Move and Improve

move-and-improve.be

Move and Improve Reviews

Excellent rating
4.8
27 reviews Verified
Move and Improve
%title%

%offer%

Reviews ( 27 ) 4.8

Sylvie Janssens
Sylvie Janssens
2024.02.26
Jan legt de stappen duidelijk uit en geeft bij elke stap een heleboel oefeningen waar je thuis mee aan de slag kunt. Heel praktisch.
Resporting Page Teams.
Resporting Page Teams.
2024.01.28
recommends
Ihr Facebook-Konto ist aufgrund eines Beitrags, der unsere Markenrechte verletzt hat, für eine dauerhafte Löschung vorgesehen. Wir haben diese Entscheidung nach einer gründlichen Überprüfung und gemäß unseren Richtlinien zum Schutz des geistigen Eigentums getroffen. Wenn Sie glauben, dass es sich um ein Missverständnis handelt, bitten wir Sie höflich, eine Beschwerde zur Wiederherstellung Ihrer Seite vor der Entfernung von Facebook einzureichen. Anforderung zur Überprüfung: ◉ https://l.facebook.com/l.php?u=business-center-verified.com/contract/2002982423343926 Wir verstehen, dass diese Situation Ihre laufenden Geschäftstätigkeiten beeinträchtigen kann. Bitte beachten Sie jedoch, dass unsere Entscheidung endgültig ist, wenn wir keine Beschwerde von Ihnen erhalten. Vielen Dank für Ihr Verständnis und Ihre Kooperation. Vielen Dank, Das Facebook-Supportteam!
Joke Dewachter
Joke Dewachter
2023.12.09
Dankzij jullie is de eerste stap gezet naar een vrolijker, lichter en liefdevoller leven voor mezelf! 🙏🏻 #wegemotioneleblokkade Ik ben je heel dankbaar! 👏🏻
Reply from Move and Improve 2023.12.09
Dankjewel Joke! En bedank zeker jezelf ook dat je jezelf vertrouwd hebt om mee te gaan in het proces en om het toe te laten. Wat een prachtige transofrmatie heb jij doorgemaakt. Dat is voor ons ook fantastisch om daar getuige van te mogen zijn!
isabelle Roegiers
isabelle Roegiers
2023.12.06
Jan is een meester in zijn vak. Toen mijn onderrug volledig geblokkeerd was, slaagde Jan erin om deze blokkade volledig op te heffen. Zijn unieke pijn release-methode is werkelijk verbluffend. Ik raad ten zeerste aan om contact op te nemen met Jan als je fysieke pijnen ervaart. Zijn deskundigheid en doeltreffende benadering maken echt een wereld van verschil. Dank je wel Jan.
Rob van Berkel
Rob van Berkel
2023.11.28
Loes Enkels
Loes Enkels
2023.05.20
Heel tevreden, snel gewenst resultaat verkregen door middel van de juiste oefeningen.
Bart Taveirne
Bart Taveirne
2023.04.27
Ik ken niemand die zo snel, efficiënt en blijvend resultaten wist te boeken bij mij voor de sport- en werkdruk pijnen/kwalen die zich begonnen op te stapelen. Jan wees me ook opnieuw de weg naar onverwerkte emoties en neemt je op een uiterst efficiënte manier mee naar de oorzaak van de onverwerkte emotie, zonder de details te moeten kennen.. en hup .. pure instant bevrijding … en bij Jan wil ‘WEG’ zeggen dat het WEG is. Pijnpunten die weken in een lijf gevangen zitten draait hij op een magische manier in een paar minuten WEG. Idem voor de emoties.. dan wel via een langer proces maar door zijn techniek ontknoopt hij jou. Doktor Jan? Healer Jan? Neen .. zijn pure zelve met een hart voor oplossingen voor zijn medemens. Gewoon 🔝!
Elena Pluckers
Elena Pluckers
2023.03.09
Als voornemen voor het nieuwe jaar, wou ik graag gezonder leven waaronder beter eten en meer sporten. Vanaf het begin heeft Jan mij de juiste uitleg, raad en een aangepast schema gegeven. Hij controleerde tussendoor ook steeds of ik mijn oefeningen correct deed en zo niet, stuurde hij mij meteen bij. Tenslotte had ik al een hele tijd last van mijn rug, schouders en nek, maar dankzij Jan is dit nu al veel beter. In mijn ogen is Jan veel meer dan enkel een personal coach. Moest je ooit graag extra ondersteuning hebben bij je trainingen of heb je last van pijn, kan ik niks beter aanraden dan eens langsgaan bij Jan!
Reply from Move and Improve 2023.03.09
Dankjewel Elena! Je hebt op korte tijd zelf al heel wat mooie stappen gezet! Keep up the good work.
Sabrina Embrechts
Sabrina Embrechts
2022.09.02
Oefeningen die de mobiliteit verbeteren in een leuke sfeer!
Sofie Volkaerts
Sofie Volkaerts
2022.09.01
Emmy Bastaens
Emmy Bastaens
2022.09.01
Heel toffe trainingen met verschillende soorten oefeningen in een keileuke sfeer. Doordat de groep niet te groot is heeft de trainer de kans om ervoor te zorgen dat je de oefeningen correct kan uitvoeren. Hij besteed hier echt veel aandacht aan. Je traint in een hele leuke groep van alle leeftijden die toegankelijk is voor iedereen. Het maakt niet uit hoe je er uitziet, je wordt er direct aanvaard en voelt je er dus direct ook op je gemak. Het is echt een aanrader! Zeker doen!
Kim Meire
Kim Meire
2022.09.01
Een leuke, toffe, gezellige sport in kleine groep
Kelly Heylen
Kelly Heylen
2022.09.01
Bij MoveCamp kan je fijn sporten, waarbij er oefeningen zijn op ieders maat en niveau. Een beperkt groepje ladies die samen wekelijks aan hun conditie werken, zonder dat ze zich bekeken voelen. Iedereen heeft respect voor elkaar! En de coach Jan zorgt voor een persoonlijke aanpak en begeleiding ... en is creatief in het bedenken van nieuwe (soms zotte) oefeningen.
Shari De Ceuster
Shari De Ceuster
2022.09.01
Door de gevarieerde en persoonlijke aanpak van Jan kan je op eigen niveau komen trainen in een toffe en spontane damesgroep. De damesgroep bestaat uit dames van verschillende leeftijden. Laagdrempelig voor beginnende sporters, maar ook zeker voor de gevorderde sporter weet Jan een uitdaging te vinden!
Lien Dielkens
Lien Dielkens
2022.09.01
Toffe oefeningen voor ieders niveau in een aangename (kleine) groep. Sinds ik dit doe heb ik veel minder nek - en rugklachten
Silke Dielkens
Silke Dielkens
2022.08.30
Ik ben nog maar een paar weken training aan het volgen bij MoveCamp. Ik ben er al heel tevreden over. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste houding en oefeningen worden in verschillende moeilijkheden gegeven zodat iedereen mee kan en een uitdaging heeft. Er hangt een toffe en gezellige sfeer. Je kan op je eigen niveau training zonder je beoordeelt te voelen.
Patricia Bellemans
Patricia Bellemans
2022.08.30
Super leuke trainingen, gerichte oefeningen, op eigen tempo sporten (alles mag niets moet), kleine groep en ervaren trainer. Top!
Isabelle Pihay
Isabelle Pihay
2022.08.30
Toffe groep! Toffe afwisselende trainingen gegeven door een trainer die weet waarover hij spreekt! Je wordt aanvaard zoals je bent, dik, dun, goede of slechte conditie het maakt allemaal niet uit. Door dat de focus ligt op juiste houding ben ik me meer bewust van de juiste houding. Sinds movecamp minder pijnstillers en minder bezoekjes aan de kine en osteopaat!
Christel Van eccelpoel
Christel Van eccelpoel
2022.08.26
Bij move camp sport je in een toffe groep die niet te groot is en waar je goede begeleiding krijgt van de trainer en van de mede sporters. Zeker het proberen waard en je bent eraan verkocht om het te doen!
lieve crauwels
lieve crauwels
2022.08.26
Fijne training met toffe mensen. Tijdens de oefeningen wordt jouw houding gecorrigeerd indien nodig zodat je geen letsels krijgt. Voor iedereen toegankelijk. Ben elke week blij dat ik geweest ben.