Moya Pucha

Moya Pucha Reviews

Excellent rating
4.7
84 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (84)
Kupiłam te puszki w ubiegłym roku na wyjazdy, prawie wszystkie smaki. Nie wszystkie zjedliśmy, ale jeszcze żadna man nie smakowała. Puszki są nie doprawione, mięso często tak suche, że staje w gardle. Naprawdę nie rozumiem za chwytów nad tym jedzeniem. Ja więcej nie kupię i nie polecam.
Advertisement
Wygodnie i pysznie. Zestaw 10 puszek. Bardzo ładnie sie prezentuje, na razie zjadłem ostrą kurę i policzki wołowe. Bardzo smaczne, nie ma tego posmaku konserwy, a całość dotarła szybko. Pracuje w domu, dla mnie to świetne rozwiazanie
NAJ NAJ pycha pomysł na szybki obiad i kolację PYCHA Naprawdę jestem mile zaskoczona dosłownie w kilka minut mam smaczną kolację (mięsne dania stosuję w burgerach i bułeczkach) lub gotuję ziemniaki i kaszę i dodaję mięsko od MoyaPucha, Bardzo fajne jedzonko, wysokiej jakości mięso, świetnie doprawione. Najlepsze jakie jadłam, a próbowałam od kilku firm.
Na 4 puszki które spróbowałem są to pieniądze wyrzucone w kosz bo tylko do tego się nadają te dania mięsa które powinny być delikatne są "gumowate " do tego sos znaczy woda w której leżało mięso ... z czystym sercem mogę polecić firmę ed Red mięso rozpływa się w ustach czuć dany sos i nie zdarzyły mi się po nich żadne rewolucje w żołądku .
Advertisement
Jagoda Zborała
Jagoda Zborała
2022.10.18
recommends
To drugie zamowienie produktow Moya Pucha.Zaczynajac od opakowania po zawartosc puszek - wszystko idealne.Smak,zapach,wyglad...perfekt. Polecam .Kto nie zna niech pozna,nie bedzie zalowal!!🙂
Aga Grabowska
Aga Grabowska
2022.10.10
recommends
Na "próbę" zamówione były 3 puszki (dzik,ciele, kaczka) i wszystkie naprawdę mega smaczne 😀 dlatego dzisiaj weszło kolejne zamówienie na 5 puszek 😁
Konrad Kędziora
Konrad Kędziora
2022.10.03
recommends
Jak narazie spróbowałem Dzika, polędwiczki i kury :) bardzo mi smakowały i szykuje się do następnego zamówienia 😁
Joanna Traczykowska
Joanna Traczykowska
2022.09.20
recommends
smaczne i wygodne polecam
Advertisement
Łukasz Seliga
Łukasz Seliga
2022.09.04
not recommends
Za te pieniądze które kosztuje jedna puszka to spodziewałem się jakiegoś dużego łał spróbowałem około 5 rodzaj tylko jedna z nich nadawała się do jedzenia wszystko bez smaku
Joanna Flicinska
Joanna Flicinska
2022.08.31
recommends
Godne polecenia ,szybko, tanio , smaczne 😊
Agata Zając
Agata Zając
2022.08.22
recommends
Super smak, przystępna cena, szeroki wybór smaków i fajny skład. Polecam.
Robson Bała
Robson Bała
2022.08.15
recommends
wziąłem 10 puszek na spróbę szarpaną narazie jem wymiata dobre jedzenie
Advertisement
Szymon Talarek
Szymon Talarek
2022.08.10
recommends
Szybkie przyrządzenie, smak jak u mamy ^^ Świetna sprawa jak ktoś chce zjeść domowy pyszny obiad zrobiony w 10 min
Ewelina Jaworska-Schweda
Ewelina Jaworska-Schweda
2022.08.09
recommends
Zamówiłam z ciekawości i powiem szczerze najpierw byłam w szoku jeśli chodzi o skład Ale mięsko i warzywa Zero chemii A smak? Naprawdę godny polecenia
Mằṙċiṉ Ḵȯṣẓồw
Mằṙċiṉ Ḵȯṣẓồw
2022.08.05
recommends
Właśnie zamówiłem zestaw puch, już trzeci raz. Staram się mieć zawsze kilka z nich pod ręką i podjadam sobie, kiedy akurat najdzie mnie wena. Zazwyczaj przyrządzam zawartość z opiekanym serem halloumi i jakimś ciekawym makaronem. Jeśli poszukiwania w lodówce zakończą się sukcesem, również z ogórkiem kiszonym lub podobnym dodatkiem. Pucha nigdy mnie nie zawiodła - pełna satysfakcja i pełen żołądek za każdym razem! Nie mam pojęcia, jak udaje im się tam upchać tyle kulinarnych doznań. Polecam (na) gorąco!
Szymon Kądzielawa
Szymon Kądzielawa
2022.07.28
recommends
Bardzo smaczne gotowe jedzenie - co dla mnie ważne - bezglutenowe i bez mleka. Zakupię ponownie nie raz! Czekam na więcej opcji dla dzieci - łagodnych w smaku i bez dodatku alkoholu :)
Advertisement
Tomasz Markiewicz
Tomasz Markiewicz
2022.07.11
recommends
Biorąc pod uwagę, że jest to danie z puszki to jest na naprawdę wysokim poziomie. Łatwe w przygotowaniu. Po mojemu lepsze niż u konkurencji. Kartonowe opakowania nie potrzebne. Polecam.
Danuta Leszczynska
Danuta Leszczynska
2022.07.05
recommends
Przede wszystkim sposób przygotowania posiłku podczas wyjazdu. Zamówiłam po raz pierwszy, dotychczas korzystałam z EDRED i muszę powiedzieć że mam mieszane uczucia. Po pierwsze sposób pakowania puszki zdecydowanie lepszy w Edred, tutaj całkowicie zbędne kartonowe (pancerne!!!) opakowanie - wystarczyłoby na dno puszki dać etykietę z danymi, co do jakości: zamówiłam zestaw 10 puszek, dotychczas spróbowałam 4; Golonka Bosmana - polecam, Ostra Kura - nie polecam, wcale nie ostra i mało mięsa w wodnistym sosie (musiałam sama ten sos modyfikować), Rozrywkowe Prosie - szarpana wieprzowina - nie polecam, puszka nabita suchym mięsem bez smaku, Leśny Wieprzek - nie polecam - mięsa dużo ale fatalnie przygotowane, zamiast zrobić fileciki ukrojono duży kawałek polędwicy przez co podczas jedzenia mamy długie pasma mięsa trudne do pogryzienie, o sosie szkoda mówić, rzadki i bez smaku. Tak więc na 4 konserwy mogę z czystym sumieniem polecić jedną. Ogólnie wydaje się że kucharzowi brak wyczucia smaku, albo nie próbował swoich wyrobów! Pozostanę więc przy EdRed (tym bardziej że puszki tam tańsze). Danuta
Barbara Łeszczyńska
Barbara Łeszczyńska
2022.07.03
recommends
Polecam Moya Pucha. Szybka wysyłka. Dania są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu. Na pewno jeszcze zamówię.