Mobilne-it

mobilne-it.pl

Mobilne-it Reviews

Excellent rating
4.7
64 reviews Verified
Mobilne-it
%title%

%offer%

Reviews ( 60 ) 4.7

kamil krawczak
kamil krawczak
2024.04.29
Bardzo polecam. Nawet najgorsze przypadki są naprawiane. Świetne laptopy w niskiej cenie.
Advertisement
Marek Sowiński (hom)
Marek Sowiński (hom)
2024.04.21
Maciej Milota
Maciej Milota
2024.03.05
Nie polecam, radzę uważać z aukcjami na FB, przedmioty tam sprzedawane mają inny opis a inny sprzęt faktycznie się otrzymuje, nie ma też co liczyć na "pisemną gwarancję", mało tego i cena potrafi się zmienić gdy zapytamy od dowód zakupu, w przypadku chęci reklamacji urządzenia, sprawa jeszcze bardziej się komplikuje.. nie ma woli usunięcia uszkodzeń a za to są groźby zgłoszenia próby wymuszenia do prokuratury, śmieszne, niemniej nie polecam.. pomijam fakt że źródło pochodzenia sprzętu jest nie znane..
Reply from Mobilne-it 2024.05.09
Żenujące... nie dość że wyłudził Pan 100zł to jeszcze Nas Pan bezczelnie oszukał, następnie pod groźbą negatywnej opinii próbował Pan wyłudzić jeszcze 50zł... Cała Nasza konwersacja jest zabezpieczona. Do zobaczenia. (art. 286 § 1 KK)
Mariusz Słowik (Adwokat)
Mariusz Słowik (Adwokat)
2024.02.09
Doskonały informatyk. Wszystko naprawiam tu od 20 lat. Bardzo polecam!
Mateusz Banach
Mateusz Banach
2023.11.21
Bardzo polecam usługi tej firmy. Zakupiony laptop w 100 procentach spełnił moje oczekiwania 💪
Advertisement
Sławomir Bednarek
Sławomir Bednarek
2023.09.01
Nie polecam firmy!!. Brałem udział w 1nej licytacji tzw mysterboxa. Większość rzeczy jaka w paczce była uszkodzona, w paczce również były atrapy telefonów. Po zwróceniu paczki, przez ponad miesiąc nie mogłem odzyskać pieniędzy w efekcie dostałem za mało!
Reply from Mobilne-it 2023.07.14
Nie mieliśmy przyjemności gościć Pana jako klienta
Adam B.
Adam B.
2023.08.31
Nie polecam. Wygrałem licytację na fb dostałem uszkodzony towar i zostałem zablokowany przez Pana Witolda Bawołek na fb. Wielki problem z odzyskaniem pieniędzy. Z niewiadomych przyczyn zwrócił mniej pieniędzy.Chciałem wstawić screeny z rozmowy z p. Witoldem, ale google blokuje takie grafiki.
Reply from Mobilne-it 2023.08.29
Proszę Pana. Nic Pan u nas w firmie nie kupił
Marta
Marta
2023.08.29
Nie polecam.
Reply from Mobilne-it 2023.08.29
Nic Pani u nas nie kupiła...
Witold Bawołek
Witold Bawołek
2023.08.03
Advertisement
Marcin Szostek
Marcin Szostek
2023.05.18
Kupiłem sprzęt na ogłoszeniu olx cena była kusząca wręcz za tanio co budziło moje obawy. Po rozmowie telefonicznej z opcją ubezpieczenia przez OLX zaryzykowałem zamówiłem i dostałem towar. Wszystko jak w ogłoszeniu plus gwarancja na rok bo gościu okazał się firmą informatyczną. Jestem zadowolony z zakupu i z obsługi dlatego polecam
Rafał Frycz
Rafał Frycz
2023.03.31
Mialem okazje poprzez licytacje zakupic kilka laptopow. Nie zawiodlem sie, wszystko zgodne z prawda. Cena korzystna a sprzet na 6 + !!!! Korzystalem rowniez z serwisu komputerowego - szybko, profesjonalnie i wszystko w przystępnej cenie. Nikt nie naciąga na koszty, bez zgody właściciela sprzętu. Gorąco Polecam !!!!!
fhtflash
fhtflash
2023.03.12
Jacek Minor
Jacek Minor
2022.04.11
Dobrze
Advertisement
Blackbull
Blackbull
2022.02.16
Sklep lux. Miła obsługa, widać że pracują tu ludzie którzy znają się na swojej robocie. Dzięki za śrubkę
Piotr Wójcik
Piotr Wójcik
2021.11.30
Kacper Malczewski
Kacper Malczewski
2021.05.18
Z całego serca polecam, kupiłem od tego Pana trzy sztuki używanych lapków wszystko gra kontakt wzorowy!!! Zastrzeżeń brak.
Bartek Cielemęcki
Bartek Cielemęcki
2021.05.18
Profesjonalna obsługa, świetny sprzęt w bardzo dobrych cenach! Polecam 😉
Advertisement
Marcin Zajączkowski (frulik)
Marcin Zajączkowski (frulik)
2021.04.06
Polecam. Pan Witek zawsze znajdzie rozwiązanie problemu. Rzetelnie, z gwarancją i bardzo dobre ceny. Czy to kupno, czy naprawa to warto w pierwszej kolejności od tej firmy zacząć.
Adrian Sobieraj
Adrian Sobieraj
2020.12.28
Pełen profesjonalizm, wszystko sprawnie i bezproblemowo, zdecydowanie polecam!
Trele Morele
Trele Morele
2020.12.22
Brałem udział w wielu aukcjach internetowych. Lepszej niż Mobilne IT nie ma. Pan Witek to osoba jak najbardziej kompetentna i profesionalna. Zawsze można liczyć na pomoc. Kupiłem już parę sztuk i nigdzie nie było takich jakości jak w mobile it. Polecam w 100% a konkurencja niech się uczy od Pana Witka.