the Oosthoek

minicampingdeoosthoek.nl

the Oosthoek Reviews

Excellent rating
4.7
145 reviews Verified
the Oosthoek
%title%

%offer%

Reviews ( 145 ) 4.7

Anouk
Anouk
2024.05.19
Heerlijk weekend gehad op camping de Oosthoek. Kinderen hebben zich geweldig vermaakt.
Advertisement
marco krijgsman
marco krijgsman
2024.05.18
Jörg Krümmel
Jörg Krümmel
2024.05.12
Wir kommen seit 3 Jahren regelmäßig zu Camping de Oosthoek. Wir haben uns dort immer super wohl gefühlt und die neuen Betreiber sind sehr nett und immer hilfsbereit.
Marcel Houtman
Marcel Houtman
2024.05.11
Hele leuke plek, ook met kinderen.
Ulrike Ul
Ulrike Ul
2024.05.09
Sehr schöner Campingplatz, idyllisch gelegen. Die sanitären Anlagen sind modern und sehr sauber. Für Kinder gibt es viele Spielmöglichkeiten und die Tiere (Hühner, Ziegen, Pferde) sorgen für Abwechslung. Zudem kann man von dort aus viele schöne Radtouren starten. Die Besitzer sind sehr freundlich und hilfsbereit. Wir kommen gerne wieder.
Advertisement
Marco van de Velde
Marco van de Velde
2024.04.30
Heel goed verzorgde, schone camping met alleraardigste eigenaars.
Marion Hensen
Marion Hensen
2023.11.28
...für den nächsten Sommer angesehen, herrliche große Wiese für Zelt und Wohnmobil, in einmaliger Natur!! Sehr empfehlenswert❤️
Reply from the Oosthoek 2023.12.06
Hallo Marion, bedankt voor de mooie review. Jullie zijn van harte welkom, maar voor stacaravans hebben wij geen plaatsen.
Rutger Dp
Rutger Dp
2023.10.06
Koos Ottenhoff
Koos Ottenhoff
2023.10.01
Prachtig kampeerterrein bij de boer. Super vriendelijke eigenaren. Prachtig toiletgebouw. Nabij Domburg. Zeeland. Wel reserveren want bijna altijd vol.
Advertisement
Maronna De Kraker Dumonsau
Maronna De Kraker Dumonsau
2023.09.24
Harold Dumonsau
Harold Dumonsau
2023.09.20
Prima rustige camping, goeie koffie nette toiletten douche. Nee prima.
Anneke Koning
Anneke Koning
2023.09.19
Harrie Jansson
Harrie Jansson
2023.08.30
Advertisement
Wil van Loon
Wil van Loon
2023.08.23
Mooie kleine camping die in het zomer seizoen helemaal vol zit. Zeer goede douche en toilet voorzieningen.
stephan holtslag
stephan holtslag
2023.08.14
Heerlijke ruime camping waar je de Kids de hele dag niet ziet omdat ze zo lekker aan het spelen zijn. De beheerders zijn erg gastvrij en maken er een feestje van. Ijscoman komt 2x per week op de camping ook een dame met lekkere gebakjes kwam langs wat een verwennerij. Toiletgebouw is echt top. Wij komen hier nog weer eens terug
Robijn
Robijn
2023.07.20
Wij zijn hier van 8-7 tot 15-7 geweest en het was fantastisch. Grote plekken en heel rustig. Speeltuin voor de kinderen. Je mag er zelf de pony uit de wei halen en met de kinderen een rondje rond de stal lopen. Het is 3 km fietsen naar de zee. Al met al een aanrader maar niet allemaal boeken voor 2024 want wij willen graag dan terug komen!!
Henny Waayer
Henny Waayer
2023.06.08
Grandioze camping fijne eigenaresse goed sanitair leuke omgeving alles is top
Advertisement
Jürgen Frey
Jürgen Frey
2023.05.24
Klasse Minicampingplatz. Alles da was man braucht. Ruhig und doch nicht weit vom Strand.
nel groen
nel groen
2023.05.15
Heel mooie en rustige camping. Heel netjes en een top service
Sophie Postma
Sophie Postma
2023.05.04