Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż

Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż Opinie

Opinie Doskonały
5.0
82 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (82)
Wiesław Huber
Wiesław Huber
2024.04.11
Firma profesjonalna i wywiązująca się z deklarowanych ustaleń.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.04.15
Dziękujemy za pozytywną opinię, to dla nas bardzo ważne. Jesteśmy dumni, że mogliśmy Państwa wesprzeć. Serdecznie pozdrawiamy.
Katarzyna Huber
Katarzyna Huber
2024.04.11
Pełen profesjonalizm a właściciele to ludzie z sercem na dłoni, empatyczni, pomocni, zaangażowani.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.04.15
Dziękujemy bardzo za tak wspaniałe słowa. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci byli zadowoleni. Ślemy pozdrowienia.
Bartosz Szarmach
Bartosz Szarmach
2024.04.11
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.04.15
Dziękujemy za zaufanie.
MysuniaOliwunia Niunia
MysuniaOliwunia Niunia
2024.04.11
Z całego serca chciałam podziękować Zakładowi Pogrzebowemu Mój Anioł Stróż za przepiękna ceremonię pogrzebową.Profesjonalne podejście do rodziny pogrążonej w żałobie. Zakład pogrzebowy zadbał o każdy detal tak aby pogrzeb przebiegł tak jak trzeba,wszystko było piękne. Serdecznie polecam.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.04.15
Dziękujemy za przemiłą opinię. Zawsze staramy się dostarczyć usługi na najwyższym poziomie. Serdecznie pozdrawiamy.
Justyna Rudłowska
Justyna Rudłowska
2024.04.10
Zakład pogrzebowy Aniol Stróż jest nie zwykle profesjonalny.Caly trud organizacji pochówku łącznie z załatwianiem spraw urzędowych,wiązanek, poleceniu miejsca na stype spoczął na barkach właściciela zakładu P.Łukaszu. Nie tylko cierpliwie wyjaśniał nam wszelkie wątpliwości, ale też z pełnym zrozumieniem podchodził do naszych oczekiwań. Zadbano o każdy drobiazg,uroczystość odbyła się bez potknięć, sprawnie i profesjonalnie. Dlatego jeżeli ktoś potrzebuje pomocy firmy,która przede wszystkim będzie dbała o godny pochówek i będzie się liczyła z uczuciami żałobników, a do tego perfekcyjnie zadba o każdy detal uroczystości- całym sercem polecam. Ogromne podziękowania dla p. Łukasza Lewandowskiego i pracowników zakładu.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.04.15
Dziękujemy za tak miłe słowa, Pani Justyno. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym momencie. Szacunek dla naszych klientów i ich oczekiwań jest dla nas priorytetem. Życzymy wszystkiego dobrego i ślemy pozdrowienia.
Jaroslaw Tabaczkiewicz
Jaroslaw Tabaczkiewicz
2024.03.29
Chciałbym skomplementować w samych superlatywach Zaklad Pogrzebowy Mój Anioł Stroz z Bydgoszczy a w szczególności Pana Łukasza Lewandowskiego właściciela firmy. Pan Lewandowski bardzo dużo pomógł mi w sprawach formalnych które musiałbym załatwić osobiście a z powodu że nie mieszkam w kraju byłoby to dla mnie skomplikowane. Myślę że w tych trudnych chwilach jakich znajdujemy się w momencie utraty kogoś bliskiego potrzebujemy profesjonalnej i życzliwej obsługi , dlatego chciałbym polecić firmę pogrzebową p. Lewandowskiego Mój Anioł Stroz całą odpowiedzialnością.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.04.03
Dziękujemy za Pana wspaniałą opinię. Jest nam niezmiernie miło i cieszymy się, że mogliśmy pomóc najlepiej, jak to tylko było możliwe. Jeszcze raz dziękujemy za słowa uznania i za rekomendację. Życzymy wszystkiego dobrego.
Dariusz Polachowski
Dariusz Polachowski
2024.03.28
Ogromny szacunek i wielka wdzięczność dla Mój Anioł Stróż za bardzo sprawne i profesjonalne przeprowadzenie pogrzebu mojej siostry!Profesjonalizm w najlepszym wydaniu- począwszy od pierwszego telefonu( stały kontakt, uzgadnianie i dopracowywanie szczegółów), poprzez bardzo sprawną obsługę(załatwianie wszelkich formalności, łącznie z ZUS) jak i samą ceremonię(niezwykle sprawna i piękna w formie dzięki panu Łukaszowi i jego pracownikom), po której uczestnicy pogrzebu byli pod dużym wrażeniem.Wszystko to z dużym zrozumieniem, wielką empatią i szacunkiem.Zdecydowanie polecam!!!
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.04.03
Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa. Jest nam wyjątkowo miło, że mogliśmy Państwu pomóc w tych trudnych chwilach. Zawsze staramy się działać z empatią i zrozumieniem. Serdecznie pozdrawiamy.
Dominika
Dominika
2024.03.27
Dziękujemy serdecznie za przepiękną Ceremonie Pogrzebową. Fachowość, empatia i szacunek, a przy tym bardzo atrakcyja cena! Polecamy z całego serca Zakład Pogrzeboy Mój Anioł Stróż!
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.04.03
Dziękujemy za Pani ciepłe słowa. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pani oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy.
Marcin
Marcin
2024.03.26
Usługi na najwyższym poziomie. Empatia, subtelność i pomoc na każdym etapie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.03.27
Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepszą możliwą obsługę. Pozdrawiamy.
Inga Bartz
Inga Bartz
2024.03.25
Chciałabym wraz z rodziną serdecznie podziękować całemu zespołowi zakładu pogrzebowego za profesjonalne i godne wyprawienie ceremonii pogrzebowej mojego ukochanego wujka. Wasza empatia, troska i staranność sprawiły, że mogliśmy pożegnać naszego bliskiego w sposób, który pozostanie na zawsze w naszej pamięci. Dziękujemy za Waszą życzliwość i wsparcie w tym trudnym czasie. Oby więcej tak dobrych osób było na świecie. Jesteśmy bardzo wdzięczni.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.04.03
Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy wspierać Państwa w tym trudnym czasie. Zawsze robimy co w naszej mocy, aby uczynić dzień pożegnania możliwie najpiękniejszym. Pozdrawiamy.
Bardzo Dziękujemy Z całego serca chciałam podziękować wszystkim pracownikom Zakładu Pogrzebowego Mój Anioł Stróż za życzliwość, współczucie oraz empatię. Szczególne wyrazy podziękowania należą się Panu Łukaszowi, który w tak trudnym dla mojej rodziny momencie potrafił okazać nam swoją życzliwość i serce, a także przejął cały wysiłek związany z załatwianiem wszystkich formalności. Pan Łukasz dopilnował, aby Ceremonia Pożegnania miała piękną oprawę, dbając o każdy najdrobniejszy detal. Szczerze polecam pełne profesjonalizmu usługi Waszego zakładu.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.03.25
Dziękujemy za tak ciepłe słowa i docenienie naszych starań. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym czasie i być możliwie najlepszym wsparciem. Życzymy dużo siły i przesyłamy pozdrowienia.
Dominik Motoła
Dominik Motoła
2024.03.16
Zakład pogrzebowy Mój Anioł Stróż zapewnił profesjonalnie przygotowaną ceremonię o charakterze wojskowym. Znakomity kontakt oraz dbałość o każdy detal sprawiły, że nie musieliśmy się o nic martwić. Wszystko zostało dopięte na ostatni guzik, co umożliwiło godne pożegnanie bliskiej osoby. Widać było pełne uszanowanie i doniosłość przeprowadzonej ceremonii. Jesteśmy wdzięczni za ich zaangażowanie i profesjonalizm w trudnym czasie. Dziękujemy wszystkim pracownikom zakładu!
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.03.25
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Jesteśmy szczęśliwi, że mogliśmy wesprzeć Pana w tak trudnym czasie. Zawsze wkładamy serce w naszą pracę. Pozdrawiamy.
Agnieszka Janasz
Agnieszka Janasz
2024.03.13
Z całego serca chciałam podziękować wszystkim pracownikom Zakładu Pogrzebowego Mój Anioł Stróż za życzliwość, współczucie oraz empatię. Szczególne wyrazy podziękowania należą się Panu Łukaszowi, który w tak trudnym dla mojej rodziny momencie potrafił okazać nam swoją życzliwość i serce, a także przejął cały wysiłek związany z załatwianiem wszystkich formalności. Pan Łukasz dopilnował, aby Ceremonia Pożegnania miała piękną oprawę, dbając o każdy najdrobniejszy detal. Mój tatuś został pochowany z pełną godnością i szacunkiem, za co jeszcze raz z całego serca dziękuję i szczerze polecam pełne profesjonalizmu usługi Waszego zakładu.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.03.14
Pani Agnieszko, serdeczne podziękowana od całego naszego zespołu za tak piękne słowa doceniania. Dziękujemy za zaufanie i życzymy Państwu dużo siły oraz wszystkiego dobrego.
Kacper Knapinski
Kacper Knapinski
2024.02.19
decydowanie polecam tę firmę. Usługa wykonana profesjonalnie mimo mega niesprzyjających warunków atmosferycznych. Pracownicy są niezwykle troskliwi empatyczni i dbają o każdy detal.Cały zespół firmy "Mój Anioł Stróż"
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.02.23
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Staramy się zawsze dbać o każdy detal. Dziękujemy za rekomendację i serdecznie pozdrawiamy.
Dariusz Knapiński
Dariusz Knapiński
2024.02.19
Pierwszy raz spotkałem się z tak wysoka kulturą, empatią, a przy tym jednocześnie profesjonalizmem przy organizacji pochówku. W tak trudnych dla nas chwilach byliście dla nas wielkim wsparciem, a formalności, których wg nas nie byłokońca, załatwiliście w „mgnieniu oka”. Wielkie Bóg zapłać.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.02.23
Panie Dariuszu, dziękujemy za Twoje ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy wesprzeć Państwa w trudnym czasie. To dla nas priorytet i na tym bardzo nam zależy. Serdecznie pozdrawiamy.
Aleksandra Rogalska
Aleksandra Rogalska
2024.02.18
Usługa wykonana na najwyższym poziomie , profesjonalne podejście pracowników do sytuacji, troskliwi , empatyczni dbają o każdy detal . Zdecydowanie polecam
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.02.19
Serdecznie dziękujemy.
Katarzyna Kubaczewska
Katarzyna Kubaczewska
2024.02.12
W trudnych chwilach kiedy nie wiadomo co i jak zorganizować jeśli chodzi o pochówek bliskiej osoby , zakład pogrzebowy MÓJ ANIOŁ STRÓŻ bardzo nam w tym pomógł. Pan Łukasz mega profesjonalny , z pełnym zaangażowaniem doradził w każdej kwestii . Duza kultura osobista i ogromna klasa! Kompleksowa pomoc , wszystko dopięte na ostatni guzik . Zadbano o piękną oprawę, kwiaty , wzruszające pożegnanie na cmentarzu 🙏🏻Jestem pod ogromnym wrażeniem całego zespołu zakładu pogrzebowego MOJ ANIOL STROZ 🖤 Polecam ,oraz dziękuję z całego serca !
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.02.16
Pani Katarzyno, jest nam niezmiernie miło czytając te ciepłe słowa. Bardzo dziękujemy za docenienie naszej pracy i za polecenie. Życzymy wszystkiego dobrego.
Usługa pogrzebowa Dziękuję bardzo zakładowi pogrzebowemu Mój Anioł Stróż za piękną ceremonię. Za empatię okazaną w tych trudnych dla nas chwilach. Wielkie podziękowania dla obsługi i Pana Łukasza, który z wielką starannością zadbał o każdy szczegół. Z czystym sercem polecam Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż. Profesjonalnie. Ekskluzywnie. Dyskretnie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.02.12
Pani Izabelo, dziękujemy za tak wspaniałe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy być wsparciem w tym trudnym czasie. Pozdrawiamy.
Izabela Chyła
Izabela Chyła
2024.02.09
Bardzo dziękuję za piękną ceremonię zakadowi pogrzebowemu Mój Anioł Stróż. Za empatię, profesjonalizm i każdy czuły gest ze strony obsługi i Pana Łukasza. Każdy szczegół przygotowany z największą starannością . Zdecydowanie polecam!! Mój Anioł Stróż dobrze się nami zaopiekował 😇.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.02.12
Pani Izabelo, dziękujemy za te ciepłe słowa. Cieszymy się, byliśmy dla Pani pomocni w tym trudnym czasie. Raz jeszcze serdecznie dziękujemy i życzymy wszystkiego dobrego.
Ceremonia pogrzebowa. Pełen profesjonalizm, i za to najwyższa ocena ,pod każdym względem. Pogrzeb mojej ukochanej Bratowej odbył się z wyjątkową dbałością, empatią, pomocą dla rodziny, wsparciem i bardzo profesjonalnie.Pan właściciel i pracownicy bardzo pomocni, dołożyli wszelkich starań by wykonać ceremonię z najwyższym szacunkiem dla zmarłej i nas żałobników. Bardzo dziekujemy za okazanie serca i zrozumienia ,to było dla nas ważne i Pan to wiedział.Brak mi słów by dalej opisać ten profesjonalizm.Wsxystkie nasze prośby i oczekiwania zostały w 200% spełnione. Po prostu z całego serca dziekujemy !!!!

Data doświadczenia: 03 Luty, 2024
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Mój Anioł Stróż 2024.02.09
Droga Pani Grażyno, bardzo dziękujemy za tę piękną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy Państwa wesprzeć i zorganizować tak wyjątkowe pożegnanie. Wszystkiego dobrego dla Pani i Pani Rodziny.