MD MedMix Reviews

MD MedMix Reviews

3.8

Good - based on 10 reviews

medmix.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (10)
Dominik D
Dominik D
2024-01-23
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wszystko co potrzebne do zabiegu przeszczepu włosów zapewnione doskonale. Kompleksowa usługa i opieka. Otwartość na wszelkie pytania, porady. Serdecznie polecam.
Adrian K.
Adrian K.
2024-01-16
Serdecznie polecam👍 Zespół profesjonalistów i niezwykle indywidualne podejście do każdego przypadku. Bardzo dziękuję!
Agnieszka Kapica
Agnieszka Kapica
2023-12-19
Pani Marzena Dubas to wyjątkowy trycholog, który z pasją i profesjonalizmem podchodzi do każdego klienta. Jej dogłębna wiedza i umiejętności w zakresie pielęgnacji włosów i skóry głowy są naprawdę imponujące. Dzięki indywidualnemu podejściu i skutecznym metodom leczenia, moje włosy odzyskały zdrowy wygląd i blask. Gorąco polecam jej usługi każdemu, kto poszukuje wykwalifikowanego trychologa w Bielsko-Białej.
Reply from MD MedMix 2023-12-22
Dziękujemy bardzo za pozytywny komentarz, jest nam bardzo miło że jest Pani zadowolona z naszej opieki trychologicznej w Bielsku Białej. Pozdrawiamy!
Lukas Inny
Lukas Inny
2023-12-18
Niedawno miałem przyjemność korzystać z usług trychologicznych w MedMix i muszę przyznać, że było to naprawdę wyjątkowe doświadczenie. Od momentu wejścia do kliniki czułem się mile widziany i komfortowo. Personel był niezwykle uprzejmy i profesjonalny, zapewniając mi spokój ducha przez cały czas mojej wizyty. Jakość świadczonych usług przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Specjaliści z MedMix wykazali się głęboką wiedzą i doświadczeniem, co dało mi pewność, że jestem w dobrych rękach. Indywidualne podejście do mojego problemu i dostosowane rozwiązania sprawiły, że czułem się naprawdę zrozumiany i doceniony jako pacjent.
Reply from MD MedMix 2023-12-18
Dziękujemy za pozytywny Feedback oraz Zapraszamy na inne nasze zabiegi trychologiczne.
Brygida Kantyka
Brygida Kantyka
2023-01-30
Nie polecam
Beata
Beata
2022-06-12
Jestem "świeżo" po przeszczepie brwi i czekam na efekty końcowe zabiegu, ale mogę z czystym sumieniem polecić klinikę Medmix. Bardzo profesjonalna obsługa. Kontakt e-mail bez zarzutu. Pani Marzena odpowiadała mailowo na miliony moich pytań. Na każde otrzymywałam zawsze wyczerpującą odpowiedź. Sam zabieg przebiegł w bardzo komfortowych warunkach. Pani doktor Natalia bardzo miła i profesjonalna. Dokładnie wytłumaczyła jak będzie wyglądał zabieg oraz czego mogę się spodziewać bezpośrednio po nim. Pacjent może się czuć naprawdę bardzo dobrze zaopiekowany, tym bardziej że jak wiadomo każdy zabieg większy lub mniejszy wiąże się z dużym stresem i równie ważna jest atmosfera i opieka przed i pozabiegowa. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo dziękuję!
Reply from MD MedMix 2023-12-18
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie tej opinii i zaufanie, jakim obdarzyłeś naszą klinikę Medmix. Jesteśmy niezwykle wdzięczni za pozytywne słowa odnośnie naszego podejścia i profesjonalizmu. Naszym celem jest zapewnienie każdemu pacjentowi komfortu i wsparcia na każdym etapie leczenia, szczególnie w tak delikatnych kwestiach jak przeszczep brwi, gdzie doświadczenie trychologa jest kluczowe. Cieszymy się, że Pani Marzena mogła odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania i rozwiać wszelkie wątpliwości. To dla nas ogromna radość, że poczułeś się zaopiekowany zarówno przed, jak i po zabiegu. Wierzymy, że efekty końcowe przyniosą Ci pełne zadowolenie.
Grzegorz Plaszczykowski
Grzegorz Plaszczykowski
2022-04-07
Polecam mega efekt za niską cenę.
Reply from MD MedMix 2023-12-18
Cieszymy się, że nasza lokalizacja i podejście do pacjenta przyczyniły się do pozytywnego przebiegu Twojej wizyty. W klinice stawiamy na profesjonalizm, komfort i bezpieczeństwo naszych pacjentów, a zadowolenie i pozytywne opinie są dla nas niezwykle ważne.
Weronika Słabysz
Weronika Słabysz
2021-12-12
Absolutnie nie polecam tego miejsca
Magdalena Kożuchowska
Magdalena Kożuchowska
2021-12-12
Odradzam wszystkim kontakt z tą kliniką - skandaliczne podejście do pacjenta, nie oddawanie pieniędzy za niewykonany zabieg, wprowadzanie w błąd. Właścicielka oszukuje ludzi z premedytacją, za co niedługo czeka ją sprawa sądową także jeśli mogę tu kogoś ostrzec to ostrzegam
Pet London
Pet London
2020-10-27
To już mój drugi zabieg przeszczepu włosów w tej klinice, pierwszy był ponad dwa lata temu. Wróciłem, gdyż byłem zadowolony z rezultatów. Włosy ładnie wyrosły i nawet barberzy w Londynie, gdzie mieszkam, przyznają, że przeszczep jest bardzo dobrze wykonany. Pani doktor, która przeprowadziła zabieg, w pełni odpowiedziała na wszystkie pytania przed i po zabiegu, a także podczas samego zabiegu byłem informowany o kolejnych jego etapach. Pani Marzena, właścicielka kliniki, jak i wszystkie panie w klinice bez wyjątku są bardzo, bardzo miłe co sprawia, że ten stresujący dzień minął mi całkiem przyjemnie. Klinika trochę na uboczu, z tyłu na parterze bloku mieszkalnego, więc za pierwszym razem miałem lekki problem aby ją odnaleźć ale już w środku wygląda mega sterylnie i nowocześnie. Początkowo rozważałem zabieg w Turcji, jako że to jest popularny kierunek transplantacji włosów, ale jednak bliskość kliniki od mojego domu rodzinnego (nikt nie ma ochoty plątać się po świecie z poranioną,obandażowaną głową), miła obsługa a przede wszystkim profesjonalność i możliwość konsultacji pozabiegowej zdecydowały, że nie wahałem się wrócić na drugi, uzupełniający zabieg. Jeśli się zastanawiasz, którą klinikę wybrać, to według mnie już ją znalazłeś. Daję pięć gwiazdek bez wahania :)
Reply from MD MedMix 2023-12-18
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami po kolejnym zabiegu przeszczepu włosów w naszej klinice. Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że ponownie zdecydowałeś się nam zaufać i że jesteś zadowolony z rezultatów. Twoje słowa to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy. Cieszymy się, że nasza lokalizacja i podejście do pacjenta przyczyniły się do pozytywnego przebiegu Twojej wizyty. W klinice stawiamy na profesjonalizm, komfort i bezpieczeństwo naszych pacjentów, a zadowolenie i pozytywne opinie są dla nas niezwykle ważne. Twoje słowa uznania dla Pani Marzeny i całego personelu są dla nas ogromną radością. Jesteśmy dumni, że nasz zespół mógł przyczynić się do Twojego dobrego samopoczucia w trakcie leczenia. Profesjonalizm i miła atmosfera to fundamenty, na których budujemy naszą klinikę. Dziękujemy również za rekomendację naszej kliniki innym osobom rozważającym przeszczep włosów. To dla nas ogromne wyróżnienie i motywacja do dalszego rozwijania naszych usług. Mamy nadzieję, że będziesz nadal cieszył się efektami zabiegu i zachęcamy do kontaktu w razie jakichkolwiek pytań czy potrzeb. Z poważaniem, Zespół Kliniki