MedSpeed.pl

medspeed.pl

MedSpeed.pl Reviews

Excellent rating
4.9
112 reviews Verified
MedSpeed.pl
%title%

%offer%

Reviews ( 112 ) 4.9

Marita Dubiec-Król
Marita Dubiec-Król
2024.05.08
Transport zrealizowany na cito. Profesjonalnie i sprawnie. Nie zostawiają pacjenta ani jego rodziny w potrzebie. Elastyczne podejście do klienat a do tego empatyczny zespół pracowników.
Advertisement
Anna 2015
Anna 2015
2024.05.06
Naprawdę profesjonalna grupa transportowa- zwłaszcza Pan Grzegorz i Pani Justyna. Już dwa razy musiałam przetransportować moją leżącą mamę by zrobić badania lekarskie- i ta firma jest niezawodna. Polecam!!
Justyna Stefanek
Justyna Stefanek
2024.04.09
Pełen profesjonalizm, empatia, duże zaangażowanie i szybkie działanie.To co jeszcze wyróżnia jeszcze firmę to podejście do drugiego człowieka z dużym serduszkiem i chęcią pomocy. Pan Łukasz - serce na dłoni. Polecam serdecznie!
Kasia Kowalczewska
Kasia Kowalczewska
2024.04.02
Serdecznie polecam transport, usługi najwyższej jakości, Panowie punktualni i profesjonalni w swoich działaniach! Na pewno będziemy korzystać z usług ;)
Lucas Wojcik
Lucas Wojcik
2024.03.24
Profesjonalny serwis
Advertisement
Błażej Leśniewski
Błażej Leśniewski
2024.03.21
Zespół ratowników bardzo profesjonalny. Sprzęt medyczny nowy. Całość naprawdę bez zarzutów. Polecam.
갔 KUB4 갰
갔 KUB4 갰
2024.03.20
Z całą pewnością mogę polecić firmę transportową MedSpeed każdemu, kto poszukuje wysokiej jakości usług transportu medycznego. Dzięki nim pacjenci mogą mieć pewność, że zostaną przetransportowani w sposób bezpieczny, komfortowy i z należytą dbałością o ich potrzeby.
Bar tek
Bar tek
2024.03.19
Bardzo przyjemna i profesjonalna obsługa, wyposażenie jest na najwyższym poziomie. Mimo lekkich trudności z moim zdrowiem umieli się wszystkim zająć, bardzo szybki transport. Polecam każdemu
BlizniakN
BlizniakN
2024.03.19
Firma MedSpeed to niezrównany partner w transporcie materiałów medycznych. Ich profesjonalizm, skrupulatność i dbałość o środowisko sprawiają, że są liderem na rynku. Dzięki zaawansowanym systemom logistycznym i doświadczeniu w obszarze usług medycznych zapewniają kompleksową i niezawodną obsługę, dostosowując się do indywidualnych potrzeb klientów.
Advertisement
Daniel Gąsiorowski
Daniel Gąsiorowski
2024.03.14
Bardzo polecam MedSpeed Łódź ekipa dobrze zgrana, pełna entuzjazmu i bardzo pomocna. Ważę 180kg, IIp bloki, wszystko odbyło się szybko, sprawnie i bezpiecznie, a ekipa profesjonalna i przesympatyczna. Nowoczesna flota pojazdów, doskonale wyposażona, zapewniając komfort i bezpieczeństwo w każdej sytuacji. Nie lepszej firmy w Łodzi z transport medyczny niż MedSpeed.
Jakub Łojewski
Jakub Łojewski
2024.03.12
Transport medyczny Medspeed jest absolutnie wyjątkowy pod każdym względem. Ich profesjonalizm, dbałość o pacjenta oraz niezawodność sprawiają, że są moim pierwszym wyborem w kwestii transportu medycznego. Personel jest doskonale wyszkolony i empatyczny, co sprawia, że czuję się komfortowo i bezpiecznie podczas każdej podróży. Poza tym, ich nowoczesna flota pojazdów jest doskonale wyposażona, zapewniając komfort i bezpieczeństwo w każdej sytuacji. Nie mogę sobie wyobrazić lepszej firmy z transportem medycznym niż Medspeed. Polecam ich z całego serca każdemu, kto poszukuje profesjonalnej i bezpiecznej obsługi medycznej!
Hubert Łuczak
Hubert Łuczak
2024.03.12
Bardzo dziękuję za transport wujka. Dzięki profesjonalnej obsłudze i specjalistycznemu wyposażeniu, transport medyczny zapewnił wujkowi komfort oraz pełne bezpieczeństwo podczas podróży do szpitala.
Kamil Walkowski
Kamil Walkowski
2024.02.25
Szybko, sprawnie i bezpiecznie, a ekipa profesjonalna i przesympatyczna
Advertisement
Blizniak
Blizniak
2024.02.23
Wiktoria Winnicka
Wiktoria Winnicka
2024.02.23
Qniders
Qniders
2024.02.23
Polecam, bardzo dobra i uprzejma ekipa :)
Szymon Wysocki
Szymon Wysocki
2024.02.23
Bardzo polecam Medspeed chlopaki dobrze zgrani, pełni entuzjazmu i bardzo pomocni. Gdy będzie potrzeba będę korzystać następnym razem z ich usług.
Advertisement
Hubert M
Hubert M
2024.02.23
Fachowa pomoc, jestem bardzo zadowolony
Izabela Kalita
Izabela Kalita
2024.02.23
Firma MedSpeed 10/10 Personel jest wyjątkowo empatyczny, co sprawia, że czułam się bezpiecznie i komfortowo. Ich sprzęt medyczny jest nowoczesny i niezawodny, a obsługa klienta na najwyższym poziomie. Bardzo polecam!
Michał Chodowiec
Michał Chodowiec
2024.02.23
Profesjonalna obsługa, punktualność oraz troska o bezpieczeństwo pacjentów sprawiają, że polecam tę firmę z czystym sumieniem.