MiCenter - serwis telefonów i urządzeń AGD Xiaomi Reviews

MiCenter - serwis telefonów i urządzeń AGD Xiaomi Reviews

4.4

Good - based on 147 reviews

micenter.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (147)
Paulina Mielnik (Kuro Namikaze)
Paulina Mielnik (Kuro Namikaze)
2022-09-28
Advertisement
Kamil Powalski
Kamil Powalski
2022-09-08
Tomasz Kudyba
Tomasz Kudyba
2022-09-08
Mega profesjonalnie, ogarnęli mi temat migiem.
Stanisław Nowak
Stanisław Nowak
2022-09-02
Xiaomi POCO M3 śmiga aż miło.Dziękuje i Pozdrawiam
Paweł Żurawski
Paweł Żurawski
2022-08-26
Szybko, sprawnie i bez niespodzianek przeprowadzona naprawa POCO M3. Polecam.
Advertisement
METAL HEAD
METAL HEAD
2022-08-26
Zlecona praca , wymiana baterii wykonana poprawnie mimo iż serwis nie posiadał baterii do mojego smartfona zgodził się zamontować kupione przeze mnie ogniwo na plus dla serwisu że istnieje taka możliwość , może nie jest to najtańsze miejsce natomias wykonują naprawy bardzo dobrze .
Łukasz Lalak
Łukasz Lalak
2022-08-20
Krzysztof Glazowski
Krzysztof Glazowski
2022-08-15
Profesjonalizm w każdym wzgledzie
Sylwek Święch
Sylwek Święch
2022-08-12
Polecam firmę. Wycena telefonicznie, nawet jak się okazało telefon odebrany chyba na urlopie, czego nie sprawdziłem, ale dostałem odpowiedź. Faktycznie jeden dzień naprawy i telefon jest u mnie, a nie oddawałem na wymianę ekranu, co sam potrafię, a na naprawę płyty głównej, gdzie nawet nie tracę danych, a jednak potrzebne jest poważne stanowisko serwisowe. Jak najbardziej na plus
Advertisement
Marcin
Marcin
2022-08-09
Na tą chwilę czekam na mój zostawiony sprzęt już bardzo długo, końca nie widać. Mam obawy, że nic z tego nie będzie...
Vitalii Ostin
Vitalii Ostin
2022-07-27
Oddałem telefon do flashowania. Pół godziny po flashowaniu telefonu ekran przestał działać. Taka naprawa kosztowała mnie 340 zł + telefon do kosza. Wyciągnij własne wnioski.
Reply from MiCenter - serwis telefonów i urządzeń AGD Xiaomi 2022-07-27
Klient otrzymał działający telefon z działającym ekranem. Zaniósł potem do kogoś kto nakłada folie i wrócił następnego dnia z niedziałającym ekranem. Instalacja softu nie mogła fizycznie uszkodzić ekranu.
Ewelina Kurczyna
Ewelina Kurczyna
2022-07-22
Rewelacja! Serwis zreanimowal mojego roborocka s6maxV! Bardzo rzeczowy, szybki i profesjonalny serwis! W mojej ocenie o niebo lepszy niż oficjalny serwis Xiaomi, który chciał naciągnąć mnie na naprawę rzędu 1400zl - micenter zrobił to za 350zl - dodatkowo nie obciążając mnie kosztami dosztukowal blaszkę, która jest odpowiedzialna za odbijanie robota od przeszkód (blaszka zagubiona w dziwnych okolicznościach po powrocie z serwisu gwarancyjnego Xiaomi…). Okazało się; ze usterka była w zupełnie innym miejscu niż twierdził serwis Xiaomi. Koniec końców, szybko, sprawne i bardzo kulturalnie :-) POLECAM!!!
Michal Zyzak
Michal Zyzak
2022-07-21
Advertisement
Aneta Bajer
Aneta Bajer
2022-07-19
WOJCIECH KOŚCIOŁEK
WOJCIECH KOŚCIOŁEK
2022-07-11
Wspaniała firma, obsługa rewelacja, miałem uszkodzony telefon, oddałem do naprawy, wszystko zrobione na super, cena też bardzo dobra, polecam serdecznie. Ponadto to już nie pierwsza usługa w tym serwisie. Szacunek i uznanie . Dziękuję
Vitya Kurilyak
Vitya Kurilyak
2022-06-16
Дуже швидко поремонтували так як запчастинибули на місці.
Krystian Daroch
Krystian Daroch
2022-06-12
Bardzo pomocny serwis, jako jeden w obrębie 80km od Wrocławia podjął się odesłania telefonu na gwarancje, nawet we Wrocławiu nie chcieli przyjąć telefonu POCO.
Advertisement
Bartlomiej Pekala
Bartlomiej Pekala
2022-05-31
Szybko i sprawnie mój telefon został naprawiony. Polecam
Paweł Wójcik
Paweł Wójcik
2022-05-18
Porządny serwis, szybko wykonana naprawa na odległość.
Reply from MiCenter - serwis telefonów i urządzeń AGD Xiaomi 2022-05-19
Dziękujemy za opinię. Polecamy się.
STANISLAV CHABS
STANISLAV CHABS
2022-05-17
Wszystko jest bardzo dobre. W dwie godziny wymienili baterię w telefonie, usunęli kurz z obiektywu aparatu i nie było to bardzo drogie. Dziękuję bardzo
Reply from MiCenter - serwis telefonów i urządzeń AGD Xiaomi 2022-05-17
Dziękujemy