Moritz Michaelis Reviews

Moritz Michaelis Reviews

5.0

Excellent - based on 27 reviews

morimi.no
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (27)
Christer Nordbø
Christer Nordbø
2023-01-01
recommends
Moritz innehar en helt enorm kunnskap, og jobber hardt for at du skal klare å få til ditt mål og gjøre det til en livsstil du kan leve med. Her snakker vi ikke forbud som gis, men heller hvordan en kan nyte det man vil nyte, uten at man skal føle man «sklir ut». Deler flittig med seg, enten det er kosthold, trening, psykologi eller memes. Og hadde memes kommet med forskningsartikler så hadde han linket dem inn, som det meste av det han sier ellers kan. Anbefales varmt!
Advertisement
Wibecke Oldereide Sagvaag
Wibecke Oldereide Sagvaag
2022-11-20
recommends
Moritz kan anbefales på det sterkeste. Faglig dyktig, super på å tilpasse treningen til vondter/utfordringer, kreativ og legger tilrette for god variasjon i treningen som gjør at en aldri rekker å bli lei😁 Topper det hele med godt humør, sterke meninger og en genuin interesse for de han møter på sin vei.
Mette Kindlistuen
Mette Kindlistuen
2022-11-14
recommends
Moritz er en PT som jeg virkelig anbefaler å gi en sjanse. Han møter en på en veldig god måte. Kunnskaps og erfaringsnivået er utrolig høyt. Forklarer ting enkelt, og det er høy takhøyde for spørsmål.
Linda Engeskaug
Linda Engeskaug
2022-11-06
recommends
Engasjert og dyktig. Dette er en som brenner for faget sitt og for å hjelpe andre 😀
Karoline Wiik
Karoline Wiik
2022-11-06
recommends
Selv om æ hadde erfaring fra vektnedgang tidligere, sto vekta bom fast. Men det va ikke rart når æ aldeles ikke hadde den kunnskapen æ trudde æ hadde. med gode og utfyllende kommentara og tilbakemeldinge fikk æ endra synet mitt på mat, vana og egentlig lært alt på nytt føle æ. angre ikke ett sekund på at æ tok kontakt, for æ e idag 9 kg lettere og 11.5 cm smalere rundt magen etter 5.5 mnd med masse god mat! anbefales virkelig, sitt igjen med masse erfaringer og ikke minst kunnskap som gjorde hele "reisa" mye lettere, selv kombinert med en relativt hektisk hverdag. det e virkelig tydelig at han genuint ønske å hjelpe og æ e virkelig takknemlig for all tida som e brukt til å svare på spørsmål og forklare koffer.
Advertisement
Ane Kleppe
Ane Kleppe
2022-11-06
recommends
En som virkelig kan fagfeltet sitt, viser omsorg for de rundt seg og har god humor. Han er virkelig å anbefale. Jeg digger Morits 🤩
Kjersti Hildebrandt
Kjersti Hildebrandt
2022-08-31
recommends
Her er en med virkelig mye tålmodighet, forståelse og kunnskap! Må være ærlig å si, at jeg hadde mine store tvil at dette skulle funke for meg. Men helt utrolig, han klarte å få meg til å forstå logging av mat, sammensetting og ernæring. Tilgjengelig hele tiden, pusha meg når jeg uteble og hadde jammen trua! Og for ikke å glemme refleksjonen over hvorfor en havner der en er! Er bare en ting å si, enestående!!❤️ Så tusen tusen takk for all hjelp,og for at du er du🤩❤️
Karianne Larsen
Karianne Larsen
2022-02-10
recommends
Kjære Mini, Har fulgt deg lenge, og du imponerer hver eneste dag.. du gir så utrolig mye av deg selv, og du har så enormt mye kunnskap som du deler med oss… Jeg tok kontakt med deg for å få tips, råd og veiledning for få kontroll over matinntaket… Januar har du vært tilgjengelig for meg 24/7, du svarer alltid kjapt og du svarer så jeg forstår, du kommer med tips og råd.. og din kunnskap og din måte å lære bort på er ekstremt imponerende ! Magen og kroppen min har det så mye bedre nå, nå som jeg har mer kunnskap om hva jeg spiser.. Jeg følger med deg, og jeg suger til meg all i formasjon du deler på sosiale medier.. TUSEN TAKK for alt du deler og tusen takk for din tålmodighet! Du er helt rå, jeg anbefale deg av hele mitt hjerte ❤️
Yri Øverland
Yri Øverland
2022-01-21
recommends
God som gull - en kunnskapsrik personlig trener som tar alle på alvor - en viktig samspiller som er veldig flink med unge idrettsutøvere både på skadeforebygging, muskelbygging og mentalt på motivasjon og selvtillit 👍🏻👍🏻👍🏻
Advertisement
Gulden Kveen
Gulden Kveen
2022-01-20
recommends
Anbefaler han på det varmeste. Følger utrolig godt opp, rask til å svare på spørsmål. Og for første gang er jeg mett etter hvert måltid uten å ha lyst på godis eller små spise som jeg gjorde før. Han lærer meg å spise riktig og få mer energi. I tillegg har han fantastisk gode oppskrifter 🤩 Gleder meg til fortsettelsen 😀 Etter endt mnd fortsetter jeg på egne ben. Følger deg fortsatt, leser alt du legger ut og tester ut oppskriftene dine. Og de er fantastiske 🤩 Takk for alt du har lært meg. Alle råd du har gitt og vært tilgjengelig 24/7 Takk for at du forklarer ting på en enkel måte!
Tone Nordtun
Tone Nordtun
2021-05-07
recommends
Dei 1600 kr i mnd eg betalte for kostholdsveiledning var gull verdt! Fått gode rutiner, veldig god oppfølging og er gjennomførbart! Ingen avansert kost. Oppfølging kvar dag om det var spørsmål eller noko eg måtte endret på og en fin samtale en gang i uka! Anbefales!
Ane Svendsen
Ane Svendsen
2021-04-13
recommends
En PT med høy faglig kompetanse som virkelig brenner for faget. Moritz har en imponerende måte å jobbe på og gjør alt for sine kunder. Han gir virkningsfulle råd og er flink til å spiller andre gode! Takknemlig for alt du har bidratt med ☺️🙏
Marie Solli Slaattebræk
Marie Solli Slaattebræk
2021-04-13
recommends
Dyktig, erfaren pt, han er faglig sterk og en fin inspirator. Moritz møter folk der de er i livet, og tar hensyn til forutsetninger og prioriteringer når det gjelder plan for trening og kosthold.
Advertisement
Jo Opstad
Jo Opstad
2021-04-12
recommends
Anbefales! Har i mange år prøvd å snu min egen tankegang i forhold til kosthold og trening, men lite har hjulpet før jeg startet hos Moritz. Gode samtaler og en kunnskapsrik coach.
Kristine Haga
Kristine Haga
2021-04-12
recommends
Knowledge is power💪 Ekstremt god på å skape en forståelse, og i en endringsprosess, må mennesker forstå hvorfor for å lykkes🔥 Ellers en utrolig omsorgsfull, god, flink, dyktig og kunnskapsrik mann! Anbefales💛
Renate Oldereide Haave
Renate Oldereide Haave
2021-04-12
recommends
Moritz tilbyr et variert treningsprogram og er kjempe flink til å motivere. Han er propp full av kunnskap som jeg benytter meg av. Jeg har gått på gruppetrening i over et år og stortrives.
Anja Marie Olsen
Anja Marie Olsen
2021-04-12
recommends
Anbefales sterkt! Mye kunnskap og kompetanse jeg ikke har sett maken til på lenge! Du velger aldri feil om du velger Moritz Michaelis!👌
Advertisement
Ruben Wallentinsen
Ruben Wallentinsen
2021-04-12
recommends
Utmerket faglig og glimrende oppfølging
Samuel Poudroux
Samuel Poudroux
2021-04-12
recommends
Talented young individual who knows what he is talking about. Passionate about research in areas of nutrition, therapy/rehab and exercises with their effectiveness. Easy going and polite, always smiling 👍
Marvina Tursun
Marvina Tursun
2021-04-12
recommends
Utrolig flink og nøye på det han gjør🙌🏼 Jeg fikk skreddersy treningsplan da jeg trent hos ham. 👍🏻Anbefaler sterk