Mr. Sushi

Mr. Sushi Reviews

Excellent rating
4.7
561 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (561)
Tolik Tv
Tolik Tv
2023.07.22
Advertisement
P P
P P
2023.07.21
Gorąco polecam najlepsze sushi
Oscar Jansson
Oscar Jansson
2023.07.18
Beställde Mr grill och det var bland de bästa jag ätit! Riktigt bra sushi och kan varmt rekommenderas.
Albert Uszpulewicz
Albert Uszpulewicz
2023.07.14
Najlepsze sushi w mieście:)
M
M
2023.07.14
Bardzo smaczne sushi, w dodatku pięknie podane. Sam wystrój lokalu też piękny. Dość długi czas oczekiwania, ale mimo wszystko warto było poczekać. :)
Advertisement
Basia B
Basia B
2023.07.12
Najlepsze sushi w trójmieście!!! Polecam wszystkim. Pozdrawiam pracowników za świetna obsługę ❤️
Людмила Ткачук
Людмила Ткачук
2023.07.02
Людмила Ткачук
Людмила Ткачук
2023.07.02
Kaskader1111 Kedzierski
Kaskader1111 Kedzierski
2023.07.02
Advertisement
Dominika
Dominika
2023.07.01
Polecam! 🤩
Storm Dev
Storm Dev
2023.07.01
Zamówienie złożyłem o 13:24. Siedziałem godzinę czekając które miało być o 14:15. O 14:19 zanulowali zamówienie.
Natalia Pernak
Natalia Pernak
2023.06.28
Przepyszne Sushi zarówno na miejscu jak i na wynos. Restauracja bardzo przytulna
Adrian Smykowski
Adrian Smykowski
2023.06.27
Advertisement
Simra Malik
Simra Malik
2023.06.19
They have THE BEST SUSHI!!!
tomek b
tomek b
2023.06.18
Zamówiliśmy Tempura Set. Od pierwszego do ostatniego było wyśmienite. Wszystko świeże i pachnące a do tego ładnie zapakowane 👍 Dosyć długo czekałem, ale warto było 😉
Natan Pasiut
Natan Pasiut
2023.06.17
tragedia. niepoważne podejście do klienta, zamówiłem sushi telefonicznie którego ostatecznie nie dostałem, nie pierwsza ich taka sytuacja - odradzam.
Julia Lange
Julia Lange
2023.06.17
Advertisement
Dominika
Dominika
2023.06.13
Sugerując się dobrymi opiniami chciałam spróbować sushi burgera, ilość ryżu w stosunku do ilości ryby sprawia, ze jedząc czujemy tylko ryż. Obsługa pozostawia wiele do życzenia. Pan nie spytał nawet jakie chcę sosy tylko sam mi je wybrał i zapakował, a z tego co widziałam na stronie można wybrać dwa dowolne. Czas oczekiwania na odbiór zamówienia 1,5 godziny.
Olena Tymoshenko
Olena Tymoshenko
2023.06.12
Anastazja
Anastazja
2023.06.08
Przepyszne burgery oraz sushi .Bardzo pomocna i przemiła obsługa ,w szczególności Pani która mi dziś dostarczyła zamówienie ❤️Polecam z całego serca każdemu wymagającemu wielbicielowi sushi🌺🍤