Jakub

Jakub Reviews

Excellent rating
5.0
20 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (18)
Dorota Siebiata-Tomczyk
Dorota Siebiata-Tomczyk
2021.03.21
Serdecznie polecam, szybki termin realizacji remontu całego mieszkania wraz z sanitariatami ok 4 tyg. Solidnie i zgodnie ze sztuką. Dorota Tomczyk
Advertisement
haywire19891
haywire19891
2021.03.12
Firma wykonywała w moim mieszkaniu usługi wykończeniowe (kafelkowanie, gładzie, malowanie, przeróbki instalacji). Wszystkie usługi wykonane na najwyższym poziomie oraz na czas. Z czystym sumieniem polecam!
Kamil Tomala
Kamil Tomala
2021.03.11
Bardzo dobrze i rzetelnie wykonana usługa remontu i wykończenia pomieszczenia 110m2. Spokojnie polecam firmę i pracowników
Agorcia- w-bibli-
Agorcia- w-bibli-
2021.03.09
Michał Warzocha
Michał Warzocha
2020.06.03
recommends
Piszę w imieniu Teściów, u których Pan Jakub wykonał remont klatki schodowej oraz przeróbki w łazience. "Pan Jakub Podlejski reprezentuje wysoki poziom wiedzy zawodowej jak i kultury osobistej. Pracownicy punktualni o wysokich kwalifikacjach. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykonania jak i z terminu rozpoczęcia oraz zakończenia prac. Firma uwzględnia wynikłe w trakcie prac propozycje Inwestorów informując o możliwościach i sposobach ich realizacji-zawsze stara się rozwiązać po myśli Inwestora. Z pełną odpowiedzialnością polecamy usługi firmy Metr na Metr, z których jesteśmy w pełni zadowoleni. Teresa i Zenon Królik
Advertisement
Krzyszktof Kucharczyk
Krzyszktof Kucharczyk
2020.05.30
Jakość wykonanej usługi oceniam na 5 gwiazdek. Wszystko w porządku. Polecam tych panów.
Dawid Bednarczyk
Dawid Bednarczyk
2020.05.30
recommends
Bardzo dobrze wykonana usługa. Szybko, profesjonalnie, wg. ustaleń. Dziękujemy. Polecamy Metr na Metr.
Anna Bugdal
Anna Bugdal
2020.05.29
recommends
Serdecznie polecam usługi.
Kasia Foltańska
Kasia Foltańska
2020.05.29
recommends
polecam serdecznie???? ??
Advertisement
Karolina Żukowska
Karolina Żukowska
2020.05.29
recommends
Zdecydowanie polecam, wszystko przebiegło dobrze
Ksawery Stanicki
Ksawery Stanicki
2020.05.29
recommends
zdecydowanie polecam ! szybko sprawnie i z zaangażowaniem !
Jerzy Sikora
Jerzy Sikora
2020.05.25
Młody zespół, który bez problemów radzi sobie ze wszystkimi pracami remontowymi Pełen profesjonalizm. Polecam.
Karol Bielski
Karol Bielski
2020.05.24
Polecam serdecznie firmę do zadań specjalnych. Remont, naprawa, przebudowa, remoncik, dla nich nic nie jest wyzwaniem tylko kwestą techniczną. Wszystko zrobią dobrze i na czas. Tak właśnie powinno być i tak dalej trzymać . Pozdrawiam
Advertisement
Mirosław M Szmyła
Mirosław M Szmyła
2020.05.24
recommends
Szybko, fachowo i z gwarancje to mi się podoba. Fachowcy w szczegółach widać ich zaangażowanie.Polecam
Mateusz Śliwa
Mateusz Śliwa
2020.05.19
Jesteśmy zadowoleni z remontu. Profesjonalizm, dokładność. Wszystko jest tak jak uzgodniliśmy. Bezproblemowy kontakt. Polecamy z żoną Metr na Metr!
Julia Konarska
Julia Konarska
2020.05.14
recommends
Świetna robota, mieszkanko jak nowe ? Rodzice zachwyceni!
Krzysztof Krystecki
Krzysztof Krystecki
2020.05.13
recommends
Polecam, pełen profesjonalizm.
Advertisement
Ania Agata Popławska
Ania Agata Popławska
2020.05.12
recommends
Polecam ! świetna i miła obsługa ! i pełen profesjonalizm :)