Meer dan een lintje Reviews

Meer dan een lintje Reviews

4.9

Excellent - based on 18 reviews

meerdaneenlintje.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (17)
Kyra Van BEEK
Kyra Van BEEK
2022-02-28
Advertisement
annette sluiter
annette sluiter
2022-02-06
Dit is zo’n leuke webshop! Ik ben héél blij met de kaarten en het inpakpapier die ik bij ‘meer dan een lintje’ heb besteld. De service is bovendien snel en erg sympathiek. Een dikke aanrader!
Kim van Loo
Kim van Loo
2022-01-09
Mooie producten, super service en producten goed ontvangen! Blij mee en zeker een aanrader om hier je inpakmateriaal en kaartjes te bestellen! :)
Kim Van Loo
Kim Van Loo
2021-11-03
Lisette van Kemenade
Lisette van Kemenade
2021-10-25
Hele mooie spullen en het is een kadootje om ze te ontvangen. Snel bezorgd en heel mooi ingepakt.
Advertisement
Beau Berest
Beau Berest
2021-10-15
Ciska Tamminga
Ciska Tamminga
2021-10-12
Lucia Stouten
Lucia Stouten
2021-10-11
Ik ben heel tevreden over de bestelling die ik bij ‘meerdaneenlintje’ heb gedaan. Heel mooi ingepakt en ook snel geleverd. Ik ga zeker mijn kerstkaarten bestellen bij ‘meerdaneenlintje’ . Heel leuk om te versturen ❤️
Freeke Govers
Freeke Govers
2021-10-11
Mooie spullen. Bestelling wordt prachtig ingepakt. Ik ben fan!
Advertisement
Nona van berkel
Nona van berkel
2021-10-11
Te leuke spulletjes waar je vrolijk van wordt! Bestelling kon in heel snel ophalen. Ik ga zeker in toekomst vaker bestellen!
joppe van catz
joppe van catz
2021-10-11
Super leuke, unieke producten en goede communicatie met de verkoopster. Ik kreeg snel reactie op mijn appje!
Manja Beerens
Manja Beerens
2021-07-26
Perfecte service!
Gelukjes van Maris
Gelukjes van Maris
2021-07-26
Fijne kleurrijke winkel met originele producten die met liefde als feestje bij je worden thuisbezorgd. Prettige en vlotte communicatie met eigenaresse Marie-José
Advertisement
Anita van Iersel
Anita van Iersel
2021-07-25
Snelle service, meedenkend en wat een verrassing als je je pakje openmaakt. Niet alleen datgene wat je besteld hebt is meer dan mooi maar je krijgt allerlei leuke verrassingen en aardigheidjes erbij in je pakje … “meer dan een lintje” zeg maar… 👌🏼
Sandra van Dalen
Sandra van Dalen
2021-07-25
Kaartjes sturen is een feestje 🎉🎉 Mooie pakketjes maken is een feestje 🎉🎉 Maar als je hier je kaartjes en inpakpapier besteld dan ontvang je alles voor een feestje 🎉🎉 als een feestje 🎉🎉 bedankt 💋
Janneke Kok
Janneke Kok
2021-07-25
Hetty Bakhuis
Hetty Bakhuis
2021-07-25
Leuke producten, snelle verzending en mooi verpakt! Inderdaad een feestje!
Advertisement