Kapper MichDoMyHair

Kapper MichDoMyHair Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Rianne Niehof
Rianne Niehof
2023.10.10
Super tevreden over de behandeling van Michelle 😍 de kleur is precies zoals ik hem hebben wil en hij blijft ook echt mooi! Echt een vakvrouw die goed luistert naar je wensen en je stralend de deur uit laat gaan 🤩
Advertisement
L Rademaker
L Rademaker
2023.10.06
Kom altijd bij Michelle. Altijd top en mooi!! Neemt de tijd voor je, luistert goed naar wat je wenst dat voor een goede prijs!
Rianne Bekkers-Goossens
Rianne Bekkers-Goossens
2023.10.01
Michelle kent haar vak, geeft een goed advies en luistert naar je wensen. Je gaat bij haar weg met het kapsel dat jij voor ogen had. Dus erg tevreden over haar werk en zeer zeker een aanrader om bij haar in de kappersstoel plaats te nemen.
Zeta
Zeta
2023.09.30
Knipte me perfect. Al drie keer hier geweest. Ze corrigeerde zelf mijn vorige knipbeurt.
Senna Meijer
Senna Meijer
2023.09.30
Gister voor de eerste keer bij Michelle geweest om mijn puntjes te laten knippen. Wat een lieve dame! Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Michelle neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen. Ik zou hier zeker terug komen.
Advertisement
shirley Daams
shirley Daams
2023.09.30
Fijne kapster! Na een poosje als wortel (oranje) door het leven te zijn gegaan heeft Michdomyhair mijn haar weer weten te fixen. Al een aantal keren Highlights laten zetten en nu is mijn haar weer mooi lichtblond zoals ik dat graag wil. Knippen en föhnen word ook prima gedaan. En bovendien is het er gezellig en ga ik er met plezier heen omdat ze weet wat ze doet! 😊
Angel Vd Beld
Angel Vd Beld
2023.09.30
Michelle is echt een top kapster! Mijn haar is zo ontzettend lastig te knippen en elke keer weet ze het weer super mooi te maken. Ga altijd tevreden de deur uit na een super gezellige middag bij haar in de salon te zijn geweest. Ze is echt een aanrader en geeft super advies, ga nooit meer naar iemand anders ! 😘
Nienke Schuurman
Nienke Schuurman
2023.09.30
Geweldig is ze! Nadat een andere kapsalon mijn wensen totaal niet had begrepen en ik koper/rossig door het leven moest 😂 was Michelle er om het weer prachtig te maken! 🫶🏻 Nu al een aantal keer geweest en elke keer super blij met het resultaat! 😍
lotte wijnands
lotte wijnands
2023.09.29
Super lieve leuke meid, die weet wat ze doet. Enorm mooie highlights laten zetten al een aantal keer! Ook kan ze haren opsteken als een pro. Thanks Mich🤩😊
Advertisement
Mandy Wouters
Mandy Wouters
2023.09.29
Michelle is een deskundige kapster. Ze weet wat ze doet en het is ook nog eens gezellig om bij haar in haar salon te komen!
Isabelle Lambriks
Isabelle Lambriks
2023.09.29
Michelle is echt een top kapper, luistert echt naar wat je wilt en doet dit ook precies hoe je wilt. Verven, knippen föhnen in model echt precies hoe ik het altijd wil! Wil je mooie haren precies zoals jij in gedachten hebt? GAAAAN NAAAR MICHDOMYHAIR!!!!! Ga nooit meer naar een ander❤️
Monique Quint
Monique Quint
2023.09.29
Fijne kapster, er wordt geluisterd en het resultaat is geweldig. Knippen, verven, föhnen of invlechten of opsteken wat Michelle ook doet ik ben heel erg tevreden
Mandy Langenbach Wouters
Mandy Langenbach Wouters
2023.09.13
recommends
Michelle is een deskundige kapster. Ze weet wat ze doet en het is ook nog eens gezellig om bij haar in haar salon te komen!
Reply from Kapper MichDoMyHair 2023.10.15
Beste Mandy, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je bezoeken aan onze salon geniet. Michelle zal zeker blij zijn met je complimenten. Tot de volgende keer!
Advertisement
Patricia Vleeming
Patricia Vleeming
2023.04.12
recommends
Heel fijn en super model geknipt en goed en eerlijk kleur advies. Gastvrije locatie (auto voor de deur) met chocolaatjes en heerlijke koffie.
Reply from Kapper MichDoMyHair 2023.10.15
Beste Patricia, Bedankt voor je positieve opmerkingen. We zijn blij dat je onze diensten waardeert. We hopen je snel weer te zien!
Isabelle Lambriks
Isabelle Lambriks
2022.11.08
recommends
Echt een toppertje nog nooit zo mooi geknipt!!!😍😍😍
Reply from Kapper MichDoMyHair 2023.10.15
Hallo Isabelle, wat geweldig om te horen dat je blij bent met je knipbeurt! Dank je wel voor je positieve feedback. We zien je graag weer.
Monique Quint-Peuijn
Monique Quint-Peuijn
2022.09.15
recommends
Verven, knippen en opsteken en krullen. Michelle is een zeer goede kapster.
Reply from Kapper MichDoMyHair 2023.10.15
Beste Monique, hartelijk dank voor je positieve woorden over Michelle. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met haar werk. Graag zien we je snel weer!