Mobi Servis

Mobi Servis Reviews

Excellent rating
4.9
60 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (60)
Aljosa Povijac
Aljosa Povijac
2024.02.07
Brza usluga i razumne cijene. Za svaku pohvalu!
Reply from Mobi Servis 2024.02.07
Hvala Vam na povjerenju
Advertisement
Branko Božac
Branko Božac
2024.02.02
Kristian Zečević
Kristian Zečević
2024.01.25
Super cijene i jako ljubazni sve prepuruke
Mila Basic
Mila Basic
2024.01.20
Preporuke
Sandi Baressi Šegota
Sandi Baressi Šegota
2023.12.15
Advertisement
Sabina Valić
Sabina Valić
2023.12.09
Covjek je miracle maker! 🥰 Popravio mi je mobitel doslovno u 2 minute! Posten i strucan! Preporuke ogromne!
Reply from Mobi Servis 2023.12.09
Poštovana, hvala Vam na pozitivnoj recenziji i lijepim riječima. Drago mi je da sam Vam pomogao. Vaš MobiServis
a v
a v
2023.12.04
Servis za poželjeti topla preporuka svima koji imaju problem sa mobitelom. Jednostavno čovjek zna svoj posao
Tea
Tea
2023.11.22
Jadranka Buždon - Bravar
Jadranka Buždon - Bravar
2023.10.29
Super,majstor i čovjek za 10,stručan,dobar i ljubazan.
Reply from Mobi Servis 2023.10.29
Zahvaljujem na povjerenju
Advertisement
Jasminka Barbancic
Jasminka Barbancic
2023.10.18
Nikad brze osposobljavanje mobitela 😊 Vlasnik susretljiv i strucan 😊
Reply from Mobi Servis 2023.10.18
Hvala na povjerenju
S. E.
S. E.
2023.10.04
Sehr guter Service! Der SIM Karten Slot unseres S21 hat Probleme gemacht und hat die SIM Karte nicht mehr erkannt. In weniger als 24 h war das Bauteil getauscht und das S21 wieder am Start zu fairen Preisen. Klare Empfehlung!!!!
Elisa Revelant
Elisa Revelant
2023.09.29
Eccellente sicuro propongo ad altri grazie ancora una volta di aver mi salvato il cellulare 😀
Cveto Donoša
Cveto Donoša
2023.09.21
Strokovni brzi pokuša sve samo da je gost zadovoljan cene ugodne hvala još jednom ,Vračam se kad bude treba. Hvala Cveto
Advertisement
Vladanco Ivanov
Vladanco Ivanov
2023.09.13
Good job excellent
sunčica švast
sunčica švast
2023.09.11
Vrhunska i brza usluga svaka pohvala te daljnja preporuka.
Mirco Marniga
Mirco Marniga
2023.09.07
Bravo, disponibile e gentile. Parla anche italiano. Ha risolto subito il problema al mio cellulare a prezzo economico.
Reply from Mobi Servis 2023.09.07
Grazie per la vostra fiducia ed è stato un onore esservi d'aiuto, vi auguro tutto ciò che desiderate
Luka Zuf
Luka Zuf
2023.08.31
Advertisement
Rina Cukon
Rina Cukon
2023.08.31
Pohvalno
Holger Döppert
Holger Döppert
2023.08.26
Super Service! Very helpful. And very friendly Without him I would have been lost. Thank you very much.
Fehoo Smailovic
Fehoo Smailovic
2023.08.23