Het Maelslot Reviews

Het Maelslot Reviews

4.6

Excellent - based on 20 reviews

mp-solutions.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (16)
Fabian
Fabian
2023-10-19
8.0 Verified
Very good
Advertisement
Keith
Keith
2023-09-18
8.0 Verified
Very good
Cees
Cees
2023-09-04
9.0 Verified
Uitstekend en er ontbrak ons aan niets ☺Nette appartement op een uitstekende locatie ☹Geen fijne trap om met n koffer naar boven te gaan
Bertram
Bertram
2023-08-27
10 Verified
Exceptional
Marcia
Marcia
2023-08-14
9.0 Verified
Heerlijk ☺Appartement is geweldig, de leefruimte en keuken zijn heel ruim en van alles voorzien, slaapkamers zijn ook ruim en er is een fijne douche. Locatie is heel fijn pal in het centrum. Bijvangst is dat het uitgaanspubliek in het weekend dat wij er waren iedere ochtend vroeg in alle gezelligheid langs het appartement naar huis wandelt. Voor de slaapkamer aan de voorkant zijn, zeker met het raam open, oordopjes daarom aan het bevelen. De slaapkamer aan de achterkant is rustig.
Advertisement
Christina
Christina
2023-08-10
9.0 Verified
☺De ligging en de grootte. ☹De trap naar boven.
Jfa
Jfa
2023-08-08
9.0 Verified
Zeer comfortabel appartement in de binnenstad. Super!
Williams
Williams
2023-08-01
10 Verified
Great value, location and home was clean and modern ☺ Location was excellent, hosts were so accomodating and even left a welcome gift.
Michaela
Michaela
2023-07-15
9.0 Verified
Wunderbar ☺Einrichtung und Ausstattung ☹./.
Advertisement
Francis
Francis
2023-07-04
10 Verified
Exceptional ☺ Beautiful apartment, great value for money ☹ Could have done with some fans to keep cool
K
K
2023-06-28
10 Verified
Fantastisch gerenoveerd monumentaal appartement hartje stad. ☺Prachtig gerestaureerd monumentaal appartement in hartje stad. Informatie en foto's kloppen, met zijn vieren hebben we een prima zesdaagse stedentrip gehad. ☹Niets. Tijdens verblijf nam de eigenaar tweemaal contact op.
Jeannine
Jeannine
2023-06-19
8.0 Verified
☺Centrale ligging. Mooie inrichting. Vrijwel nieuw. ☹Trap smal en onhandig voor ouderen. Toilet boven. Erg warm. Geen airco. Voorkant slaapkamer erg gehorig met open ramen vanwege hitte.
R0nald
R0nald
2023-06-12
10 Verified
Leuk appartement op geweldige locatie in het centrum ☺Mooi appartement uitstekend gelegen vlak om de hoek bij de Grote Markt, waar volop restaurants en cafés te vinden zijn. Het appartement is schoon en van alle gemakken voorzien. Erg leuk waren de attenties, die wij bij aankomst vonden. Het was ook fijn dat wij eind van de middag uit mochten checken, omdat er de volgende dag geen gasten zouden komen. Wat ons betreft een absolute aanrader voor een bezoek aan Mechelen. ☹Niets
Advertisement
Annemie
Annemie
2023-06-08
9.0 Verified
Aanrader voor een weekend Mechelen! ☺Een zeer aangenaam en goed uitgerust appartement met alle voorzieningen voor een leuk verblijf midden in de stad Mechelen. Mooi gebouw in een rustige straat om de hoek van de Markt.
Jdh
Jdh
2023-05-31
8.0 Verified
Perfecte lokatie met geweldige gastheer! ☺Gastvrijheid en lokatie beide erg goed en gezellig! ☹Helemaal niets.
Wilma
Wilma
2023-05-18
10 Verified
Wij hebben een superverblijf gehad in Het Maelslot en Mechelen! ☺Wij hadden de primeur en waren de eerste gasten van Het Maelslot. Het contact met de hosts verliep heel fijn, we kregen een duidelijke aanwijzing waar wij de sleutels konden vinden. Het appartement van Ursula en Benjamin is een heerlijk ruim, modern en schoon appartement met twee slaapkamers met goede bedden en een goed uitgeruste badkamer met prima douche. Verder is er voldoende opbergruimte voor koffers en kleding. Qua ligging kan het niet beter; de deur uit en binnen één minuut sta je op de Grote Markt met zijn terrassen. Binnen in het appartement is het heerlijk rustig, ondanks dat je midden in het centrum verblijft. Parkeren in garage direct onder de Grote Markt is ideaal. Bij een volgend bezoek aan Mechelen komen wij graag weer logeren in Het Maelslot! ☹Helemaal niets!