MidtVest Festudlejning Reviews

MidtVest Festudlejning Reviews

5.0

Excellent - based on 8 reviews

midtvestfestudlejning.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (8)
ComWiz Dk
ComWiz Dk
2023-11-04
Kan kun anbefale at ringe til Cliff. God hjælp med rådgivning, levering og afhentning af slushice samt alt tilbehør. Med ro i maven kunne vi holde den fedeste fest. Vi vender helt sikkert tilbage :)
Reply from MidtVest Festudlejning 2023-11-04
Hej, vi er kun glade for, at I havde en god fest med vores slush ice maskiner. Du er mere end velkommen til at ringe, hvis I skulle stå og mangle en slush ice maskine til endnu en fantastisk fest. Vi lejer slush ice maskiner ud i hele Midt-Vestjylland. Lej slush ice maskine
Advertisement
Martin Dahlgaard
Martin Dahlgaard
2023-09-13
Vi lejede en slushice maskine, alt var som det skulle være. Maskinen var pæn og ren da vi afhentede den. Alle aftaler var overholdt. VIl 100% bruge MidtVest Festudlejning til vores næste fest
Reply from MidtVest Festudlejning 2023-09-13
Tak Martin for de pæne ord det er Virkelig dejligt at høre at I havde en god fest med slush ice maskine
Sanni Møller Simonsen
Sanni Møller Simonsen
2023-08-23
Tak for god service. Jeres drinks/saft dispenser er perfekt til at lave hurtige kolde drinks. Det er helt sikkert vi bruge jeres maskine igen og igen.
Reply from MidtVest Festudlejning 2023-08-23
Hej Sanni vi er super glad for at du havde en god oplevelse med vores drinks dispenser og vi er selvfølgelig også klar på at hjælpe til det næste arrangement når det skulle komme en gang
DK Rescue Beredskab APS
DK Rescue Beredskab APS
2023-08-17
Vi hos dk rescue beredskab bruger ofte Cliff fra midt vestfestudlejning når vi har større arrangementer til forfriskning til vores mandskab. Vi har altid oplevet en meget serviceminded og professionel service og kan kun anbefale. Og Vi giver derfor fem stjerner
Reply from MidtVest Festudlejning 2023-08-17
Hej og tak få den fine anmeldelse vi ser frem til at fortsætte samarbejdet
Bente Graversgaard
Bente Graversgaard
2023-08-07
recommends
På ældrecenter Centerparken har vi haft fornøjelsen af at leje en maskine og der var en rigtig god service de kom med maskinen og hentede den igen og alt var bare i orden Vores beboere og pårørende samt personale glæder sig igen til at leje maskinen
Reply from MidtVest Festudlejning 2023-08-08
Tak for den fine anbefaling
Advertisement
Mikael Christensen
Mikael Christensen
2023-07-25
Fantastisk service og til en fornuftig pris. Jeg var i tvivl om hvor meget saft jeg skulle have. men det hjalp Cliff med. Jeg vil til enhver tid vælge MidtVest Festudlejning
Reply from MidtVest Festudlejning 2023-07-27
Tak for den fine anmeldelse
Ida Nørgaard
Ida Nørgaard
2023-07-19
Super service! Alt var rent, nemt, forklaret super godt og vi havde en god fest med lækkert slushice 👏🏼
Reply from MidtVest Festudlejning 2023-07-21
Tak Ida for de pæne ord. Vi er glade for vi kunne hjælpe med slush ice maskine til festen
Sandra Bech
Sandra Bech
2023-07-03
recommends
Vi kan klart anbefale at bruge Midtvest festudlejning pga. den gode service. Der er styr på tingene, og maskineriet er rent og ordentligt. Vi lejer gerne igen.