Hrad Hartenštejn

mojevary.cz

Hrad Hartenštejn Reviews

Excellent rating
4.7
464 reviews Verified
Hrad Hartenštejn
%title%

%offer%

Reviews ( 464 ) 4.7

Jiří Pavlíček
Jiří Pavlíček
2024.05.10
Advertisement
Veronika Vondráčková
Veronika Vondráčková
2024.05.09
Martin Pešta
Martin Pešta
2024.05.05
Livia A
Livia A
2024.05.05
Jo Namorek
Jo Namorek
2024.04.15
Kousek od nového bydlení Krása se jen koukat
Advertisement
tony jeřábek
tony jeřábek
2024.04.09
Pěkná hradní zřícenina na kopci nad bochovem s krásným výhledem na okolí 😊 Výstup na kopec je trošku zdlouhavější takže žádný spěch a klidný krok 👍 ten výhled z vrchu za to stojí 😊 Prosím udržujte pořádek místo je čisté a byl bych rád kdyby to tak bylo i při mé další návštěvě 😊 odpadkové koše jsou na hradní zřícenině k dispozici 😊
Tomáš Vlach
Tomáš Vlach
2024.04.08
Krásné místo, které stojí za to vidět. Protože z této zříceniny je krásný výhled na okolí. Vstup do věže je jen s klíčemi, které se nachází v info centru Bochova. Samotná zřícenina má ještě kus dávné historie pohromadě. Ale moc jí nezbylo. Věž byla uzamčená takže nemůžeme hodnotit vnitřek. Doporučuji navštívit i když nebude přístup do věže. I tak je co vidět. 👍
Kopačková Hana
Kopačková Hana
2024.04.03
Krásné výletní místo s lavičkami a ohništi, kde si můžete i opéct svačinu 😉. Vede sem několik příjemných procházkových tras. Klíče od věže k zapůjčení v návštěvnickém centru v Bochově.
Viliam Kudelka
Viliam Kudelka
2024.04.02
Krásne miesto s pekným výhľadom a hlavne kľud.
Advertisement
Michal Davídek
Michal Davídek
2024.04.01
Robert Moutelik
Robert Moutelik
2024.03.10
Ga Vor
Ga Vor
2024.02.18
André Knittel
André Knittel
2024.01.02
Advertisement
Pavel Kučera
Pavel Kučera
2024.01.01
Leos Bozek
Leos Bozek
2023.11.20
Jan Boukal
Jan Boukal
2023.11.02
Milan Rajwa
Milan Rajwa
2023.10.29
Pripravte se na 1.5 km prochazku trosku do kopce, ale nic hroznyho. Je to hezky misto na piknik s vyhledem.
Advertisement
Knizepan Bjorn
Knizepan Bjorn
2023.10.28
Nádherný místo
Miroslav Černý
Miroslav Černý
2023.10.13
Krásná zřícenina a zároveň věž slouží jako rozhledna
Karel Rakafi
Karel Rakafi
2023.10.03
Hezké místo, tady se mrkněte na video .....Chcete-li se dozvědět víc koukněte na video na mém kanále Karel Fakafi na YouTube ...hezký výhled do okolí, jo a nezapomeňte si vyzvednout klíče od věže jak je psánoí tady v recenzích