MetallDekorationen.de

MetallDekorationen.de Reviews

Excellent rating
4.5
473 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (473)
Łukasz Fischer
Łukasz Fischer
2024.04.20
Wieszaki, które zakupiłem są świetnie wykonane i dobrze się sprawdzają. Będę polecał ten sklep i zapewne w przyszłości wrócę.
Reply from MetallDekorationen.de 2023.11.29
Panie Łukaszu! Bardzo cieszymy się, że wieszaki spełniły Pana oczekiwania i doceniamy miłe słowa. Dziękujemy za polecenie naszego sklepu i zapewniamy, że zawsze będziemy dążyć do utrzymania wysokiej jakości naszych produktów. Z niecierpliwością czekamy na Pana kolejną wizytę!
Sylwia Skrzyńska
Sylwia Skrzyńska
2024.04.20
Wieszak na medale super! Bardzo precyzyjnie i starannie wykonany, solidny, utrzymuje ponad 100 medali bez żadnego problemu. Na pewno zamówię kolejny. Polecam w 100%
Angelika Kurek
Angelika Kurek
2024.04.19
Wszystko super. Baaardzo polecam
Natalia
Natalia
2024.04.19
Nie polecam tej firmy. Zamówiłam wieszak, który przyszedł lekko zakrzywiony, więc go zwróciłam. Na pieniądze czekam już prawie 3 miesiące, wysłałam kilkanaście maili w mojej sprawie zwrotu oraz wykonałam kilkanaście tel... cały czas pusta informacja że zwrot pieniędzy jest w trakcie realizacji ... Dramat. Kwota nie jest mała więc jestem zmuszona inaczej sprawę załatwić bo niestety firma jest bardzo nierzetelna l. Uważajcie!
Marta
Marta
2024.04.19
Polecam, szybka realizacja, piękne wykonanie, przystępna cena 🙂
Reply from MetallDekorationen.de 2023.11.29
Pani Marto! Dziękujemy z całego serca.
Slawek Walczak
Slawek Walczak
2024.04.18
Super produkt szybko solidnie polecam...
Joanna Markowska
Joanna Markowska
2024.04.18
Produkty najwyższej jakości. Z czystym sumieniem - polecam.
Reply from MetallDekorationen.de 2023.10.24
Dziękujemy!
Dariusz Radomski
Dariusz Radomski
2024.04.17
Karolina Zewald
Karolina Zewald
2024.04.16
Marcin Babulewicz
Marcin Babulewicz
2024.04.16
Nie polecam tego sklepu od 2 tygodni proszę się o zwrot pieniędzy za słabej jakości zegar !
Alex J
Alex J
2024.04.15
Nie polecam, czas realizacji ciągnie się w nieskończoność. Mijają dwa miesiące i nadal nie otrzymałam zamówienia.
Krysia Siejek
Krysia Siejek
2024.04.15
Kacper Wiązowski
Kacper Wiązowski
2024.04.13
Towar wysokiej jakości zgodny z opisem.
Michał Nowak
Michał Nowak
2024.04.11
Realizacja zamówienia expresowo. Towar zgodny z opisem. Niestety tylko nie płynie a tyka. Nawet po wymianie mechanizmu który dosłano.
Małgorzata Lodowska
Małgorzata Lodowska
2024.04.10
Fajny gadżet. Polecam
Paulina Sk
Paulina Sk
2024.04.10
Polecam! Piękne metalowe dekoracje 👍
Paulina Delestowicz
Paulina Delestowicz
2024.04.10
Zamówiłam mężowi wieszak na medale,zobaczcie sami jak się pięknie prezentują medale .Polecam wszystkim którzy jeszcze zwlekają z zamówieniem stronę Metalowe Dekoracje ♥️😊
Sławomir Starosta
Sławomir Starosta
2024.04.10
Karolina Banach
Karolina Banach
2024.04.09
Produkt bardzo ładny, zgodny z zamówieniem.
Paulina Dominiak-Bienias
Paulina Dominiak-Bienias
2024.04.09
Dziękuje! Stojaki na kwiatki idealnie wpisały się w moje wnętrze 😊