MetallDekorationen

MetallDekorationen Reviews

Excellent rating
4.6
456 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (456)
Michał Nowak
Michał Nowak
2024.04.11
Realizacja zamówienia expresowo. Towar zgodny z opisem. Niestety tylko nie płynie a tyka. Nawet po wymianie mechanizmu który dosłano.
Małgorzata Lodowska
Małgorzata Lodowska
2024.04.10
Fajny gadżet. Polecam
Paulina Sk
Paulina Sk
2024.04.10
Polecam! Piękne metalowe dekoracje 👍
Paulina Delestowicz
Paulina Delestowicz
2024.04.10
Zamówiłam mężowi wieszak na medale,zobaczcie sami jak się pięknie prezentują medale .Polecam wszystkim którzy jeszcze zwlekają z zamówieniem stronę Metalowe Dekoracje ♥️😊
Sławomir Starosta
Sławomir Starosta
2024.04.10
Lidia Stefanowicz
Lidia Stefanowicz
2024.04.09
Fatalna obsługa klienta. Produkt zamówiony z terminem realizacji 2-3 dni robocze, jest już dawno po tym terminie, niestety słuch o moim zamówieniu zaginął. Nikt nie odpowiada na maile, a także nie odbiera telefonu. Zaczynam wątpić czy ta firma naprawdę istnieje, bo wygląda to na jedno wielkie oszustwo.
Karolina Banach
Karolina Banach
2024.04.09
Produkt bardzo ładny, zgodny z zamówieniem.
Paulina Dominiak-Bienias
Paulina Dominiak-Bienias
2024.04.09
Dziękuje! Stojaki na kwiatki idealnie wpisały się w moje wnętrze 😊
Izabela Grochowiecka
Izabela Grochowiecka
2024.04.09
Polecam gorąco!!
Paulina Piotrowska
Paulina Piotrowska
2024.04.08
Polecam w 100%
Radosław Olejniczak
Radosław Olejniczak
2024.04.08
Bardzo dobre jakościowo.
Marta
Marta
2024.04.08
Nowoczesny design, solidne wykonanie. Polecam!
POLA Rechinbach
POLA Rechinbach
2024.04.08
Jakość produktu na bardzo wysokim poziomie, a kontakt z firma rewelacyjny. Pani Karina jest niezastąpiona. Profesjonalizm na każdym etapie. Produkt dostarczony na czas, a nawet przed czasem. Dziękuję
Justyna Belka
Justyna Belka
2024.04.08
Piergiesówka. Dom w górach
Piergiesówka. Dom w górach
2024.04.08
Zamówiony towar-dwa metalowe wieszaki Parzenica - pięknie wyglądają na drewnianej ścianie w naszym domu w górach. Jakość wykonania na najwyższym poziomie, szybka realizacja. Polecam!
Radoslaw Bobowski
Radoslaw Bobowski
2024.04.08
Nie polecam tej firmy. Po złożeniu zamówienia z realizacją w ciągu dwóch dni roboczych, nie otrzymaliśmy produktu przez miesiąc. Zrezygnowaliśmy z zamówienia, a firma zrealizowała zamówienie po tym fakcie i wysłała produkt. Pani w biurze stwierdziła, żeby nie odbierać przesyłki i wróci do nich. Tak zrobiliśmy. Następnie przez kolejny miesiąc nie mogliśmy doprosić się zwrotu pieniędzy, które finalnie zostały zwrócone z potrąceniem kosztów transportu.
TRANSPORT G
TRANSPORT G
2024.04.07
Kasia Redler
Kasia Redler
2024.04.05
Polecam metalowe dekoracje. Wieszak na medale pięknie się prezentuje . Wysyłka była szybka .
Agnieszka Maciejewska
Agnieszka Maciejewska
2024.04.05
Pięknie i porządnie wykonane, super obsługa, bardzo polecam:)
Lidia Żebrowska
Lidia Żebrowska
2024.04.05
Polecam!!! Doskonała jakość, dbałość o każdy detal i solidność nogi do stołu pozwolia nam stworzyć nasz wymarzony stół dębowy.