kontaktu. Pozdrawiamy serdecznie!
Anita Skowronek
Anita Skowronek
2023.06.07
Fachowa obsługa, Panie bardzo miłe i kompetentne. Polecam
Odpowiedz z Ubezpieczenia Opole 2023.06.07
Dzień dobry Pani Anito, dziękujemy za pozytywną opinię. Naszym celem jest przede wszystkim zadowolenie Klientów, dlatego stawiamy na najwyższe standardy w obsłudze. Zachęcamy do ponownego skorzystania z naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie!